Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetka_30

DLUGIE - KROTKIE

Polecane posty

KURCZE MOZE CHOC NA RUDE MI ROZJASNIA, BO MOJ FRYZJER MOWI ZE NA CZEROWNE TO TAK, ALE NIE BARDZO MI SIE PODOBAJA CZERWONE WLOSY- MAM WRAZENIE ZE KOBIETA WYGLADA STARO

ja z rudym chodziłam przez 10 lat- tylko właśnie ciemne osoby mają problem z kolorami- bo i tak wychodzą ciemniejsze- najlepiej rozjaśnić włosy i dopiero kłaść farbę

z czerwonymi włosami jest o tyle problem- że jakby nie było nie są neutralne- i niewiele kolorów do nich nałożysz

i niewiele kolorów do nich nałożysz o wlasnie, trzeba juz wtedy raczej ubierac sie jednolicie a ja lubie rozowe kolory, zolte prawie kazde

no jednolicie- bez przesady- ale ograniczenia są spore- chyba że ktoś lubi być pstry- ja nie jestem za dzisiejszą modą mieszania kolorów jak idzie

ja nie jestem za dzisiejszą modą mieszania kolorów jak idzie a ja bardzo- kiedys ale dawno temu mialam czerwone i czulam sie dobrze tylko ubrana jednolicie;P) teraz bym chciala miec krotkie i rude, lub blond tylko trudno to zrobic, a do biure musze chodzic wiec sie boje ze bede chodzic przez pare dni jak marchewka;)P

ja tylko raz zrobiłam się na blond bosz przez parenaście dni miałam na głowie wszystkie kolory świata- a jak już stałam się blondynką doszłam do wniosku, że bardziej tragicznie wyglądać ni mogę- i przefarbowałam się na rudo- ale fakt faktem dziewczyny w pracy miały niezły ubaw:P

wkurzona - ale właśnie wkurza mnie to, że coś mi do włosów nie pasuje

Brunetka_30 Witam od dawna chodzi za mna fryzura na krotko, w sumie nie zupelenie na chlopaka tylko tak lekko wycieniowane krotkie wlosy , jak uwazacie czy wlosy dlugie sa bardziej sexy od krotkich? slyszalam opinie ze wlosy krotkie nadaja kobiecie pazura! obecnie mam wlosy do ramion, geste grube, marzy mi sie krotka fryzurka. Moze ktoras z was wlasnie sciela wlosy na krotko? moze zalujecie a moze czujecie sie znacznie lepiej. BARDZO CHCIALABYM POZNAC OPINIE MaDRYCH LUDZI ZDECYDOWANIE KRÓTKIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

złośliwa w garsonce 30 hej ścinasz włosy? Radykalna zmiana koloru i fryzury?Wyczuwam chęć jakiejś zmiany w życiu.trzymam kciuki byś wróciła zadowolona od fryzjera wiesz jakos mnie naszlo na ostra zmiane! meza nie bede zdradzac bo to nie w moim tpie i mam swoje zasady a bardzo chce mi sie jakis zmian, wiec wlosy sa najkorzystniejsza zmiana jak sadze;P)

Gość krótkie są super
ale więcej z nimi zachodu niż z długimi w krótkiej fryzurze ważne jst wykończenie , ważniejsze bardziej niż przy długiej czasem jeden kosmyk psuje efekt :) ale jeśli masz świetnie obcięte dopasowane do ciebie to jest to naprawdę seksi :) wieczory po wizycie u fryzjera mam zawsze gorąca, moze to przypadek a moze nie :)

ale więcej z nimi zachodu niż z długimi chyba masz racje, i choc wydaje sie ze wstajesz i trach pach i jest to chyba trzeba wiecej ukladac niz dlugie

Jestem za długimi,ale tylko dlatego ze do mnie nie pasują krótkie włosy.Manewruje tylko grzywką raz ją mam innym razem czesze na bok. Z kolorami próbowałam,najlepiej czuje sie w czarnych i ciemnym brązie a moim marzeniem jest mieć kolor miedziany :) ścinasz na zupełnie krótko?

Brunetka.....oczywiscie!!!! dla mnie osobiscie krótkie sa o wiele wiele wiele bardziej sexi niz długie:P nie mowie ze na 3 mm:O chociaz i w takich fryzurach niektorym kobietom jest extra... ale mowie o takiej długosci do karku.....NO MIOD MALINA :D:D

ścinasz na zupełnie krótko? nie raczej nie, podoba mi sie fryzurka Rihhany i to bardzo! a co do koloru miedzianego to cos takiego jak rudy nie/ boski!

ja tez mam krotkie wloski blond i sie swietnie w nich czuje, polecam bardzo...mysle ze kazda kobieta ma cos w sobie seksy i facet to widzi....Pozdrawiam.

Brunetka_30 brat_niedzwiedz takie na jezyka u kobiety u mnie odpadaja, jestem chyba za wysoka przeslij mi swoja fote to powiem ci czy ci pasuje czy nie :P:P:P mam kilka kolezanek wysokich 1,80....i pasuje im:D taki fryz