Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca poszukujaca

ma taki problem...

Polecane posty

jestem mloda, wyksztalcona dziewczyna, wygladam dosyc niezle na moje oko, dbam o siebie, ubieram sie dobrze, makijaz tez jest bez zarzutu, wlosy zawsze starannie uczesane, jestem czysta i pachnaca. Wydaje duze sumy na to. Jednak od jakiegos czasu zaczelam miec kompleksy z powodu wlasnie wygladu. Czuje sie nie dosc ladna. mam faceta od dluzszego czasu i jakos nie moge uwierzyc w jego komplementy. Dlatego, ze zawsze wokolo siebie slysze komplementy odnosnie innych. Mam wrazenie, ze to jest tak : ja jestem ladna, ale inna to jest piekna, ja mam fajna figure a inna to ma sexy cialo, ja fajnie sie ubalam inna to faceci wzrokiem rozbieraja. Mam wrazenie, ze dzis trzeba czegos wiecej by uslyszec zarabisty komplement, ktory dowartosciuje. Zaczynam myslec nad operacjami plastycznymi i poprawianiem czegos co juz jest niezle, a to dlatego zeby uslyszec komplement, ktory mnie dowartosciuje. mam wrazenie, ze musze zrobic cos mega, zmienic to co mam ok na duzo lepsze. Gonie za jakas doskonaloscia, ktora, tak mi sie wydaje , osiagnely otaczajace mnie kobiety. Czuje sie malo atrakcyjna gdyz nie mam piersi ogromnych dzieki chirurgowi, zadartego noska, czy duzych ust. A wcale nie znaczy to, ze nie mam piersi wogole, mam koslawy nos, czy ze mam malutkie usta. Rozumiecie co mam na mysli? Zatruwa mi to zycie. Mam 100 spraw na glowie kazdego dnia, ale gdy tylko amm chwilke dla siebie zadreczam sie tego typu myslami. Przychodzi mi to samo z siebie gdy np wlacze telewizor czy internet badz jakas gazete. Czy nawet gdy wyjde do baru.

Gość jestes chora. lecz sie
:o

Mam problem a to nie znaczy, ze jestem chora.

co do sexu to mam stalego partnera i mieszkamy razem wiec nie narzekam.

aby osiągnąc doskonałośc puszczam się z każdym chłopakiem, ktorego poznam

co za denny podszywacz

daj lepiej zarobić jakiemuś psychoterapeucie;) taniej Cię to wyniesie niż operacje plastyczne, dla zdrowia mniej szkodliwe i efekt bardziej trwały;) bo jak będziesz całe życie tak latać za komplementami, które Cię muszą dowartościowywać, to kota dostaniesz, a Twój facet przy okazji też... komplementy są od tego, żeby się nimi cieszyć, a nie żeby się nimi "dowartościowywać"...

albo szwaczka podszywaczka :(

ty gupia anonimowa babo!

Gość ale jesteście pomocni
masz problem jestes zadufana w sobie, małostkowa, a takie berbi to wywołują odruch wymiotny, albo Twój patner jest baaaaaardzo ograniczony albo baaaaardzo cierpliwy że z Toba wytrzymuje, ja po przeczytaniu tego mam dość i nakreślony obraz sprawy, nie chiała bym Cię poznać, nie czuje potrzeby posiadania Cię w swoim towarzystwie, odrzucasz...

chodzi o to, ze mam kompleksy bo chcialabym byc super piekna a jestem tylko zadbana i ladna, ale przecietna. Chcialabym miec nieprzecietny wyglad.

no wlasnie dlatego to opisuje na forum a nie znajomym czy facetowi

wyglad to może masz przecietny ale osobowość ubogą:(

mieszkam za granica gdzie ludzie patrza tylko na wyglad, maja fure kasy to szaleja z operacjami plastycznymi itp. Ja do tego sie jeszcze nie uciekam aczkolwiek mysle czasem. Czy to takie dziwne, ze od kilku lat slysze same zachwyty nad innymi i chcialabym byc tez taka?

za granica mniej patrzą na wygląd niż w Pl - na szczęscie :D

oj chyba komuś zabrakło argumentów :(

Gość a ja kumam 3
jesteś piękna i orginalna bo naturalna i piękna w sobie samej czy to ci nie wystarczy?????? komplementów nie potrzebujesz bo tylko prawdziwy znawca piękna dostrzeze je ukryte..... nie rozumiem w czym ty masz problem