Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Do wszystkich białych dających dupy czarnym CZYTAJCIE! Wywiad z ofiarą Sajmona M

Polecane posty

nie ma sensu powolywac sie na kk gdy ktos rzuca wyzwiska pod adresem Simona Mola, bo to byl groźny, działajacy w sposob ohydny przestepca i obraza go zostanie uznana jako manifestacja bulwersacji jego czynami... a co do rasizmu... arabowie nienawidza bialych, murzynow i hindusow murzyni nienawidza bialbych hindusi nienzawidza arabow i bialych ale gdy tylko jakis bialy skrytykuje inna rase, to zaraz okazuje sie rasitą... a tak naprawde prawie kazdy, kto mial okazje poprzebywac troche w towarzystwie wiekszej grupy murzynow czy arabow staje sie rasita....

Gość lima3
ta niektórzy to wprost nadają się do nsdap by zakrzyknąć zgodnie 'sieg heil'. Sporo polek podneicają murzyni i cóż, my biali jesteśmy zazdrośni z tego powodu. Równie dobrze mogła się puścić z Kaziem z Krakowa który by ją uwiódł i zaraził i skutek ten sam.

co prawda nie rozumiem wielkiej miłości Polek do czarnych penisów - ale co ma w tym przypadku kolor skóry do skurwysyństwa , którego dopuścił się psychol?? Sajmon mógł być arabem, chinolem czy białym

Ikuś - to ma, ze zawsze wyciąga się jakas ceche zeby komus dopiec gdy ten zawini... Simon był czarny, to gdy dopusci sie takich czynow, nazwe go cholernym czarnuchem... ale nie ma to nic wspolnego z rasizmem... nie lubie ciapatych i murzynów za ich mentalnosc... gdy sa w swoim srodowisku i swojej grupie... jesli jakis murzyn czy arab mieszka wsrod bialych i zasymilowal sie ze spoleczenstwem, to kompletnie mi nie przeszkadza...

komiczne też mam jakieś tam swoje zdanie o pewnych grupach - sami sobie na to zapracowali- ale akurat ten przypadek ma się nijak do koloru skóry

"jesli jakis murzyn czy arab mieszka wsrod bialych i zasymilowal sie ze spoleczenstwem, to kompletnie mi nie przeszkadza" nie bedzie przeszkadzac dopiero jak wybieli skore jak majkel dż. 😠

to o czym piszesz Kwiatek to juz jest rasizm... mnie denerwuje zachowanie a nie kolor skory... gdyby niemcy czy skandydnawowie zachowali sie tak jak ciapate, to tak samo bym ich nieznosił

Gość ale Wy wszyscy YNTELYGENTNI
a nawet nie wiecie że Murzyn piszemy z dużej litery....

poza tym komiczne jest jeden aspekt twojej tolerancji. spojrz sobie na Niemcy chociazby - jakie wojny sie tocza miedzy Niemcami a Turkami o dominacje religii. chcialbys zeby najazdowi zmienili Polske w jakies inne cuda czy zebysmy zachowali tradycje polskie?

"gdyby niemcy czy skandydnawowie zachowali sie tak jak ciapate, to tak samo bym ich nieznosił" myslisz ze Niemcy nie zachowuja sie nacjonalistycznie? tylko my Polacy dajemy sie traktowac jak smiecie w Europie

Gość Martusia0808
Problem w tym, że Kaziu z Krakowa nie ma takiego brania jak czarny poeta, pełny bajer. Kurestwo z czarnuchami, arabami to standard, większość kobiet będących na saksach dało dupy obcokrajowcowi o ciemniejszej karnacji:). NIestety tak jest, dziwki sie jarają tym, ze taki czarnuch łamanym francuskim powie: "chce abys urodzila mi gromadkę dzieci, moja ksiezniczko". Jebana patologia, aż się w głowie przewraca...

"a nawet nie wiecie że Murzyn piszemy z dużej litery..." a nie zauwazylas, ze niemcy tez napisalem z małej? :D:D to luzna dyskusja netowa a nie podanie o przyznanie azylu Kwiatek - problem z mniejszosciami na zachodzie jest wlasnie taki, ze oni sien ie chcą asymilować..

