Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetka_30

Badz chuda chudo umrzyj

Polecane posty

"komiczne kiedys mówil ze nie lubi chudych bab, a tu pisze ze waga 67 przy 174 to zdecydownie za dużo" za duzo bo powinna ze 3-4 kg zrzucic.. oczywiscie zakladajac ze nie ma miseczki E i sporego tyłka - bo wtedy moze i przy tej wadze nieźle wyglądac

Gość fghfghf
Brunetka, no widzisz - sama popierasz chudość. 83 cm w biopdrach to jest chudość, a nie wymiary modelki! Anorektyczki w stanie skrajnego wyczerpania mają MAKSYMALNIE 80 cm w biodrach. Pomyśl trochę co piszesz...

Gość odchudzajaca sieee
na fotomogelke to można isc nawet jak jest sie grubym bo i tak jest mnóstwo photoshopow

Gość odchudzajaca sieee
akurat miseczki E nie mam ble łobuz!

Gość suhdgdhf
No nie wiem, mam bardzo waskie biodra... Biust tez raczej maly... No i wzrost zdecydowanie za maly jak na modelke:P Ale mysliscie, ze jestem strasznie chuda??? Bo ja sie tak czuje i wszyscy mi mowia to mowia, ciagle musze wysluchiwac uwag na temat. Chcialabym przytyc, bo nie lubie swojej figury, czuje sie jak dziecko, jestem za drobna;/ Ale coz, licze, ze moze waga podskoczy to gory razem z wiekiem. Chociaz na poszerzenie bioder to juz raczej nie ma co liczyc:P

Gość To straszne bo wychodzi na to
że moja znajoma od dobrych kilku lat trenująca lekkoatletykę przy wzroście 172 cm ważąca 65 kg jest po prostu gruba!:classic_cool:

fghfghf Brunetka, no widzisz - sama popierasz chudość. 83 cm w biopdrach to jest chudość, a nie wymiary modelki! Anorektyczki w stanie skrajnego wyczerpania mają MAKSYMALNIE 80 cm w biodrach. Pomyśl trochę co piszesz zalezy kto ma jaka budowe;P) fakt chudosc mi sie podoba nie napisalam ze nie popieram hudosci! napisalam ze przerazil mnie artukul! bo tam na zdjeciu to nie chudosc tylko kalectwo! wole chudosc niz tluszcz na kobietach wyglada to nieestetycznie i zadna kobieta nie moze powiedziec ze nie moze schudnac 9 pomijajac te chore ktore naprawde nie moga) wystarczy chciec!

>> że ma gdzies swoj wygląd potem dopiero widzi jak sie zmienila A my mamy gdzieś kobiety nie dbające o wygląd :o To nie tłumaczenie ani powód 🖐️

Gość fajna dupka 30 lat
aha to 3 kg czyni ją zdecydowanie za grubą :D 3 kg to mozna nabrac po jednym weekendzie obzarstwa i nadal wchodzic w te same ubrania. Ja mam podobne wymiary i biust 75 E i nie zyczę sobie zeby taki komicznie mówił mi ze jestem zdecydowanie za gruba :P

Gość odchudzajaca sieee
ale i tak musze sie do czegos przyznać jeszcze w lipcu ważyłam 74 kg :):):) to i tak sporo mi juz spadlo, ja wierze ze jak ktos chce schudnąc to da rade trza tylko chciec

Gość a wy panowie
a wy panowie jak wyglądacie? Jest na czym oko zawiesić? Czy u was można ładną "rzeźbę" zobaczyć czy trzeba leciec do muzeum?

Gość to może rozróżnijmy
chudość od szczupłości bo widze, ze wiele osób zamiennie stosuje te terminy a to chyba nie to samo.

Gość no własnie jakby patrzeć
na wagę to większosc sportowców można by określić grubymi bo w końcu mięśnie mają swoją wagę. :p

wy panowie a wy panowie jak wyglądacie? Jest na czym oko zawiesić? Czy u was można ładną "rzeźbę" zobaczyć czy trzeba leciec do muzeum ta wieksosc polskich panow ktorych sie widzi na polskich ulicach maja spore brzuszki;)

Gość suhdgdhf
No bez przesady, to, ze ktos ma waskie biodra nie oznacza od razu, ze jest anorektyczka w stanie skrajnego wyczerpania:P Ja bardzo lubie jesc, w niczym sie nie ograniczam, nigdy nie bylam na diecie, jak juz to na diecie pogrubiajacej, ale na pewno nigdy sie nie odchudzalam:p Wiec nie uwazam, zeby moj organizm byl wyczerpany:P Juz tak po prostu mam, taka moja natura niestety.

Gość odchudzajaca sieee
znam wiele osob ktore waża niby mniej niz powinny przy swoim wzroscie ale dobrze im z tym , sa takie drobniutkie ale nie są chude, najgorzej to jak ktos ma 175 cm i waży np 40 pare no to już chudy jak nie wiem

"3 kg to mozna nabrac po jednym weekendzie obzarstwa i nadal wchodzic w te same ubrania" z czego 2.5 to bedzie woda :)

Gość a wy panowie
no tak, panowie to tylko potrafią wymagać żeby kobieta o siebie dbała (czytaj "była chuda"). Ich tłuszczyk i brak mięśni im nie przeszkadza...

kobieta powinna być SZCZUPŁA a nie chuda, bo jeśli jest chuda to wygląda tak źle i mało seksownie jakby wedty gdy byłaby gruba.

Moja najniższa waga przy wzroście 163 wynosiła 45 kg.Wyglądałam jak anorektyczka kiedys przy wzroscie 180 wazylam 50 kg, popadlam w bulimie zapewne zaszlam w ciaze dosc sporo przytylam kiedy urodzilam dziecko wzielam sie za siebie i doszlam do normalnej wagi 65 przy wzroscie 180

Gość odchudzajaca sieee
no wlasnie a jak chlopak taka chuderlok to niefajny jest

Gość no otóż to rasowa nimfo
🖐️