Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetka_30

DLUGIE - KROTKIE

Polecane posty

Złośliwa w garsonce 30 Nie podobają mi sie moje nogi,coś z kolanami mi nie pasuje wklejałam na kafe swoje nogi już a sa: DŁUGIE-KRÓTKIE ? :P:P:P

wkurzona bardzo zona (w_b_z@gazeta.pl) ach tooo i tamto ja moze bym i powiedział jeszcze to i tamto ale.... pozniej mi złosliwa zarzuci ze jej sie nie przymilam:P:P:P...:D ps.zona wiem juz gdzie leza spinacze:D

Złośliwa w garsonce 30 (samicaaa30@o2.pl) Misiek Ty....... rzucam w Twoją stronę ignorem a juz miałam wkleić swe intrygujące nogi złosliwa nie gadaj ...tylko wrzucaj linka do niedzwiedziej jaskini:P

wkurzona bardzo zona (w_b_z@gazeta.pl) o rany brat to juz mozes smialo zapinac na biurku ja mowiłem o spinaczach ale ...co do zszywacza :P to go naprawiłem i tak faktycznie od paru dni zapinam na biurku i to zdrowo :P:D

no brat zapina na biurku zszywaczem tylko jak poejchal na urlop to zszywacz mu sie zepsul i nie mogl zapinac przez jakis czas biedny mis... tyle czasu bez zapinania.. zaden facet by tego nei wytrzymal

wkurzona bardzo zona (w_b_z@gazeta.pl) no brat zapina na biurku zszywaczem tylko jak poejchal na urlop to zszywacz mu sie zepsul i nie mogl zapinac przez jakis czas biedny mis... tyle czasu bez zapinania.. zaden facet by tego nei wytrzymal zona nie kłam:P:P:P jak byłem na urlopie to zszywacz działał:) z tym ze jak wróciłem to zaprzestał działac gdy go wziałem do łapy:P:P:P...ale juz jest wszystko oki działa i moge z impetem juz zapinac:P,na biurku,parapecie i w powietrzu:P:D