Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ediiiiiii

Panowie co o mnie sadzicie?

Polecane posty

Gość malkontent__
czyli że na cała sylwetke liczyc nie mozna ?

Gość malkontent__
a tak swoja droga to co ty oczekiwałas? ze bo dupie i biodrach twoj wiek rozpoznamy? to tak jakby ja wystawił penisa i kazał ci powiedziec ile mam lat :D no żenada dziewczyno

Gość ediiiiiii
to jutro dobra bo teraz musze spadac na jakis czas zajrze pozniej ale dam napewno

Gość ediiiiiii
a co dla ciebie 50 latka i 16 latka maja taka sama dupe? wiek idzie okreslic po sylwetce:)

Gość malkontent__
po sylwetce tak ;p daj cała sylwetke a nie jej wycinek- jest róznica ;p a co do wieku to mozna okreslic przedział wiekowy mniej wiecej a nie wiek dokładnie. ty to chyba masz rpoblemy z czuciem pewnych różnic w wypowiedziach

Gość ediiiiiii
przeciez to tylko zabawa o co ci chodzi czy ja cie zmuszam abys dokladnie podal ile mam lat ,mozesz podac przedzial jak chcesz ale sie czepiasz

Gość ediiiiiii
lady penelope dzieki,ze mnie bronisz

Gość malkontent__
ciekawi mnie jak odróznisz wiek po penisach facetow co maja lat np 25 i 27? hmm? "idiotko"

Gość lady peneloppe...
jest lesba i sie zakochala w ediiiiii

Gość Leśny
Ediii wyluzuj..... na tym forum co poniektórym hormony upośledzają funkcje myślowe..... :) Jesteś naprawdę zgrabna i z tonu wypowiedzi wynika że i inteligentna. A że twój facet nie mówi ci żadnych komplementów to znaczy że z nim coś nie tak...... jedyne czym możesz się martwić to zazdrość innych kobiet.

Gość rafaelll
brzydki brzuch pepek wielki i takie wąskie biodra jak u faceta i jestes niestety troche za chuda :( przykro mi niepodobasz mi sie

Gość ediiiiiii
rafaell a widziales poprzedni link ?

nie jestem "lesbą" jestem biseksualna co pozwala mi docenić piękno kobiety... poza tym podzielam ten typ urody.... chude jest piękne

chuda szczapa kolo 30 roku zycia. jak takich nie lubie bo mozna sobie siniakow od kosci ponabijac w trakcie zapinania...

Gość kolega.21
moim zdaniem jestes sliczna z checia bym sie z toba pokochal przynajmniej 3 razy pod rzad a potem bysmy sie ladnie pozegnali i nigdy wiecej nie zobaczyli

Gość Feliks Edmundowicz Dzierżyński
koorva, penelopa, co ci ta chuda po doopie chodzi? ta laska - na szczęście - jest szczupła a nie chuda i w ogóle niezła z niej doopcia

Gość polz
"no dobra mam 27 lat i urodzilam 2 dzieci" nie wierze ;) a tak powaznie, to gdyby kazda dziewczyna miala taka figure, jak Ty, byloby CUDNIE.

Gość normalny maszowsz
mily dla oka ( i nie tylko ) widok .....

Gość malkontent__
zajebiscie ze ma fajna figure, ale ja akurat odnosiłem sie do jej pytania z poczatku tematu, chciała zeby ocenic jej wiek to moim zdaniem sie nie da dokladnie tego ocenic po takim malym wycinku jej sylwetki i tyle. A penelope sie burzy i od razu facetow od idiotow wyzywa, no coz.. pewnego poziomu konwersacji widac nie osiagnie ona nigdy.

tak, burzę się bo wiem o co jej chodzi, Ty niestety nie rozumiesz... dziewczyna ma 27 lat a wygląda na 17, jak by jej ludzie zaczęli dawać po 17,18,19, to by się podbudowała bardzo na pewno! Po prostu irytuje mnie ta Twoja chłopięca ignorancja... i koniec tematu

Gość malkontent__
boże, czy wy wszyskie macie jakies chore imaginacje że jestescie brzydkie grube i w ogole blee? czy po prostu musicie być uwielbiane, noszone na rekach, zasypywane komplementami przez 24 h na dobe?? jak wam tego potrzeba to zacznijcie sie z kims widywac normalnym na żywo a nie szukać grup wsparcia w internecie. Kobieta piekna zawsze taka bedzie, wiec uwierz ze jak jzu ktos to zauwazył to proszenie sie o kolejne komplementy jest męczące i irytujące. Wy to jednak beznadziejne jesteście, nie liczy sie dla was nic tylko wasze ego, wasza przyjemnosc, wasze zadowolenie. Dajcie coś z siebie jak juz wymagac czegos chcecie.

Gość ediiiiiii
to juz koniec?