Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frgtgyh

KREW W CZASIE STOSUNKU !! CO MI JEST ??POMOCY

Polecane posty

Gość frgtgyh

pomozcie bo sie boje a pierwszy raz mi sie to zdarzylo :( od 2 lat uprawiam seks ... w sumie dosc czesto bo hmm 3 tazy w tygodniu gdzie az 2 razy pod rzad !! i nigdy nic mnie nie bolalo ..zawsze bylo oki ..mam stalego partnera .. ostanio dosc czesto mam okres bo rowno co 2-3 tygodnie :(( nic mi nie dolega,nic mnie nie boli ani nic .. dzis uprawialam z nim seks.. i robilismy to tak hmm ja na lezaca bokiem a on tak we mnie wchodzil prost .. no wiecie o co kaman .. i nagle strasznie mnie zaczal bolec lewy jajnik ;/ w sumie tak dziwnie czulam tak jakby mi do niego az dosiegnal chlopaka penis;/ bolalo ale nie mowilam mu nic .. nagle wyciagnal penisa po wszysktkim i prezerwatywa byla we krwi :( nie bylo jej duzo ale zawsze cos... poszlam do lazienki sie obmyc i krew mi leciala ;( teraz mnie boli glowa .. dodam ze okres mialam juz i skonczyl mi sie w sobote ... a dzis nagle to i ten dziwny bol :(( co mi jest ;(??

Gość 123jamaja123
uh, nie mam pojecia... moze to przez ta pozycje..radze isc doginekologa..

Gość frgtgyh
123jamaja123 - w sumie dosc czesto przy pozycji klasycznej,gdy moje nogi spoczywaja na jego ramionach to mnie boli :( ten lewy jajnik wlasnie;/ no a dzis ta krew :((

Gość frgtgyh
bndkgdldld - nie jest obrzezany ,a nigdy wczesniej nie bolalo a jak juz to przed okresem ..a w sobote okres mi sie skonczyl i w niedziele tez uprawialismy seks i bylo oki ,a dzis bol i krew :(

Gość frgtgyh
to okres - ale juz mialam :( poza tym juz nic mi nie leci ;/ tylko jak palec wlozylam po seksie to byla krew;/ a teraz juz nic ..normalny sluz ... czy mogl mi cos uszkodzic;/ ??

Gość frgtgyh
odnawiam temacik ! prosze o pomoc :(

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
pewnie masz nadżerkę na szyjce , nie panikuj ale idz do lekarza

Gość do lekarza
jaki okres ,curva ? Lec do gina,to moze byc nawet torbiel:o

Gość novea
też uważam ze masz nadżerkę, idź do ginekologa

Gość novea
niewiem, nigdy nie miałam wypalanej nadżerki, wiem że można ją leczyć jeśli nie jest duża i nic się nie martw na zapas nawet jeśli to nadżerka to nie jest to nic strasznego, idź do ginekologa, nie stresuj się na zapas (ps, ja mam też czasem plamienia po stosunku, baaaaaardzo żadko, wynikiem jest niewyleczona nadżerka)

Gość Karolina 14
nadzerka albo torbiele:miałam torbiele ale juz mi usunięto

Gość go$ha
to był mój 2 raz i miałam 6 miesieczna przerwe... i nie wiem co sie dzieje

Gość bluebery
No ja też mam ten problem. Do ginekologa mogę iść dopiero jak wrócę z wakacji :( Mam nadzieję, że to faktycznie od częstego seksu. Ile przerwy od seksu trzeba zrobić by sprawdzić czy przestanie? Powiem tylko, że czasem zamiast krwawić to wydzielina ma dziwny kolor. Boli mnie potem podbrzusze a nie jajnik.

Gość KobietkaXYZ
Bole I plamienia moga tez byc przyczyns endometriozy(na ktora stosuja lekarze antykoncepcje hormonalna)albo po prostu masz stan zapalny jajnikow I na to stosyje sie antybiotyki,od tego sie nie umiera,wiec idz do lekarza I nie czekaj.

Gość pawels
Dzien dobry bardzo krotko opisze moja sytuacje i bylbym bardzo wdzięczny gdybym mogl otrzymać jakas dorade i znaleźć odpowiedz na ten niewygodny temat. Jestem mesczyzna w wieku 20 lat odbyłem mój piereszy stosunek z kobieta podczas zmiany pozycji moja partnerka zauwazyla krew przestaliśmy od razu .Nastepnie pamiętam potym poszedłem się wysikać i bardzo dużo krwi mi leciało.Poszlismy do szpitala ale ogolnie nic mi nie powiedziano sprawdzono moja krew i ogolne badania i nic.Bylo to w Anglii.Pamietam także po tamtym zdarzeniu przytrafiało mi się to kila razy podczas sikania lub masturbacji. Ponad tydzień temu odbyłem stosunek z moja partnerka i wszystko było okej .Kochalismy się następnie w ten poniedziałek i ponownie podczas stosunku zauwazylem krew następnie poszedłem się wysikać i ponownie leciała mi krew . po przybyciu do domu po kilkunastu godzinach od tamtego momentu ponownie podczas sikania leciała mi krew.Wszystko skonczylo się następnego dnia tj. wczoraj. Bardzo bym prosil o jakies informacje co jest przyczyna tego i jakos porade na ten temat.Pamietam zglaszalem ten problem podczas mojego pobytu w Anglii kilkakrotnie ale sprawdzono mi krew i reszte rutynowych badan i powiedziano ze jest okej . Z wyrazami szacunku Pawel miłego dnia i pokoj .