Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isana8

Moj facet notorycznie mnie kłamie

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą 5 lat, na początku było pięknie ale po pewnym czasie dowiadywałam się od znajomych że widzieli go w różnych klubach podczas gdy ja siedziałam w domu myślac że on jest w pracy. Teraz jest już tragedia, kłamie na każdym kroku, w różnych życiowych sprawach, nie są to sprawy wielkiej rangi ale mino wszystko to boli. Mieszkamy razem od 3 lat i jest coraz gorzej. Ja łapię go na kłamstwie prawie codziennie. Mam tego dość, załamuję ręce. Już nie mam siły mówić mu żeby mnie nie kłamał bo on i tak to będzie robił. Nie wiem co mam z tym zrobić, nie wyobrażam sobie całego życia u boku osoby której nie mogę zaufać. Czy wy też macie podobny problem?

Gość nie sypiam z komiczne
przyznam ze zaczynam tracic orientacje na tym forum jaja sobie robicie z tymi opowieściami?

Gość czarna kafe
moj mąż czasem też jak czegoś nie zrobi mowi że nie miał czasu lub jak czegoś zapomni kupić to mówi ze nie było w sklepie albo jak się zagada z kolegą to mowi że były korki ja czasem też jak kupie nową kiecke mowie że juz dawno ją mam he he

Gość tez tak mialam...
kochana powiec mu ze jak jeszcze raz go zlapiesz na klamstwie to nara i krotka pilka nie jest chyba gnojkiem ze nie wie co mowi,zapytaj po co to robi. czy sprawia mu to przyjemnosc.powiec poprosty ze nie zyczysz sobie zeby cie kalamal postaw jakies ultimatum .

Gość marcinosss
pewnie, ze sie nie zmieni.. takie zachowanie ma juz wrodzone i nic mu nie pomoze sie tego wyzbyć. uciekaj od niego jak najdalej :P

ludzie co się czepiacie ortografii i składni chcecie się dowartościować czy co, zamiast przesiadywac na necie moze lepiej do jakiegoś lekarza\" od główki sie wybrać\"

droga amidalo. po pierfsze primo nie hce oczoplonsu dostac czytajac czyjs tekst. po drogie primo jesli ktos hce otrzymadz odpowiec powinien szanowadz czytajoncego. po trzecie i ostatnie primo nie hce mi sie s tobom gadadz.

Gość trele mele dudtki
...wiec przestan sama siebie oklamywac, lepiej nie bedzie i wyjdz z tego ukladu, chycba ze lubisz role siostry milosierdzia to siedz z nim dalej, nic innego nie umiem poradzic...

Gość mialam podobny problem
notoryczne oklamywanie nawet w malo istotnych sprawach nic nie pomagalo, prośby grozby, rozmowy, nic !!! życie z kimś takim jest nie do zniesienia ja zdecydowalam, że koniec on sie nigdy nie zmieni, już tak zostanie niech raczy klamstwami kogoś innego

Teraz okłamujecie w kwestii tego, ile czasu zajęła mu droga z pracy czy ceny jego najnowszego gadżetu. Nie warto czekać aż zacznie Cię okłamywać co do spotkać z długonogim "kolegą" Poza tym czy Was też przechodzą ciarki gdy ktoś mówi lub pisze KŁAMAĆ MNIE??? :/

Gość gość
Mój jeszcze bardziej i to z poważniejszymi sprawami np. Znajoma mi mówiła że widziała z nim jakąś dziewczyne a on mi wpiera że nic takiego nie było lampi sie na wszystkie laski a mi mówi że jestem chora psychicznie bo on na nikogo nie patrzy ... też już nie wiem co mam robić

Gość gość
jak to co, zostawić go, boże jakie wy jesteście głupie, jak facet nasra na was to też będziecie udawać że nic się nie stało? głupie babiszony

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.

Gość Llillla
mieszkalam kilkanascie miesiecy z takim typem, w koncu go zostawilam, Ty tez powinnas to zrobic bo to nie zycie z kims takim moj ex klamal na kazdym kroku, jak mu mowilam to oczywiscie sie wypieral i mi wmawial rozne rzeczy, z czasem przestalam wdawac sie w duskusje bo stwierdzilam ze szkoda czasu i zdrowia, po prostu bez slowa sie wyprowadzilam, wczesniej tak narozrabial ze stracil bardzo duzo w moich oczach, mialam go serdecznie dosc a ze z niego byl egoistyczny d**ek nie pozwalal mi od siebie odejsc, ale sie udalo :) zycze wszystkiego dobrego Tobie, nie marnuj sobie zycia z oszustem...

Gość szczerosc to podstawa
chcesz się zastanawiać do końca życia czy kaźde jego słowo jest prawdą czy kłamstwem?ja bym nie chciała być z kims takim nawet gdyby był przystojnym miliarderem,sama jestem prawdomówna więc mam prawo tego samego wymagać

Gość gość
dziewczyno mam identyczna sytuacje. to jest choroba. jest notorycznym klamca. nie potrafi nie klamac