Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ptanie 12367

Co robicie po pracy?

Polecane posty

Gość mam ptanie 12367

co robicie po pracy żeby sie nie nudzić? mój chłopak wyjechał, koleżanek nie mam, telewizor się popsuł i nie mam co robic. nawet pływac nie umiem zeby isc samej na basen

Gość dfzhzdfn
poszukaj dodatkowej pracy. nocą padniesz wykończona to nie bedzie ci sie nudziła

Gość mam ptanie 12367
bez przesady , chcę też żyć

Gość dfzhzdfn
to naucz sie robić na drutach. przyjemne i pożyteczne. udziergasz sobie sexi sweteerek. facet jak wróci bedzie zachwycony

Gość Ilonka bez czlonka
pijemy :o🖐️

a nikt po pracy nie wychodzi do baru na jednego?mozesz sie wybbrac do kosmetyczki,na zakupy,silownie,poczytac ksiazke..

dzisiaj jadę do banku przesunąć termin spłaty karty albo ja zlikwidować, jak sie nie da tego zrobić i potem do hurtowni zoologicznej po żarcie dla kota, zobaczyć, czy jest tańsze na wagę, niż marketowe nie wiem, jak wy to robicie, że sie nudzicie potem wracam do domu, jem coś i zastanawiam się co na obiad jutro i gotuję na jutro

Gość kobieta modna
mam 2 psy i kawrium ,zawsze jest coś do roboty ,teraz zbieram orzechy w ogrodzie ,a wcześniej po zbiorach jeżyn nastawiłam winko...........nie wyszedł mi sok.........w ogole to brakuje mi czasu........

Gość mam ptanie 12367
a ja bym chętnie wyskoczyła gdzies na jednego , ale nie mam z kim. Koleżanki ( jedyne dwie) urodziły dopiero dzieci i nie mam juz z kim sie nawet spotkać

Gość mam ptanie 12367
kurna, fajnie macie że macie zwierzaki, i jakies działki, ja ma 30 m2

Gość kobieta modna
kup sobie tchórzofretkę .zapewniam nie będziesz się nudzić i miejsca nie tak wiele zajmuje

Gość kobieta modna
wsiąde w autko i pojade do centrum ,połaże po sklepach i poprzymierzam trochę :)

Gość nudziara.
matko jak mozna sie nudzic! Ok teraz jestem chora to sie nudze ale na ogół sprzatam, piore gotuje,. chodze na zakupy a pozniej z przyjemnoscia sie nudze:)

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
robie zakupy, robie obiad, sprzątnę trochę, trochę posiedzę na sieci, trochę po gram w gry, trochę poczytam, napisze coś na blogu, poobrabiam zdjęcia, idę na zajęcia z ceramiki, przygotowuję przygody do sesji rpg, wyleguje się w wannie, robię świeczki, idę pogadać do sąsiadki, na spacer, gadam z kumpelami na gg, rozmyślam, słucham książek na ipodzie, śpię, oglądam komedie na kompie (tv nie mam), umawiam się z kimś na piwo lub wino, gram lub prowadzę sesje, miziam szczury...i jeszcze masę innych

Gość mam ptanie 12367
to ja pójdę na aqua aerobik w takim razie bo nie trzeba umiec pływać;),\ moge jeszcze posprzątać albo isc sama do kina.

Pewnie większość z nas się leni, leży np. przed tv i ogląda ulubione seriale - z czasem i to staje się nudne. Tak sobie myślę, ze dobrym pomysłem byłoby namówienie szefa na to, żeby zorganizował raz na jakiś czas spotkanie integracyjne - ma się wtedy pretekst żeby wyjść z domu, a zabawa, na pewno będzie dobra. Co wy na to?

Gość owiana dymem tytoniowym na mak
usługuje męzowi, obiad podaje, sprzątam,piore, a mąż leży na kanapie i pije kawke i pali papieroska

Gość robbballinka
Aktualnie teraz 3 razy w tygodniu po pracy biegnę do Speak'up na kursy angielskiego. Postanowiłam ze jakoś tą odrobine czasu po... mozna przeznaczyc na naukę. Mysle ze to mi sie przyda.

Gość kornikowa3
Trzeba rzeczywiscie miec duzy zapała zeby móc tak biegac, ale z drugiej strony nauka jezyka jest jedna z ważnych rzeczy nawet dla naszej kariery.

Gość Myszka1313
@robbballinka Podziwiam zapał. 3 razy w tygodniu na naukę angielskiego, to chyba dużo. Nie mniej fakt, najlepiej nie zwlekac tylko się uczyć, jak jest czas i zapał, bo na siłę to się raczej nie da.

Gość mireczkowataa
dzisiaj sadzę begonie na balkonie z córką :) Ma trzy lata więc potem pewnie będziemy robiły pranie, przepraszały sąsiadow, ze maja ziemie na balkonie :) A ja dziecka nie miałam to sprzątałam, czytała ksiązki, siedziałam na necie, skoczyłam na basen, umowiłam sie z koleżanka na spacer! Jest tyle rzeczy do zrobienia! Nie wiem jak można sie nudzić, bo chłopak wyjechał... Moze zrób depilacje nóg, manicure, zakreć włosy? :)

Gość paullla87
U nas na szczęscie odkad pracodawca zmienił nam karnety Benefit na Multikarnet OK teraz mozna chodzić czy to na fitness czy masaż. Więc ten czs po pracy jakiś sie teraz spędza jakoś przyjemniej i na pewno aktywniej.

Gość elllizka89
Oj ja tez bym tak chciała po pracy iśc na basen a potem solarium. A czy takie karnety o których Ty piszesz mozna sobie wykupić na swoją własną ręke...? Nie wiem czy pracodawca bedzie skory zeby coś takiego nam dac.