Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem sie całowac

panicznie boje sie sie pierwszego pocalunku!!!!

Polecane posty

Gość Lorenzo01

Kierwa ten temat jest z 2008 roku 😄

Gość Paula
17 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Kierwa ten temat jest z 2008 roku 😄

Ten temat zawsze będzie aktualny. 

Gość gość

Gdy miałem 21 lat uciekłem z domówki przed fajną dziewczyną tylko dlatego, że ona chciała się całować. Taki byłem dzikus. Najgorsze było to, że ja też miałem ochotę pocałować ją. Problem polegał na tym, że ja nigdy wcześniej się nie całowałem. Potem plułem sobie w brodę. Zmarnowałem taką okazję do tego aby w końcu pokonać tą bardzo ważną dla każdego młodego człowieka barierę. Niestety to nie była jedyna tego typu okazja, którą zmarnowałem. Moja zachowanie nie miało sensu. Przecież w końcu trzeba się przełamać bo młodość szybko ucieka i trzeba zbierać doświadczenie w pewnych sprawach. Rozumiałem to, ale nieśmiałość była silniejsza. Niestety.

Później okazało się, że kilka z moich koleżanek chętnie by mi pomogło w tej sprawie, ale one nie znały mojego problemu gdyż nigdy im się w tejże sprawie nie zwierzyłem ponieważ się tego wstydziłem. Tak więc odwagi moi drodzy nieśmiali. Dziewczyny nie gryzą. One też chcą się całować. Późno to zrozumiałem, ale w końcu zrozumiałem. Przekonałem się też o tym w praktyce. Lepiej późno niż wcale.