Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SEksy

Dotykanie sie podczas zabawy.

Polecane posty

Gość SEksy

Hej. Gdy sie bawie z moim menem lubie jak on sie sam dotyka po chwili jedna reka dotykam jego a jedna siebie i on tak samo. Strasznie mnie to to kreci. Zwlaszcza jak trzymie mnie za rekae i razem dotykamy jego czlonka. Albo jak on bierze moja reke i kladzie mi na ci**e. Czy was tez cos takiego kreci????

Gość ninfo 3392
Strasznie. fajne to uczucie jak oboje wkladamy jedna reke do moich spodni i czuje jego dlon na mojej i on przyciska moje paluszki i ja sobie je wkladam:P poprostu cudno.

my tak w dzien robimy ona mi raczke wklada a ja jej .Jestesmy tacy rozpaleni ja to mam mokro a ona to poprostu plywa .Konczy sie na spazmach z rozkoszy .Jak jedziemy samochodem to robie jej palcoweczke tyleczek jej tak pieknie wtedy chodzi.:)

Gość kokra XXL
Lubie patrzec jak moj facet sie dotyka tam a pozniej po calym ciele. A on lubi patrzec jak ja sie bawie moimi cycuszkami i wkladam sobie paluzek do szparki a pozniej ten mokry i cieply palec daje mu do buzi.:P:)

Ja tez jak jej palcoweczke szczelam to daje jej oblizac paluszki i czasami gryzie je .