Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

KOBIETY ROBIMY AKCJE !!! Pomóżmy kobiecie z piątką dzieci !!!

Polecane posty

to najmniejsze dziecko jest dziewczynką? Tak.Miałabym dla niej rzeczy do ubrania, buty na zimę i jakieś poszwy na kołdrę i poduszke, pewnie w późniejszym czasie coś się jeszcze znajdzie. na jaki adres wysłać paczkę?

Gość dfdshfj
generalnie jej współczuję ale powiem, że darmowe ciuchy, koce, żywność itp pomoże tylko jednorazowo...i wkurzają mnie takie akcje, przecież człowiek to stworzenie myślące, nieprawdaż?? zróbcie coś od strony prawnej żeby odseparować degenerata od kobiety:O

Oj tam...jak jest jakaś dobra akcja to zaraz wszyscy przekrętów szukają:P Jakby kilka zbędnych szmat z szafy wyrzucili to by im tylko na dobre wyszło:P I nie piszcie tak,że mogła dzieci nie robić...czasem rodzice CHCĄ mieć kilkoro dzieci a później tracą pracę, zdrowie, zostają kalekami w wypadku czy umieraja...naprawdę różnie bywa. Magda, Ty weż nick zaczernij i czekaj, bo się ludzie jeszcze odezwą:)

Gość Magda*
Dla tych ktorzy nie uwaznie czytaja:nie prosilam o zadne pieniadze, ani o zadne rzeczy!prosilam o porade!jednak znalazlo sie kilka osob ktore postanowily pomoc materialnie i to dzieki Sweet Dreams,ktorej mi teraz bardzo szkoda bo ja napadacie!skad tyle zla w ludziach???dla ciekawskich ktorzy pytaja czy ktos pomogl zamiast tylko gadac:TAK POMOGL!slowo zamienil w czyn!i tym osobom dziekuje z calego serca!i zycze im wszystkiego dobrego i niech im Bog to wynagrodzi.

Magda to ty napisalaś to pod tym czarnym nikiem? jestem przekonana że to nie ty....:(

Gość Magda**
NIE CZYTAJCIE OPISU MAGDA* PISANY CZARNYM KOLOREM BO TO NIE SA MOJE SLOWA!!!!!!!!NIE WIEM JAK MOZNA BYC TAKIM OSZUSTEM!!!!!!!!!!!

Magda nie przejmuj się tym. Świat jest bardzo zły. Ci co mają serce wiedzą co ty napisałaś. Nie zauważaj tych złośliwości. Zrobiłaś piękną rzecz apelując dla swoje siostry o pomoc i wierzę, ze znajdą się inni którzy zdecyduja się pomóc. Czy 90 % społeczności w Polsce to ludzie wierzący w Boga??? Wstyd czytać to co tu ludzie wypisują. Niczym się nie przejmuj. Masz wielkie serce dla swojej siostry ❤️ Idę sprawdzić szafy:):):) Trzymaj się i głowa do góry:)

Gość Magda**
Kamelio bardzo Ci dziekuje za wsparcie.Nawet nie wiesz ile mi daje sily to ze spotkalam tu takich ludzi jak Ty:)

magda gdyby to bylo wczesniej :( ja Cie rozumiem bardzo dobrze. przyjaciel mojego meza ma okropna sytuacje. |ma 6 dzieciaczkow w tym tylko jedno jego , zwiazal sie z kobieta po przejsciach. Nie maja doslownie nic mieszkaja pod miastem w niewykonczonym domu. beton dach slwaojka za stodola i tyle. on wczesniej duzo pil ale teraz wyszedl na prosta i chwyta sie kazdej roboty. Lekko ponad dwa miesiace temu przeprowadzalam sie z mezem do nowego mieszkania i 3 kartony z ciuchami zabawkami butami ksiazkami pojechaly do Niego. W tej chwili nie moge pomoc rzykro mi :( ale 3maj sie cieplutko zla passa sie odmieni. ja tez nie mam lekko ale mam cudownego meza ktory mi bardzo pomaga ( choruje na powazna chorobe) cudownych przyjaciol wspaniala mame i babcie. Uzka do gory bedzie ok

Gość Magda**
Kaciaa ja dziekuje za dobre checi i za dobre slowa:)

moja sprawa na co sie nabieram :O nie mam zamiaru wysylac w koncu miliona dolarów a kilka ciuchów ;) a swoją drogą ktos się orientuje ile mniej więcej mam przygotowac pieniążków na przesyłkę? placi sie od kilograma czy jak?

myslalam tez zeby wyslac to jakims busem, ale nie wiem dokladnie gdzie, pozniej napisze meila do autorki tylko jesli to jakas mala miescina to raczej nie bedzie bezposredniego polączenia

A ja chciałabym dowiedzieć się , gdzie ona mieszka , ponieważ mam zamiar sama naocznie stwierdzić , jak się sprawa cała ma . Jak nie zobaczę to nie uwierzę.

Gość ofruga
Ach:-) to Twoja sistra Magdo,Ten smeirdzacy len co robi dzieci.Jej i jej rodzinie nic sie nie nalezy dopoki nie wezmie sie na normalna robote a nie tylko za płodzenie dzieci

Magdo==========wyslij mi na e-maila adres siostry. w miare mozliwosci pomoge.

Gość takie
Pomagałam kiedyś kobiecie z dwójką dzieci(ogłoszenie było na słupie), wysłałam jej 4 paczki, w latach 80, po synu same jeansowe rzeczy, bo stać mnie było na nie, syn wyrastał, buty nie zniszczone, bo po jednym sezonie noszenia, wysłałam po sobie kurtki, spódnice, buty, wiecie co mi odpisała, owszem podziękowała, ale ona prosi o kożuch długi i długie kozaki, tylko ze skóry bo innych nie nosi, w miarę możliwości nowe, wkurzyłam się i pojechałam (80km), na miejscu okazało się, że to żona lekarza weterynarii znalazła sobie sposób na sponsora, co lepsze wybierała a gorsze jej zdaniem wyrzucała na śmietnik. Od tamtej pory jestem bardzo ostrożna, życie uczy. Pozdrawiam

takie====== nie da sie ukryc -bywaja i takie sytuacje. kiedys cyganka zawitala do mnie, dalam jej make i makaron -oroblem w tym ,ze znalazlam to na podworku prawie pod moim oknem. ale czy to znaczy ,ze wszyscy tak postepuja? moim zdaniem nie!

patrzac na ceny wysylkowe zastanawiam sie czy warto wysylac ciuchy w ciemno. bardziej korci mnie wyslanie jakiejs kwoty. tylko zastanawiam sie czy nie wpadna one w niepowolane rece tzn lapy Twojego szwagra? z drugiej strony chce juz odswiezyc szafe,ciuchy w dobrym stanie tyle ,ze juz mi sie znudzily a syn powyrastal. nie wiem co robic :)

Gość Magda*
Jolkaza mogę ci bez problemu podać adres siostry jesli chcesz zobaczyć w jakich warunkach żyje

Gość Magda*
jeśli chodzi o pieniądze to podaję swoje konto z dwóch powodów:siostra swojego nie posiada,a po drugie dla tego, żeby właśnie nie trafiły do mojego szwagra.Po otrzymaniu tych pieniędzy kupię siostrze to czego brakuje jej i jej maluchom.Ale nie chce prosić o pieniądze gdyz wiem ze każdemu są one potrzebne.

Gość Magda*
Kamelio DZIĘKUJĘ!!!

Gość daria1755
lepiej powiedz siostrze ze jak sie uprawia seks i ma sie 5 dzieci ktorych nie ma za co utrzymac to uzywa sie antykoncepcji! inaczej za 5 lat napiszesz tu topik ze siostra ma juz 10 dzieci i nie ma z czego zyc..kasy bym w zyciu nie wyslala, ciuchy bym dala ale jak mam placic za poczte to dzieki, wole oddac do czerwonego krzyza.

Gość samaEwusia-lat44
witam wszystkich,kobieta która ma 5 dzieci,nie jest taka znowu bidulka.zakladajac,a raczej wiedząc ze jej mąż pije,nie łoży na dzieci,ma alimenty -jesli nie od komornika to z gminy,lekko licząc 1200zl,plus rodzinne,to ponad 300 zl,na kazde 3 i nastepne dziecko po 80 zl wiec to znowu 240 zl,wiec ma cos okolo 2tys.złotych miesiecznie,ja juz nie mowie o innych dodatkach,moja sasiadka beatka ma 6 dzieci,i od niej zasiegnęłam informacji.to oszustka[i jesli w ogóle ma siostre]i ciuszkami sie nie zadowoli,bedzie szukala durniów,którzy wpłacą pieniążki na konto.co za problem przesłac akty urodzenia?każda mama ma je w domu,albo decyzje z m.g.o.p.s?zaden problem.nie dajmy sie ludzie nabierac,jesli chcemypomagac,prosmy o dokumenty,wtedy bedziemy wiedzieli ze nasza pomoc nie idzie na marne,tylko ze trafia do ludzi naprawdę potrzebujących.pozdrawiam wszystkich.