Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kupic-nie kupic

Krem Lirene z Alicją Bachledą-Curuś

Polecane posty

Gość Kupic-nie kupic

Dzis ide kupic krem. Potrzebuje takiego,ktory bedzie odpowiedni wlasnie na tekie dni jak dzis (pora jesienna) a takze by byl przeznaczony dla kobiet powyzej 25 roku zycia. Polecacie?

Gość Ane4ka
Dziewczyna, lepiej dodaj 20 zl wiecej i idz do apteki, kup tam cos z kremow aptecznych, są dużo lepsze :) Ja pracuje w biurrze gdzie jest klima, czesto podróżuje pociągiem do Warszawy, moja cera okropnie wyglądała, używałam kremy z drogerii, nic mi nie pomagało. Zaczelam chodzić do kosmetyczki, i ona mi poleciła używanie kosmetykow z apteki. Kupiłam sobie z La roshe POsay krem nawilzająco - matujący - jest super!! gładziutka, nawilżona, jednolita cera, nie świeci sie :) ja mega zadowolona. Do tego w aptece ci pomogą dobrac kosmetyki które ci pasują. Osobiscie polecam Avene i La Roshe Posay. Odradzam Vishy. Kosmetyki z drogerii są całkiem ok, jednak nie są tak skuteczne jak z apteki. A na noc, poleciłabym wszystkim, kto ma problemy z przesuszona, zmeczona cera - Cuti baza :) kosztuje 10 zl w aptece - rewelacja!! Nawet moj chlopak używa tego. Tylko że najlepiej to używać na noc, bo skóra się swieci. Ale z rana, pieeeeeeeekna buzia :) :)

Gość jakajaka
to sie nazywa Cuti baza? bo znalezc nie moge w googlach

Gość lolka ta od bolka
a ile kosztuje krem la roche? mogłabys mi dac jakis link na ten kremik? własnie konczy mi sie moj krem do twarzy a mam cere mieszana i tez chciałąbym cos kupic z apteki, kremy z drogerii sa oki ale jezeli ktos ma leko mieszana cere, ja wole cos bardzie jpewnego

lolka- jak nie masz jeszcze sprawdzonego kremu, to popros w aptece o probki roznych kremow potencjalnie odpowiednich dla ciebie. to, ze cos jest dobre dla jednej osoby nie daje pewnosci, ze bedzie dobre dla ciebie. dla mojej mieszanej cery jedynym kremem naprawde dobrym na codzien jest olay nawilzajacy do cery wrazliwej- jako jedyny nmie zapycha porow i nie powoduje powstawania niedoskonalosci. a mialam juz wiele roznych kremow roznych marek- i tych z apteki i tych z drogerii.