Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzikprawdaa

KTO POMOZE PO FRANCUSKU NAPISAC EMAIL DO KOLEGI?

Polecane posty

Gość guzikprawdaa

Witam. Mam kolege Tunezyjczyka, ktory wcale nie potrafi po angielsku, a ja nigdy nie uczylam sie francuskiego. Chcialabym napisac mu krotkiego emaila z pozdrowieniami. Zwracam sie wiec do was, do osoby, ktora podjelaby sie przetlumaczenia krotkiej wiadomosci, ktora podaje ponizej: Dziekuje z gory za pomoc :) Aga ----------------------------------------------------------------------------------- Hej! Jak sie masz? Ja pisze teraz po francusku, bo kolezanka mi pomaga. Odpowiedz mi tez, co tam u Ciebie slychac? Czy pracujesz? Ja jestem juz po studiach, teraz robie prawo jazdy i za niedlugo bede w T.W Polsce zimno, chodze juz w zimowej kurtce. Pozdrawiam ciebie i twoja zone bardzo serdecznie.

Gość guzikprawdaa
i na koncu -mozesz napisac mi po francusku.

Gość analfabeci ...........
taaaa, i znowu da do przetłumaczenia, i tak w kółko :O

Gość nie pisac to praca domowa
:O

Gość belinea17_17
A guzik prawda z tego będziesz miała :D :D śmieszny ten list jest :D :D :D

Gość belinea17_17
E-mail :D :D

Gość analfabeci ...........
za niedługo :D

Salut! Ca va? J\'ecris maintenant en francais parce que c\'est ma copine qui m\'aide. Dis-moi aussi, quoi de neuf chez toi? Est-ce que tu travailles? Moi, j\'ai deja fini mes etudes, maintenant j\'apprends pour avoir le permis de conduire. (powiedz mi czy to T to panstwo czy miasto bo nie wiem jak to napisac - od tego zalezy przyimek np) En Pologne, il fait froid, je porte deja une veste d\'hiver. Beaucoup de bisous pour toi et ta femme :) ostatnie zdanie jest o buziakach, bo pozdrowienia po francusku brzmia glupawo, oni sie tak pozdrawiaja

Coucou! Comment ca va? J\'ecris maintenat en francais, j\'ai une copine qui m\'aide. Donnes moi de tes nouvelles, tu travailles? Moi, j\'ai deja termine mes etudes, je suis en train de passer le permis de conduire et je serai bientot en Tunisie. Il fait froid en Pologne, je porte deja ma veste d\'hiver. Chaleureuses salutations a toi et a ta femme.

Gość ja bym sie bala tak wierzyc
co tu pisza:P moze jakies swinstwa ci napisali ,a ty autorko napiszesz heheh.

Gość guzikprawda
Witam po dluzszej nieobecnosci, ktora byla spowodowana niezapowiedziana wizyta:) C o do T ,tak chodzi o kraj (Tunezja). Dziekuje serdecznie za pomoc TURQS.

Gość guzikprawda
I LIONNE tez Dziekuje:)

A bo mi Jarek tlumaczyl jak mam zrobic, zeby pisac jak mnie odblokowali i on cos mowil, ze mam zmienic nicka i cos tam dalej robic i w sumie to stwierdzilam, ze moze byc Turqs, bo i tak wszyscy tak tu skracaja :P

ratunku!! musze napisać e-mail do koleżanki o tym ze moja cocia występowała w kole fortuny. opisz to po krótce i napisz w czasie futur sample co zrobi z pieniedzmi...pilne!!

moze jakies swinstwa ci napisali ,a ty autorko napiszesz heheh. - napisali wszystko dobrze,sprawdziłam :classic_cool: