Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetka_30

Badz chuda chudo umrzyj

Polecane posty

Gość brunetka a z czego ty
chcesz sie odchudzać? jak na ten wzrost to jesteś bardzo szczuplutka.;)

Gość odchudzajaca sieee
brunetka 30 masz wspaniale wymiary! tes bym tak chciala ale co jestem jaka jestem ...

brunetka a z czego ty chcesz sie odchudzać? jak na ten wzrost to jesteś bardzo szczuplutka. sama nie wiem, czasami jem z duzo slodyczy i mam wyrzuty sumienia:)

odchudzajaca sieee brunetka 30 masz wspaniale wymiary! tes bym tak chciala ale co jestem jaka jestem dziekuje ci. takie wymiary mam po urodzeniu dziecka choc urodzilam je dawno, przed ciaza nie pamietam wymiarow niestety

Gość odchudzajaca sieee
san subito jaja sobie robisz? dla nas nasz wyglad jest bardzo ważny... łobuz! :/

Gość odchudzajaca sieee
brunetka 30 i ty po urodzeniu dziecka masz takie? to gratuluje kurcze moje znajome jak urodzily dzieciaka to tak sie roztyły, no ale kazdy ma inny uklad

Gość odchudzajaca sieee
no ta panna ma czym zarzucać :)

Gość odchudzajaca sieee
no bo jak sie dzieciaka urodzi to nie ma sie czasu na to zeby zadbac o siebie tz o figure, gdzie znajdziesz czas na jakies zajecia jak tu male dzieciatko w domu a jak blizniaki to juz wogole

odchudzajaca sieee troszke pracy mnie to kosztowalo wierz mi, do tej pory cwicze 2 rzy w tygodniu chodze na fitnes, biegam, prowadze aktywny nawet bardzo tryb zycia

Gość odchudzajaca sieee
łe no brunetka 30 to sie nie dziwie :) ja nie mam dzieci i nie mam kurcze czasu na to zeby sie za siebie wziać na sportowo, troche biegałam w lipcu ale po tygodniu mi sie odechciało..no i tak to ze mna jest :)

Gość suhdgdhf
Ja mam 20 lat, 163cm wzrostu, waze 45 kg. Czuje sie zle z moja waga, mam z tego powodu duze kompleksy, ciagle staram sie przytyc, ale bez skutku. Obojetnie ile jem to moja waga i tak sie nie zmienia. Nie chudne,ani nie tyje. Moje wymiary to: 83/63/83. Uwazacie, ze to bardzo malo?? W sumie jestem dosc proporcjonalna, tyle, ze bardzo drobna, filigranowa i to wlasnie mi sie we mnie nie podoba;/ Prosze o odp

>> nie ma sie czasu na to zeby zadbac o siebie tz o figure Totalna bzdura, nawet u mnie w pracy są dwie kobiety, któe po urodzeniu i powrocie z macieżyńskiego wyglądają nawet szczuplej niż przed ciążą. Dodam, ze wcale nie chodzi o osoby zamożne, wręcz przeciwnie. Wystarczy tylko chcieć.

odchudzajaca sieee łe no brunetka 30 to sie nie dziwie ja nie mam dzieci i nie mam kurcze czasu na to zeby sie za siebie wziać na sportowo, troche biegałam w lipcu ale po tygodniu mi sie odechciało..no i tak to ze mna jest do 15 pracuje potem czs na syna i reszte tak sobie ukladam dzien ze na wszysko znajduje czas;)

suhdgdhf Ja mam 20 lat, 163cm wzrostu, waze 45 kg. Czuje sie zle z moja waga, mam z tego powodu duze kompleksy, ciagle staram sie przytyc, ale bez skutku. Obojetnie ile jem to moja waga i tak sie nie zmienia. Nie chudne,ani nie tyje. Moje wymiary to: 83/63/83. Uwazacie, ze to bardzo malo?? W sumie jestem dosc proporcjonalna, tyle, ze bardzo drobna, filigranowa i to wlasnie mi sie we mnie nie podoba;/ Prosze o odp wymiary modelki!!!!!!!!!! tylko pogratulowac!

Gość odchudzajaca sieee
wiecie ale jak kobieta urodzi dzieciatko to ona jest tak nim zafascynowaa, że ma gdzies swoj wygląd potem dopiero widzi jak sie zmienila

Gość fajna dupka 30 lat
komiczne kiedys mówil ze nie lubi chudych bab, a tu pisze ze waga 67 przy 174 to zdecydownie za dużo :D moze mu chodzilo o to ze moze ewentualnie przyjac wagę 50 kg zamiast 40 przy 174 hahah