Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RANDKOWICZKA

Moje randki z internetu koncza sie max na drugim spotkaniu

Polecane posty

Gość ciesz sieeee
torn, to co myslisz, ze jestesmy brzydule i dlatego faceci tak z nami postepuja?

Gość RANDKOWICZKA
Torn - Książe Ogrów >>> z tym alkoholem to nie myslalam powaznie,bo ja tez potrafie wyczuc pijanego na kilometr;) nie chcialabym,zeby ktos myslal,ze jestem alkoholiczka

Gość ciesz sieeee
randkowiczka, a ile masz lat?

Gość RANDKOWICZKA
ciesz sieeee >>>nie gadam jak karabin ;)czasem tez mi brakuje slow i wtedy kolej na faceta :)

Gość ciesz sieeee
czasem zastanawiam sie czy juz zawsze tak bedzie???? boje sie, ze kiedys bede samotna, to chyba jedna z najgorszych rzeczy dla czlowieka

Gość RANDKOWICZKA
Torn - Książe Ogrów >>>dziwne te twoje alternatywy :) jak poznaje sie kogos przez neta to sie tez dlugo gada i chyba mnie dosc poznali,zeby wiedziec,ze szybka nie jestem

Gość RANDKOWICZKA
ciesz sieeee >>>ja mam 28 lat a Ty ?

Gość ciesz sieeee
21

>RANDKOWICZKA jak poznaje sie kogos przez neta to sie tez dlugo gada i chyba mnie dosc poznali,zeby wiedziec,ze szybka nie jestem nie znasz facetów ;) CI cwańsi mają dziewczynę i buszują po czatach ;) Ja nie korzystam z czatów bo jakies to dla mnie głupie takie, na gg też nie zagaduje obcych ludzi :)

Gość RANDKOWICZKA
Torn - Książe Ogrów>>>potwierdzasz tylko moje przypuszczenia,ale ja jeszcze wierze,ze sa ludzie,a nie ludziska

A ja poznalam przez internet jednego chlopaka, z ktorym jestem juz prawie rok, i nie zamierzam zmieniac tego stanu rzeczy. Nie wszyscy szukaja w necie tylko szybkiego sexu....

Gość RANDKOWICZKA
ciesz sieeee >>>w moim wieku bedzie Ci ciezej,mam nadzieje,ze juz bedziesz kogos miala,znaczy napewno tak bedzie :)

Co tu dużo mówić , "faceci" jak wchodzą na czat czy do dystkoteki to szukają ,ale nie wiedzą na co trafią poprostu zgadują i sprawdzają (kobiety też tak sobie testują kandydatów ;) ) jak im się uda znaleźć "coś " na miły wieczór to dobrze jak nie to starają się o nr telefonu czy coś innego ( "a może potem się uda" ) trudno żeby facet "całował" monitor on musi zobaczyć i to najlepiej na żywo.

Gość RANDKOWICZKA
mala_migotkaa >>> :) jak widac,sa tez pozytwne opinie,staram sie nie mierzyc wszystkich jedna miara,tylko moj post pokazuje jak ciezko w tych trudnych czasach o osobe,dla ktorej licza sie inne wartosci niz te,ktore staja sie teraz trendy,czyli sex i kasa trzeba uzbroic sie w cierpliwosc zanim znajdzie sie swoja polowke.Wierze ze gdzies jest,tylko pierdola nie moze na mnie trafic :)

Gość RANDKOWICZKA
Torn - Książe Ogrów >>>kurcze,ale przeciez nikt nie karze monitora calowac,na spotkaniu jestem zywa osoba,a jak kogos polubie to na spotkanie facet nie musi czekac pol roku

Gość a ładna jestes czy przecietna
?

Ja tylko zaznaczam że rozmawianie 3 -4 tygodnie to dla faceta nic (bo przez interenet) dla niego liczy się tylko czas spędzony tete-a-tete w cztery oczy czyli dwa wyjścia po np 4h to dla niego tylko 8h na podstawie których CIe ocenia , faceci się nie chwalą że mają mądre dziewczyny oj nie :)

Gość RANDKOWICZKA
Torn - Książe Ogrów >>>to szybko potrafia przykleic komus wizytowke :)

Gość pytanie do autorki
a powiedz ile czasu zazwyczaj trwa u Ciebie to pierwsze i drugie spotkanie?

