Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RANDKOWICZKA

Moje randki z internetu koncza sie max na drugim spotkaniu

Polecane posty

Gość RANDKOWICZKA
jędrek7878 >>>nie zalamuj mnie,chyba ludzie majacy takie priorytety jak Ty powymierali i mozna ich tylko policzyc na palcach :( zle szukamy to fakt,czasem nie jest dane wogole znalezc,tak mowia

Gość RANDKOWICZKA
jendrek ja tez probuje dostrzegac 'cos' w drugim czlowieku,na szybkiego nie ocenim

Gość a mnie smieszą te faceciki
z netu ktore na wstępie zaznaczają ze nie szukają związku bo cos tam.. niewazne :D tylko szukają jak to nazywają przygody, za mną kilkanascie spotkan z tymi ktorzy twierdzili ze dosc mają samotnosci, chcą sie zakochac i tez okazywało sie ze tylko przygoda im w głowie. Nie były to na pierwszy rzut oka :D młode głupki, a mezczyzni wyksztalceni czesto z dobrymi zawodami . Co Wy na to? ba ja nie umiem sobie tego wytłumaczyc

Gość Misiak_
Ludzie normalnie zaglądają na czat albo żeby się pośmiać albo tylko pogadać. Ci co chcą się umawiać to niewypały jakieś. Moja każda, bez wyjątku znajomość z internetu kończyła się niewypałem bo z każdego worka wychodziło w końcu szydło. Nawet do spotkania nie musiało dojść żeby się przekonać kto jaki jest. Daj sobie spokój z internetem a w tym czasie wyjdź lepiej gdzieś na podryw;)

Gość jędrek7878
ok, okręslmy więc granice normalności: jak wg, was wygląda człowiek nienormalny ? mam pare nóg, pare rąk wszystko jest na swoim miejscu skonczyłem jakieś tam szkoły, nie chodze po dworze drapiąc się po głowie, nie rozmawiam z sobą( przyjajmien publicznie :-p) czy nienormalne jest szukanie kogoś - partnera na życie za pomocą internetu ? tyle się przecież mówi, że technika biegnie do przodu, stwarza nam nowe możliwości... kiedyś ludzie chodzili na potancówy dla samotnych, dawali ogłoszenia do prasy czy internet jest tego gorszą formą ? nie, nie wydaje mi sie.... teraz jak i przed wiekami istnieli ludzie niesmiali, ułomni w swojej fizyczności, bez ręki, nogi, jakim prawem odmawiamy więc im prawa do spotkania drugiej os? mysle, że normalność sprowadza się teraz do atrakcyjności fizycznej - ale gdzie w tym miejsce na drobiazgi takie jak usmiech, serce,pasje? ehhhh... a co do sexu jestem facetem, nie powiem, że nie mysle o nim, gdy spotykam kobiete która mi się podoba... joł ale jestem człowiekiem dobrze wychowanym a nie jakimś tam zwierzakiem

Gość a mnie smieszą te faceciki
chcesz powiedziec ze ja ciagle trafiam na zwierzaków? :D staram sie ich jakos selekcjonowac ale tez nic nie wychodzi, prawie wszyscy ktorych poznałam tą drogą chcą przezyc przygodę na raz albo szukają kochanki do spotykania sie wiadomo na co czy ja nie potrafię wybrac zy tam naprawdę tylko tacy goscie siedzą :O

Gość jędrek7878
nie wiem, ale ja uwielbiam jak ktoś mnie nazywa swoim tygryskiem :P jestem fanem kubusia puchatka:) faceci na czacie, hmmm... są jak najbardziej normalni net - anonimowość jaką nam on daje dodaje wręcz " kozackiej " odwagi...

Gość RANDKOWICZKA
a mnie smieszą te faceciki >>>a mnie smiesza tacy,ktorzy udaja grzecznych,milych,a wchodzac pod innym nickiem i aranzujac romowe na luzne tematy okazuje sie,ze weszli znalezc jakas dupcie dla rozrywki. Chodzi chyba o to,ze swiat przesiakniety jest sexem i mezczyzna nie potrafilby z jedna wytrzymac cale zycie,lubi ciagle 'wyrywac' nowe,a tylko udaje,ze szuka czegos powaznego,bo wie ze kobiety lubia to slyszec

Gość fajna dupka 30 lat
a to ja zawsze sprawdzam goscia pod innym nickiem czy nie ma ochoty na ostry seks :P wiekoszc jest oczywiscie chetna ale niektorzy nie dają sie nabrać

Gość jędrek7878
ostry seks ?:) taki z kajdankami i całą resztą ?:P gdzie to rozdają?:)