Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yvonneee

przerwa między zębami u dziewczyn...

Polecane posty

Gość Yvonneee

Pytanie skierowane do panów- czy podobają się Wam takie dziewczyny z przerwami między górnymi zębami? Czekam na odpowiedzi

Gość uppupuppppppppuppp
niektore wygladaja seksi ale tylko niektore:)

Gość Yvonneee
ja mam tka , ze mojemu chlopakowi czasem papierosa przytrzymuje gdy mussi sie wina napic. ale jego penis sie miedzy nimi nie miesci

Gość ja mialam przerwe
i sobie zreperowalam, nie powiem, zebym miala teraz wieksze powodzenie hehe nic sie nie zmienilo, ale lepiej sie jest usmiechac tak bez przerwy no i usmiech jest 100razy lepszy

Gość sawwwa
ha a ja nie mam dwóch dwójek:O i przrwy miedzy trojkami i jedynkami tzn ze kły sa tak rozstsawione ale nikt tego nie zauwaza jak nie powiem:P

Gość holok
kiedys słyszałam opinię że ludzie fałszywi maja takie przerw. no i wmoim przypadku zgadza sie

Gość Yvonneee
ja falszywa nie jestem tylko bardzo seksualnie do swiata nastawiona taka ze mnie łajdaczka.

Gość ja mialam przerwe
taaa wszyscy ludzie z przerwami to falszywi bueheheh, w jakim ty swiecie zyjesz zabobony jakies

Gość jcufna
Przerwa między jedynkami czyli diastema, to niewielka wada zgryzu. Wystepuje najczęściej przy zbyt niskim przyczepie wędzidełka. Kiedyś nazywano tę wadę "brzydkie kaczątko", ale nazwę tę zarzucono i teraz jest tylko nazwa "diastema". Prościutka do likwidacji.