Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łzy mi lecą...straszne

Wlaśnie ze mną zerwał ! - doradzcie

Polecane posty

Gość zws
ryczę 4 tydzień hmmm. popijaj cos kochana bo jeszcze sie odwodnisz.

Gość porzucona26
zws - nie bądź kąśliwy :) ale chciała bym przestać płakać a nie umiem ;(

Gość _______ ------------
toc to samo napisalam co gazeta wyborcza i komiczne a ze mna sie nig nie zgadza :( hmmm... moze dlatego ze jestem pomaranczowa ;)

Gość zws
komiczne przemadrzalcu. teraz odpowiedz mi na pytanie, czy normalny facet pisze kobiecie, ze plakal przez nia godzine poprzedniej nocy? otoz. wnioskuje z tego, ze facet tak uwielbia miec problem z wyimaginowanym przyjacielem, bo testosteronu ma pewnie mniej niz niejedna kobieta. teatr teatr i jeszcze raz zenada :D

Gość porzucona26
ja nigdy nie przeglądałam cudzych smsów

Gość zws
ale chciała bym przestać płakać a nie umiem ;( zalozymy sie?

informowania kobiety, ze przez nią płakało nie skomentuje, bo to odmienny temat... tutaj przyjałem pewna fikcjie... mianowicie założyłem, że podczas stosunku autorka usłyszała sygnał sms i gwałtownie rzucila sie sprawdzic co jej nic nie znaczący kolega napisał... ruch był tak niespodziewany, że pozbawił chłopaka autorki jąder... stąd płacz i ckliwy sms :D fajnie to musiało wyglądać :D chłopak autorki: "skarbie zaraz dochodze" a ona : "Rysiek pisze, że on też" :P:P

Gość nie sypiam z komiczne
nie rozumiem tych lamentow ; a juz placze i szlochy nad tym ze ktos nie chce z Tobą byc. nie ten to inny. a po co wlasciwie Ci ten chlopak? do zaspokajania? to wszystko bez sensu, widac ze nie masz klopotow zadnych

" toc to samo napisalam co gazeta wyborcza i komiczne" jestes z kujawsko-pomorskiego? :)

Gość porzucona26
a znasz jakiś sposób na zawiązanie na supeł gruczołów łzowych?

Gość zws
komiczne :D:D:D ja natomiast mysle, ze autorka zaczela odpisywac pryszczatemu ryskowi,gdy jej chlopak przestal jej prawic regularne komplementy i przynosil kwiaty tylko po uporczywych sugestiach. wyglada mi na to, ze oboje lubia teatr i kolejnym aktem jest rozpacz dziewcyzny, padaja sobie w ramiona. kurtyna.

Gość zws
znasz jakiś sposób na zawiązanie na supeł gruczołów łzowych? u mnie to dziala tak, ze odruchy warunkowe zalezne sa od woli. u ciebie jest inaczej?

Gość zws
być moze... w sumie, to przecież życie nic nie warte, a viva l'arte ty sie potrafisz tak zgadzac ze nie tracisz nic ze swej zadziornosci :p

Gość porzucona26
są momenty kiedy udaje mi się nie płakać a są takie kiedy leże i rycze :(

Gość zws
są momenty kiedy udaje mi się nie płakać podpatrz jak to robisz i stosuj wtedy kiedy lezysz.

Gość _______ ------------
nie ze slaska :D

Gość łzy mi lecą...straszne
Ten chlopak pisze, a ja mu nie odpowiadam na sms i sygnaly. On czyta wszystkie moje sms, prosilam, zeby nie czytal, ze to tajnosc korespondenji i sprawy prywatne, nic nigdy nie pomagalo. Dopiero po raz pierwszy postawilam sie i nie pokazalam mu telefonu, jeszcze skasowalam, dosc tego. czy to tak musi bolec ?

"są momenty kiedy udaje mi się nie płakać a są takie kiedy leże i rycze" mam dla Ciebie rade... idź dzis wieczorem do klubu i obciągnij w kiblu pierwszemu facetowi, ktory na Ciebie poleci... potem kup tyle koksu ile sie od mienscowego dilera i naćpaj sie jak tylko możesz... kiedy wrócisz do domu problem, ktory tu nam przedstawiasz, bedzie dla Ciebie juz odległym wspomnineiem

Gość zws
napisz mu tak 'ja tez nie moglam spac tej nocy. wiedzialam, ze cierpisz i cierpialam z toba. dlaczego nie reagowalam? bo slowa sa za tanie... slowa to tylko slowa... ja tez czuje bol... duchowy... czyz dwie cierpiace dusze nie znajda ukojenia? wiem, ze nie przestaje sie kochac z dnia na dzien. rzucam ci line uczucia. chwyc i przywiaz na swoim brzegu a wroce po tym moscie do ciebie." dobrze wpasowalam sie w styl waszego uczucia? podrasuj troche tekst i wyciagaj z szuflady koronkowa bielizne. goodbye and good luck :D

On czyta wszystkie moje sms, prosilam, zeby nie czytal, ze to tajnosc korespondenji i sprawy prywatne, nic nigdy nie pomagalo ---no jaki bezczelny, zeby czytac sms pisane z jakims innym facetem. normalnie jak smial, przeciez kazda dziewczyna ma prawo do potajemnej korespondecji z facetem innym od tego wlasciwego:)))

Gość zws
ja uwazam, ze kazdy ma prawo do tajemnicy korespondencji. jesli partnerowi wysiadaja nerwy i sprawdza to sam sie wpisuej na liste przegrancow.

Owszem kazdy ma prawo do prywatnosci ale co to znaczy, ze dziewczyna ma faceta a pisze sms z innym. Niech sobie odpowie na pytanie czy chcialaby zeby jej facet tak robil. Jak jej te sms nie odpowiadaly to sie blokuje lub zmienia nr telefonu. A jej to najwidoczniej odpowiadalo. Takze wcale mi jej nie zal. Facet postopil dobrze.

Gość kotka niecnotka
miałam do czynienie z identycznym typem, równiez cierpiałam i przepraszałam za takie rzeczy, ale Boże błogosław dzień, w którym się rozstaliśmy! na porządku dziennym były łzy jak u rozhisteryzowanej baby, szantaże emocjonalne itp. dziewczyno, związek z męską cipą nie ma sensu!

zws - ale czasem jest tak, ze aby miec ewidentny dowod zdrady nie ma innego wyjscia... nikt nie chce byc robiony w balona wiec czasem nie ma innego wyjscia... nie praw bezwzglednie obowiązujacych, zawsze są wyłaczenia, a takim na pewno jest walenie partnera w rogi

Gość zws
zws - ale czasem jest tak, ze aby miec ewidentny dowod zdrady nie ma innego wyjscia... nikt nie chce byc robiony w balona wiec czasem nie ma innego wyjscia... jasne.

Gość tak to juz jest z nami
komiczne a zakaz zabijania nie jest prawem bezwględnie obowiazujacym? :O

\"komiczne a zakaz zabijania nie jest prawem bezwględnie obowiazujacym?\" oczywiscie, że nie jest

Gość ruiny
" rzucam ci line uczucia. chwyc i przywiaz na swoim brzegu a wroce po tym moscie do ciebie." zaraz chyba umre ze smiechu 🌼