Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebna...mi...pomoc

Potrzebuje rady kosmetyczki!! PROSZE!!!

Polecane posty

mam 21 lat i nadal´mam tradzik (czasem ropny, pojedyncze pryszcze) a najwiecej wagrow co gorsza robia mi sie po nich takie dziurki te pory sie nie zamykaja:( nie wiem juz co mam robic? nie mieszkam w polsce a lekarza nie znam polskiego ktory moglby mi doradzic albo cos przepisac:( pozostaja mi domowe metody na usuniecie tego i co zrobic zeby pory mi sie zamykaly i zeby nie bylo tych dziurek:( prosze pomozcie mi:(:(:(

prosze poweidzcie jak temu zaradzic:( biore tabletki antykoncepcyjne ale dopiero od 3 m-cy a jak nie bralam to bylo to samo:( wiec to nie z winy tabletek:(

upup

Gość agunia.pl
Witaj!na zwęrzenie porów b.dobra jest maseczka z bialka jaja kurzego+poł.cytryny;ubite bialko mieszamy z sokiem cytrynowym trzymamy ok.20min. dobrze jest też przecierać buzię sokiem rozcienczonym 1:1 z wodą mineralną ,cytryna ma właściwości ściągającw i bakteriobójcze spróbuj może ci pomoże pozatym używaj kosmetyków hypoalergicznych ponieważ nie wywołują podrażnień i mają właściwości kojące uwaga na ostre przyprawy wogóle dieta powinna być lekkostrawna z przewagą warzyw ,owoców,ryb, powodzenia

dziekuje ci bardzo za rade:)

tak lepsze kosmetyki tylko ja sie na tym nie znam, pozatym nie stac mnie mna lepsze kosmetyki:(