Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HGK11

Mam dziecko 8 tyg. KARMIĘ PIERSIĄ, a bierze mnie przeziębienie, jak się podleczy

Polecane posty

Gość HGK11

ć? co można w takiej sytuacji? bo mleko z miodem i czosnekiem zapewne odpada z wiadomych przyczyn, herbata z cytryną tak samo:O Nie wiem czy jakieś lekarstwo można na ten katar? jak się ratowałyście w takiej sytuacji?

Gość witooojcie
ja polecam homeopatyczny lek oscillococilum, chyba tak sie to pisze ale nie jestem pewna;) Mozna w ciąży i podczas karmienia i jest w miare skuteczny. Powodzenia.

Gość HGK11
Dzięki wielkie:) rzeczywiście czytałam o tym leku już kiedyś, pozdr

Gość nie rozumiem dlaczego mleko
z miodem i czosnkiem odpada? albo cytryna? ja wlasnie to stosowałam jak karmiłam i było wszystko ok. nie przesadzaj!

Gość Oli_
dlatego, że ponoć miód jest alergenny a czosnek zmienia smak mleka i może nie podpasować dzidzisiowi. Co prawda ja też podczas przeziębienia piłam mleko z miodem i czosnkiem a mojemu maluszkowi żadna wysypka nie wyszła i mleczko pił też jak zawsze...

wszystkie homeopatyczne leki, mozesz isc do apetki powiedziec ze karmisz piersia , sa nieszkodliwe dla maluchow. Wiem bo karmilam sama niedawno i tez to jadlam. Ciepla herbata mocniejsza troche i lezenie pod kocykiem w te deszczowe wieczory ;) i bedziesz zdrowa:)