Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanik mięśni

Czy mogę założyć rajstopy do butów z odkrytymi palcami?

Polecane posty

Gość zanik mięśni

za 2 tygodnie idę na wesele. połowa paźdzernika na pewno nie będzie ciepła na tyle, bym założyła te buty na gołe nogi (jak sie nosić powinno). czy bezszwowe rajstopy będą pasować? dodam, że to klasyczne czółenka z odkrytymi palcami na dość wysokim obcasie

Gość ja pracuje
nie mozesz , chociaz jestem facetem to nawet ja o tym wiem ze nie mozna , rajstopy mozna zakladac jedynie do zakrytych butow 😡

Gość zanik mięśni
hehe dzięki za opinie, ale spotkałam się też z kilkoma innymi-że np. bezszwowe są dopuszczalne :P

Gość masss
tak bezszwowe mogą byc, czytałam dziś o tym w modowym czasopiśmie

Gość wenezuelle
reguła jest taka że nie zakłada się rajsto do butów z odkrytymi palcami, piętami bo to wiocha i brak klasy. też mnie kiedyś kusiło żeby założyć bo było zimno

Gość alecs
do butów typu peep-toe chyba można ;)

Gość zanik mięśni
gotycka plaża no własnie o to dokładni mi chodziło. czy nie zrobię z siebie idiotki. na weselu mogłabym je ściągnąc, ale przecież na ślubie muszę mieć, bo będzie już raczej chłodno

Gość masss
pisalo ze sie nie powinno, ale gdy jest zimno bezszwowe moga byc.

Gość zanik mięśni
princesssska no właśnie... to chyba będzie wyglądało jeszcze gorzej... tymbardziej, że opalenizna już nie ta :P może wygrzebię jakieś pełne, a na wesele je zmienię, ale kurde no nie mam żandych, które by mi pasowały

albo tak do koscialo wez zakryte a na weselu po paru godz zmieniasz na te bo po alkohollu i tak nikt nie zwroci na to uwagi

Gość zanik mięśni
gotycka plaża żebym jeszcze kurde miała jakieś zakryte :O miałam, z odkrytą piętą takie na zapinki, ale mi sie korek przekrzywił ;/ poszperałam trochę w necie i znalazłam, że kiedy jest zimno to rajty bezszwowe są dopuszczalne do tego rodzaju butów

Gość zanik mięśni
dzieki wszystkim za pomoc :)

Gość bikerfan
chyab cie pogieło!. nie rób wiochy nie ma mrozów.

Gość pyrusia
nic się nie stanie jak założysz rajstopy, najlepiej w cielistym kolorze, a po kościele je po prostu ściągniesz i tyle. A jaką długość sukienki masz?

Moim zdaniem jak tylko palec na wierzchu, to śmiało możesz założyć. Jak weźmiesz bezszfowe, bez wzmacnianych palców i jakies cieniutkie, to ich praktycznie nie widać. A poza tym

Niechcący mi się wysłało bez dokończenia ;) No więc poza tym połowa lasek będzie miała buty z odkrytym palcem, bo takich teraz pełno. I co, myślisz że z gołymi nogami będą w październiku popierdalać??

Gość czym ty się przejmujesz
moja koleżanka w listopadzie założyła na półmetek sandały i rajstopy i szła tak po śniegu,a nikt ją palcami nie wytykał ;) Poza tym i tak nie będzie tego widać jak założysz bezszwowe,zreszta kto ci będzie patrzyła na stopy,na weselu goście patrzą na stół.A paparazzich z pudelka chyba tam nie będzie,nie? ;)

Gość zanik mięśni
dzięki za odpowiedzi. sukienka jest do kolan. kupię bezszwowe, zobaczę, jak będę wyglądać a na weselu je po prostu ściągnę. są to buciki typu peep toe , widać jedynie 2 palce u nóg-duży i zaraz ten obok. dziurka jest dość mała

Gość asiorekkkk
do takich butow spokojnie mozesz :)

Gość zanik mięśni
;)

Gość ryyychuuu
Wprawdzie jestem facetem, ale rajstopy bez wmacnianych palców to w ogóle porażka. Beznadziejnie wygląda w tym stopa. Już lepiej wcale nie zakładać.

Gość gość
Jest coś takiego jak rajstopy bez palców, więc te możesz śmiało założyć, bo bezszwowe to porażka. Albo do kościoła załóż jakieś pełne szpilki, nie wierzę, że nie masz butów na jesień, że dysponujesz tylko tymi co masz w nich iść na wesele, a nawet jak nie masz butów jesiennych (pełnych), no to też masz okazję , aby dokonać niezbędnego zakupu !