Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

KOBIETY ROBIMY AKCJE !!! Pomóżmy kobiecie z piątką dzieci !!!

Polecane posty

Gość a ja powiem tyle ze.....
Sweet Dreams no to niech książeczki zdrowia zeskakuje, za xero i skanowanie tego zapłaci ze 2 zl. Jesteś naiwna mi to śmierdzi oszustwem przecież tak jak pisałem każdy z nas może takie bajki na poczekaniu wymyślić. Dlatego apeluje was o ostrożność przy tego typu tematach bez konkretnych dowodów należy nie podejmować działań

enamorada> ale przeciez w te ubrania dzieci mozna ubrac, nawet jak chodza po domu, bedzie im cieplej :) wlasnie jakies posciele, kocyki :) wszystko kosztuje, a my i tak sie tego kiedys pozbywamy enamorada> dziekuje za dobre chęci :)

ale ja juz cie prosilam, zebys nie pisala, nie przekonasz mnie!!! chce pomóc!!! a za 2 zl. to jest chleb na sniadanie dla piatki dzieci i wyobraz to sobie bedzie szla z piatką dzieci(w tym dwojka chorych) i placila byc moze ostatnie, a moze jedyne 2 zl. bo ty jej nie wierzysz a i tak nie pomozesz? :( wybacz, ale ja tez bym tak nie zrobila :(

No to niech siostra przejedzie się od niej i te 2zl wyda przecież wtedy będzie wiarygodna i wtedy śmiało można jej pomoc przesyłać. Twoja głupota jest wielka, nie tak dawno był program o oszustach internetowych i tam schemat był podobny.

Gość kmjnbvcx
jak bys dokładnie przeczytała top bys wiedziała ze siostra mieszka gdzie indziej :P osobko bez serca :O

Gość bo widzisz sweet to jest tak
jakbym mila wystawic niepotrzebne rzeczy za drzwi to ok, prosto. Nic mnie nie kosztuje, bardzo chetnie. Ale znalezc karton, zrobic paczke, zaniesc na poczte, do ktorej mam daleko... I od razu nasuwa sie refleksja - ok, a moze to lipa? a w ogole czy takie dzialanie nie powoduje,ze ludzie zaczynaja byc roszczeniowi, zamiast odpowiedzialni? Dlaczego najblizsza rodzina przez tyle czasu nie reagowala? Dzlaczego my mamy myslec za innych i jak dlugo to ma trwac? - bo jednorazowy wysyp paczek wiele nie zmieni. Sa bardzo rozne sytuacje losowe, oczywiscie, zawsze lepiej wierzyc i pomoc. Ale w ramach wędki nalezaloby raczejwymyslec jakis bardziej dalekosięzny plan dzialania. Tak na marginesie - bardzo nie lubie nieodpowiedzialnych ludzi . Co innego, jak kogos nagle dotknęlo niezawinione nieszczeście.

no to chyba może sie do niej przejechać i to zrobić

Gość kmjnbvcx
ciuchow jakis napewno moge sie pozbyc :) nawet ostatnio oddawałam jednej biednej osobie dla dzieci wiec tych nie mam ale damskie i owszem :)

Przebrnęłam przez wszystkie posty... Magdo - proszę o adres mamy 5-ciorga dzieciaków. Sytuacja jest nie do pozazdroszczenia, ale nie jest BEZNADZIEJNA :) Przekopię swoje szafy i na pewno coś znajdę. Pieniędzy niestety nie mogę ofiarować...bo ich zwyczajnie nie mam.

Gość Magda*
mi nie chodzi o pieniadze,kazda pomoc jest dla mnie wazna.Boje sie troszke podac adres siostry na forum wiec jesli Pani by mogła odezwac sie na moja poczte:magdalenap18@wp.pl lub podac swoja a ja wtedy podam adres siostry.Bardzo Pani dziekuje!!!

Gość Magda*
Jeśli ktoś chciałby pomóc,to proszę pisac na mój mail:magdalenap18@wp.pl.Wtedy podam adres swój lub siostry.

Gość Magda**
Dziewczyno z nad morza moja siostra mieszka w woj.kuj.-pom., ale ja mieszkam w woj.pomorskim, wiec moge podac swoj adres a potem wszystko przekaze siostrze

Gość Magda*
Sweat Dreams jeszcze raz Ci bardzo dziękuję!

Gość Magda*
duzo osob juz do mnie napisalo z czego bardzo sie ciesze i jestem im bardzo wdzieczna!

Gość weiouri
MOGE IM WYSLAC PREZERWATYWY?:p:p po co sobie tyle dzieci narobiła jak jej teraz nie stac? jak zwykle bedzie kurator potem dzieci pojda do domu dziecka i zjebane zycie:o

Gość karafkaat
ja powiem tak, z jednej strony nie powinnas sie czuc odpowiedzialna za to, ze siostra w trudnej sytuacji, w koncu jest dorosla, i sama odpowiada za to jak swoje zycie zaplanowala, z drugiej strony to rodzina, a onia sie dba, powinnas zareagowac wczesniej i sprobowac zmienic sytuacje, bo madry polak po szkodzie

Gość Magda*
siostra nie prosila mnie o pomoc,sama postanowilam cos zrobic.Wczesniej nie moglam jej pomoc bo nie bardzo wiedzialam jak,pisalam wczesniej ze mam dopiero 20lat.

magdo, ja niedlugo mam byc moze przeprowadzke, mysle ze znajde sporo ciuchów :) moze jakies ksiązki dla dzieci? :) jesli ci nie przeraża kwestia dwoch tyg. na przyklad no i ciekawa jestem ile moze kosztowac taka przesyłka?:) ale cos na pewno znajde :)

Gość Szczera nawet jak boli
Najlepsza pomoc dla tej nieodpowiedzialnej kobiety(bo jak cie nie stac to dzieciakow nie robisz) to w prezencie rozaniec i pigilki.Rozanec co by sie o rozum pomodlila.A pigulki wiadomo!

Gość Szczera nawet jak boli
* rozaniec ** pigulki

Gość Magda*
Sweet Dreams jasne ze mnie nie przeraza ten czas.Dla mnie jest wazne to ze chcesz pomoc.Jeszcze raz dziekuje.Jestem Ci bardzo wdzieczna bo to dzieki Tobie te kilka osob do mnie napisalo i zdwcydowalo sie pomoc.

nie dziekuj, pomoz siostrze wyjsc z tego bagna i uwolnic sie od tego czlowieka!!! namow ją na jakąs terapie, na zlowenie pozwu, na jakis kurs, cokolwiek... da rade :)