Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ptanie 12367

Co robicie po pracy?

Polecane posty

Gość czichozbycho0
kolekcjonuje dopalacze

Gość anastazzzzja
Nauka angielskiego to jest to co wlasnie robie po pracy. 2 razy w tygodniu Speakup.

Gość wścieknięta
to może się wybierz odwiedzić te koleżanki co dzieci urodziły. pewno są troszkę nieruchawe zaraz po i sprawisz im pewno niespodziewajkę :) ja po pracy: net, domowe sprawy - gotowanie, sprzątanie, pranie - no nie codziennie, ale zawsze coś tam, np. zmywanie z tego co zostało z rana. prysznic, robię coś koło siebie - takie rzeczy. czasem książka :)

Gość nowakonawija
Nie musisz umieć pływać, żeby iść na basen.Zawsze możesz zakupić sobie lekcje pływania. Albo zapisz sie na jakis kurs. Ja ostatnio na jakimś forum przeczytała że dziewczyna wciągneła się w szkolenia rózne i co jakiś czas zapisuje sie na jakieś szkolenie, poznaje tam nowych ludzi i swietnie się bawi. Postanowiłam że i ja w tym roku spróbuje. Jakby cś to podam ci link do ich strony http://www.homocreatore.pl/

Gość gość
A ja teraz od czerwca chodze tutaj na angielski www.academyofnewyork.com Postanowiłam w taki sposób zadbac o to aby móc swobodnie posługiwac sie językiem angielskim. I ciesze sie ze wybrałam własnie taką szkołę.

Gość abcdffg
Ja planuje zapisac sie od lipca do Speak Up. Po prostu zalezy mi na tym zeby przez okres wakacyjny jeszcze troszke podszkolić swój jezyk.

po pracy? odbieram dziecko z przedszkola zakupy sprzątani/pranie itp spACER/plac zabaw/ plaża zabawa z dzieckiem / gry / pisanie literek nie mam czasu na nude

Gość lizkamalizka
Skąd ja to znam... Niedługo nauka angielskiego stanie się moim hobby. W sumie niegdy tez nie jest za pózno zeby zacząc sie uczyć jezyka. Ja sama zapisałam sie w Krakowie do Syllabusa- to jedna z lepszych szkół językowych do których naprawde warto sie zapisac jesli zależy nam na dobrej nauce.

Gość gość
wspaniala kryptoreklama

Gość dominieka8
W sumie ja tez nie widze w tym niczego złego ze ktoś sie chce uczyc jezyków. Wiadomo jak jest w dzisiejszych czasach. I kazdy moment na nauke jest odpowiedni.

Gość gość
Ile wydajecie na kursy ? Czy sa jakies zniżki dla studentów?

Gość messsla
Jesli chodzi o SpeakUp to też warto jest po prostu zadzwonic do interesującej Ciebei szkoły i tak na miejscu wypytac o szczegóły. Ale na prawdę warto jest pomyslec o takich kursach.

Gość fellicjita
To prawda ze w tym wypadku dobra szkoła jezykowa to podstawa. Ja tez musze Wam powiedzieć ze przez długi czas po prostu szukalam dla siebie tej odpowiedniej i wlasnie znalazłam. Chodze do SpeakUp juz od miesiąca.

Co za idiotyczne reklamy! Zapamiętajcie sobie, że języka na żadnym kursie się nie nauczycie!!!! Język to samodzielna praca, obywanie się z nim, a nie odrabianie prac domowych;/ I jeszcze płacić za to! Bezsens! Filmy z napisami, program do słówek - najefektywniejsze:) Czytanie książek, radio, piosenki(rewelacyjnie szybko można się z piosenek uczyć). Kurs to najgorsze co można zrobić.

Gość gość
Bella ale jak znajdziesz w sobie az tyle motywacji do nauki w domu ? Mnie sie za nic w swiecie to nie udało.

Gość gość
Nie mam czasu sie nudzic. Po pracy ide na zajecia z tanca albo na angielski, albo na chorwacki ktorego zaczelam sie uczyc od podstaw. Czasami jak mam luzniejsze popoludnie, to ide na zakupy. Jak koncze wczesniej to ide z albo na malego, albo di kina albo teatru. Jak mam popoludnie w pracy i wracam o 21 to dogorywam troche ;) albo gotuje cos dobrego na nastepny dzien, sprzatanie, nwe pomsyly i nauka angielskiego lub czytanie ksiazki, albo film goladam. Albo gadam przez skypa w kilka osob robimy sobie konferencje. Nie nudze sie, nie lubie sie nudzic.

Gość hannieczkowska
Wiadomo ze taki kursy tez kosztuja, ale to nic zważywszy ze taka nauka z pewnością sie nam przyda i przyniesie oczekiwane efekty, nawet kiedy bedziemy poszukiwac nowej pracy.

Gość gość
Ile lat trzeba poświecić na taką naukę jezyka ? jestem strasznei ciekawa wlasnie ile powinna trwac.

Gość gość
To moim zdaniem wszystko kwestia indywidualna. Jesli chodzi o mnie to jednak jak wybrałam SpeakUp to lektorzy wszystko mi powiedzieli i tez wiedziałam ile mam sie uczyc.

Gość gość
Bardzo fajnie ze przykładacie sie do języka angielskiego. Na pewno w przyszlości bardzo sie on przyda i bedzie pomocny jesli chodzi o znalezienie pracy. I też dobrze ze szkola Prolog cieszy sie takim powodzeniem w Krakowie.

Gość gość
I to jest bardzo dobry wybór, bo musze przyznac ze czasami własnie bywa tak ze posyłamy do kiepskich szkół i potem załujemy.

Gość gość
Naprawde warto jest zapisać sie do tej szkoły, zwłaszcza jesli zależy Wam na tym aby dobrze nauczyć sie języka angielskiego.

Gość gość
Ja też mam coś takiego ze wole iśc i jeszcze sie poduczyc, bo wiem ze taka nauka angielskiego jednak zaprocentuje w przyszlosci.

Gość gość
No fakt, ale jesli dziecko od najmłodszych lat oswaja sie z jezykiem obcym to potem na pewno jest mu znacznie łatwiej.

Gość gość
Wiadomo ze taki kursy tez kosztuja, ale to nic zważywszy ze taka nauka z pewnością sie nam przyda i przyniesie oczekiwane efekty, nawet kiedy bedziemy poszukiwac nowej pracy.