Gość och martusia
pilnuj swojej dupy bo każdy ponosi konsekwencje wlasnych czynów wiec "nie troszcz" sie o innych tylko o siebie.😴

Gość Luśka z Wind....
Nie lubię kolorowych :)

Gość ale Wy wszyscy YNTELYGENTNI
To że niektóre kobiety pociągaja inne nacje to ich sprawa....ale nie generalizujmy że wszystkie kobiety mają słabośc do innych ras. Równie dobrze moglibyśmy napisac że wszystkie laski, które chodzą na dyskoteki uprawiają przypadkowy seks w kiblu....lub że wszystkie kobiety interesujące się motoryzacją są "blacharami"....

komiczne - nigdy nie beda sie asymilowac. jezeli ktos mysli inaczej to jest po prostu naiwny. tak samo w Wólce Kosowskiej jest cala spolecznosc azjatycka ktora nawet juz Polaków zabija

Gość bo generalizacja jest cechą
ludzi o ograniczonych horyzontach umysłowych i tyle.

"myslisz ze Niemcy nie zachowuja sie nacjonalistycznie? tylko my Polacy dajemy sie traktowac jak smiecie w Europie" Kwiatek kurwa - odczytuj kontekst... gdyby zachowywali sie podobnie jak arabusy

Gość przykład z polskiego
podwórka: w jakim stopniu Romowie (choć to grupa etniczna) zasymilowali się z ludnością polską?..... ....no własnie.:o

"Kwiatek k**wa - odczytuj kontekst... gdyby zachowywali sie podobnie jak arabusy" a jak sie arabusy zachowuja?

Gość Luśka z Wind....
do Kwiatek pytasz jak sie zachowują - są leniwi, a wśród białych celowo przyjmują postawę skrzywdzonej ofiary i uważają, że tylko z racji koloru skóry należy im się specjalne, czyli wyjątkowe traktowanie

Komiczne Istotnie ja też nie lubię zachowania i sposoby bycia niektórych czarnoskórych przedstawicieli płci męskiej,,,Wiąrze się to z doświadczeniami, i chyba większość Polaków ma podobne,,jak widze Ty też

Gość Luśka z Wind....
Przecież nikt nie ma obowiązku darzyć kogoś sympatią tylko z racj jego/jej koloru skóry To nei jest jeszcze rasizm, żyjmy sobie poprawnie, ale prywatnie lubić się nie musimy

aha. to dobrze im tak, wygina :P mnie martwi zalew islamu na zachodzie Europy. oby to sie do nas nie przenioslo.ostatnio slyszalem ze Turczynki potrafia jak roboty pracowac przy zbiorach jakichs warzyw czy cos - wszystkie biale kobiety wysiadaj a one moga jeszcze. czy my biali przypadkiem nie podupadamy jako cywilizacja bo sie robimy leniwi? sissy -czytalem artykul ze zabili Wietnamczycy jakiegos Polaka - nożem po prostu. w Polityce bylo kiedys o calej tej mafii azjatyckiej

tak naprawde to tolerancja i poprawnosc polityczna narzucona przez Unie zniszczy białą rase w europie i doprowadzi do upadku nasze kraje... juz za 50- góra 100 lat, biali będą mniejszoscia w swoich ojczyznach... Bo my musimy byc tolerancyjni, bo tu wszyscy maja rowne prawa - kazdy smierdzacy ciapaty, kotry ma w dupie miejscowe zwyczaje i prawa, tez jest rowny zwyklemu obywatelowi... dlatego ciągną tu jak muchy... Patrzac odwrotnie - w krajach arabskich, czy murzynskich jest jasnosc - jesli jestes biały, to jestes wrogiem, żyjesz jak na celowniku i tylko kwestia czasu jest to, kiedy ktos dobierze mu sie do dupska... dlatego my jezdzimy do tych krajow na krotko - albo w celach turystycznych, albo gdy musimy a o zamieszkaniu nikt nie mysli... tak naprawde to jest wojna ras, która przegrywamy na kazdym froncie, bo wojny nie da sie prowadzic humanitarnie w monecie, gdy druga strona ma w dupie wszystkie zasady

Gość nie sypiam z komiczne
moja dupa tylko raz interesowal sie czarny mezczyzna. na poczatku lat 90 w Amsterdamie. W pubie. Patrzyl mi na tylek, wywracal oczyma, oblizywal sie i mamrotal cos po murzynsku. Do dzis nie wiem czy chcial mnie przeleciec czy zjesc.