Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetka_30

Badz chuda chudo umrzyj

Polecane posty

Gość malice and fun
od wzrostu odejmij 110 i waga idealna? a kto tak powiedział? proponuje isc do klubu fitness i sprawdzic na jakiejś maszynie analizujacej sklad ciala jak ciezkie mamy kosci. bo ja mam tzw. mocna budowe i wg waszych standardow waze za duzo. ale mam swietny biust, ekstra talie i biodra i super proporcje. a jak sie komus nie podoba, to niech sam sie kisi w we wlasnym gownie.

chyba troche zbyt kolorowo jak dla mnie ale na niektorych osobach faktycznie moze to wygaldac super ja chyba zostane przy czerwonych bo to jedyny kolor jaki mam dlaczego zapewne tez dobrze by ci bylo w roznych kolorach, sprobuj przynajmniej, zawsze to jakas nowosc, inaczej sie poczujesz i kto wie moze polubisz inny kolorek;) ja kiedys lubialm tylko czern, teraz nosze wzystkie kolory

osobiście też uważam że nie ma nic gorszego niż chudzielec w leginsach, rurkach itp

malice and fun od wzrostu odejmij 110 i waga idealna? a kto tak powiedział? proponuje isc do klubu fitness i sprawdzic na jakiejś maszynie analizujacej sklad ciala jak ciezkie mamy kosci. bo ja mam tzw. mocna budowe i wg waszych standardow waze za duzo. ale mam swietny biust, ekstra talie i biodra i super proporcje. a jak sie komus nie podoba, to niech sam sie kisi w we wlasnym gownie. o jezu

osobiście też uważam że nie ma nic gorszego niż chudzielec w leginsach, rurkach itp racja wyglada to tak; -dluga chuda- tyka:)

hmmmm kupilam raz niebeiska sukienek faktycznie fajnie sie czulam :) ale od razu odpada zielony i fiolet bo nie lubie a w zielonym wygaldam blado i zoltego nie lubie wiec nie mam za duzo alternatywy :D

wkurzona bardzo zona widzisz wiec smialo kupuj niebieskie rajstopy, jesli ci z bluzka niebiska za kolorowo to wystarczy tylko jakismaly dodatek niebieski typu torebka, kolczyki, pasek,

ja kocham zielenie a fioletowe raczej tylko dodatki a o rajstopkach ciepłych wzorzystych też rozmyślam- tylko czy wyprodukowali takie jak ja chcę ???????????

i zoltego nie lubie kiedys tez nie lubialam teraz mam nawet zolty plaszcz i czuje sie dobrze, jak chodzilam w czarnym tylko i wylacznie wygladalam jakos tak smutno mimo iz mam ciemna cere i do polki raczej nie jestem podobna

Gość dudo
chudo jest chudo i tako a bydzie. wolisz chudego czy grubego????

Gość hmmmmm hm hmmmm
qrfa kto odkopuje te prehistoryczne topy?:O

Gość maja-amadeusz
puszyste jest piękne nie mam na myśli grubasów. ,a jeśli nawet to co wieszaki są takie ponętne wcale nie mężczyźni instynktownie myślą o reprodukcji o więc o szerokich biodrach to dla nich zachęta.pomyslcie o tym moje panie

Gość maja-amadeusz
co za bzdura umrzyj młodo za chudość faceci lubią krągłości

Gość tzn. ze....
a ja mam w dupie kult chudego ciala, mam 155 cm wzrostu, gdy wazylam 45 (wg Was pewnie idealnie), to wygladalam jak dziewczynka, nie kobieta-mala pupa, zero bioder, tylko piersi mialam duze. ciagly problem z ciuchami, bo wszystko bylo za duze. Teraz waze 55 kg, nie jestem chuda, wygladam normalnie, zdrowo-w koncu mam pupe, bioderka (po ciazy) i jescze wiekszy biust-na brak zainteresowania w realu nie narzekam, za to internetowe opinie mam gdzies, bo tu kazdy kazdemu chce dokopac, podbudowac siebie :)