Gość ładne jestescie czy przecietne
napisz czy jestes ładna, ja tez sie chce spotkac ale obawiam sie odrzucenia bo jestem calkiem przecietna a nie wiem co faceci z netu szukają :-)

Gość kazdy moze sukac czegos innego
a tak pozatym, nie raz zdarzylo sie, ze ten jak to sie okreslal "przystojniak" byl ponizej przecietnej.....:o dlatego, nie przejmuj sie niczym, i idz na to spotkanie, aby rozwiac swoje watpliwosci! moze milo sie zaskoczysz:)

Gość ładne jestescie czy przecietne
lepiej wymienic sie zdjeciami czy jak sie fajnei gada isc na randke w ciemno?

Gość RANDKOWICZKA
pytanie do autorki >>>przewaznie kilka godzin okolo 4 ostanio dwie randki z tym samym zajely mi cale dnie i nagadac sie nie moglismy,wiec dlatego tym bardziej nie rozumiem o co chodzi,tzn juz sie domyslam,ze jest zonaty,bo w weekendy gdzies wyjezdzal,niby sluzbowo i zero kontaktu

Gość RANDKOWICZKA
ja jestem raczej ladna,ale nie cierpie mowic o sobie w ten sposob na pewno przecietna nie,bo startowalam kiedys w konkursie bank twarzy,nie jest ze mna tak zle ;) ale piekniejsze sa ode mnie zalezy jaki facet i czego szuka,wiec nie stawiaj na to,zeby kogos uroda przyciagnac,tylko wnetrzem

Gość jędrek7878
może tak, odkąd pamiętam, randki na które się umawiałem były aranżowane za pośrednictwem neta, znajomości z czata, gg... nigdy nikogo nie prosiłem o fotke, starałem się kogoś poznać lepiej - hmm... spotkania w realu, bywały rózne, nie zawsze była to osoba która odpowiadała by mojemu typowi... jednak mimo to starałem się podjejść do takiej kobiety uczciwie nie przekreślać jej po pierwszym spotkaniu... znależć to " coś", wartość która przekreśli małe niedoskonałości...jestem facetem, który ma bzika na punkcie rodziny: to marzenie mojego życia, żona plus małe stadko kochanych maluchów...Długo byłem sam, wiele razy też dzieliłem się tymi marzeniami własnie z ludzmi z neta...ogólne spostrzeżenie... wy kobiety jesteście tak samo okrutne jak my faceci, pogoń za urodą, altrakcyjnością drugiego człowieka... nie jest wam obce tak jak i nam... moje marzenia wyblakły, dzisiaj już nie chce się nimi dzielić. dzieki włąsnie takim randkom z neta... może jestem staroświecki nie na czasie... jestem dojrzałym facetem, wierze mimo to w coś głębszego niż tylko fizyczność, drobnostki, nie wygląd za które można pokochać drugą os. miłość bezwarunkową. szukam jej w złym miejscu... tak samo jak wy niestety na necie:(

Gość RANDKOWICZKA
ładne jestescie czy przecietne >>> ja nie wysylam zdjecia,bo nie nastawiam sie na randke,poprostu gadam z kims,a po jakims czasie dochodzi do tego,ze wymieniamy sie fotami.Raz mi sie zdarzylo isc w ciemno,bo dostalam fotke mmsem i nie bylo nic widac,na spotkaniu pojawil sie tragicznie brzydki chlopak,ale tak mily,ze spedzilismy milo spotkanie,swietnie sie z nim rozmawialo,naprawe charakter 1 klasa,ale smskow nie pisalam do niego po randce,jak mi cos nie pasuje to poprostu to widac po mnie,po co ma ktos snuc domysly,lepiej cos uciac od razu.