Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjj

jak zgasić kadzidełko??

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość
zmoczyć śliną chusteczkę higieniczną i mocno ścisnąć żarzący się czubek

Gość lasfsadfadg
wsadzic sobie w nos

Gość
jak to wywołują raka nosa?? to ludzie w Indiach mieliby w większości raka :/

Gość ta z parteru
a kto tam w indiach dochodzi ,na co umierają?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a tam, kupiłam sobie dzisiaj pierwszy raz, ale takie tescowe o zapachu róży i mi się nie podoba zapach:/ dałam sobie radę, dzięki ciekawe co z tym rakiem nosa...??

Gość
znalazłam to http://www.kampaniespoleczne.pl/artykuly.php?artykul_id=471&action=szczegoly http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,wid,8256329,wiadomosc.html?POLL%5Brid%5D=8699236&ticaid=16b3f moim zdaniem jak się pali od czasu do czasu, to nie powinno zaszkodzić. ja kupuję przeważnie indyjskie, chińskie są przeważnie badziewne, mają rzeczywiście inny dym. a tak w ogóle to kiedyś często paliłam kadzidełka, a teraz sporadycznie, bo przestałam palić przy świnkach morskich jak się dowiedziałam, że nie powinno się tego przy nich robić... a w drugim pokoju jakoś mi się nie chce

Gość opppppppeeeerrrrrrrrrkaaaaaa
Bylo o tym glosno ostatnio , a ja tak kocham kadzidelka ze az mojej lekarki sie zapytalam. Dym z kadzidelka to grozny dym, wdychacie go do pluc i tak samo jak wdychanie dymu z fajki szkodzi. Szczegolnie nos. O tym sie nie mowi bo prawda taka ze rzadko kto pali kadzidelka nalogowo.

Gość wieczny student
ludzie co wami? tak ciężko złożyć zdanie w poprawnej polszczyźnie? nie chce sie stukać w klawisze czy w szkole nie było Języka Polskiego dla waszych roczników? jakby to napisała zmanierowana 16sto latka -> LOL pozdrawiam