Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezcielesna

Jesteście hermetyczni czy tylko mi się błędnie wydaje?

Polecane posty

Gość eeeeeeeee
glen b to moim zdaniem jaruś,kiedyś się walnął w nicku i założył pod czarnym:O chory człowiek

bo tu wypada znac Pana na K, Pania na R, Pana na C, Pana na J A panią I to wcięło??? ja przyszłam tu tak po prostu- po tygodniu znałam większość tych \"których wypada poznać\"...... to nie my jesteśmy hermetyczni to ty widać masz problem z nawiązywaniem normalnej ludzkiej gadki

Witam Pania I :P witam bez napięć :) ale co mi po znajmosci tych ktorych znac wypada, generalnie pytanie bylo czy moje "wydaje mi sie odczul ktos jeszcze i jak widze tylko ja tak mialam

Autorko, a nawet jesli te osoby tworza jakas hermetyczna grupe, to czy az tak Ci zalezy zeby sie do niej dostac? Nie lepiej stac z boku i sobie poobserwowac netowe zachowania kafeteryjnych nickow? Przeciez czytac mozesz, wypowiedzec rowniez, wiec w czym problem?

To dopiero wtedy mozna nabrac podejrzen ze jestescie hermetyczna grupa, szczegolnie jak kilka wypowiedzi na forum pozostanie bez odzewu ;)

Spokojnie nie poczulam sie odtracona bo nie bylo nawet jeszcze takiej mozliwosci ;) popodczytywalam, napisalam, i nawet odpowied dostalam ( wbrew pozorom jest swiadoma ze przy takim przemiale to czasem trudne) i to wsio w tym temacie :)