Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaak23

stwierdziłam ze nie ma fajnych ciuchów dla malych dzieci

Polecane posty

Gość taaak23

no masakra a juz szczególnie dla dziewczynek wszystko rózowe,z cekinami z jakimiśdebilnymi obrazeczkami wies tanczy i spiewa

Gość taaak23
no np cchciałam kupić sukienkę w kratkę (z wyzszych sfer ;) ) ni hu hu nie uswaidczysz same róze

niech Ci na zamówienie szyją, będziesz miała taką jak chcesz, nawet z wygrawerowanym imieniem córki, nie widzę problemu.

Chyba przesada:( Wydaje mi się, że jest dosyc duży wybór ubranek dla dzici, trzeba tylko dobrze poszukać. A sukienki w kratkę jak najbardziej widziałam... Cekin też nie polecam, zwłaszcza małym dzieciom, bo jeszcze moga sobie krzywde zrobić...

Gość taaak23
nie bądź uszczypliwa nie mam krawcowej, zreszta wątpię zeby sie kwapiła na takie maleństwa szyć po prostu mam zal ze przy takiej ilości ciuszków dziecięcych nie mozna czegos wybrac a sie okazuje ze w kazdym jest to samo

Gość ORGINALNE CIUSZKI
ZNAJDZIESZ W LUMPEKSIE. zawsze mają coś ciekawszego niż nasz bazarowy kicz

mnie dobija tez wszechobecny roz... tak jakby nie bylo innych kolorow dla dziewczynek ale mysle ze jest to robione celowo, wiadomo ze nie zalozy sie rozowych spodni czy swetra chlopczykowi, no i mamusia jak ma drugie dziecko chlopczyka jest zmuszona kupowac nowe ciuszki bo nie moze skorzystac z poprzednich

Gość a ja myśle ze
to przesada ze "dla dziewczynek tylko roż". Moja coreczka ma ubranka we wszystkich kolorach. Myśle, ze ubranka dla dziewczynki dosyć cięzko zalozyc chlopcu bo zawsze mając coś w sobie typowo dziewczecego i na tym wlasnie polega ich urok.

no moja tez ma w roznych kolorach ale co sie musze nameczyc zeby to nie bylo rozowe albo bez rozowych dodatkow... ostatnio kupilam blekitny sweterek - w dziale dla chlopcow

a to , że w kratkę, to znaczy, że z wyższych sfer? :D moja córka miała prześliczną sukienkę w róże od Pierra Cardin kupiłam ją w lumpexie za 1 zł ;)

Gość nno tak sie urtarło
ze kratka to domena wyzszych sfer szczególnie angielskich

to gdzie ty mieszkasz ze u Ciebie nie ma ubranek dziwczecych innych niz rozowe???? moja corka ma bardzo duzo ubranek i to nie rozowych, i nawet ma sukienki w kratke :-P a mieszkam w oklicach Łodzi ale z tych wyzszych sfer sie usmialam :-D :-D

Gość nno tak sie urtarło
a widziałyscie kiedys np na fotkach male dzieci krolewskie ? :D co? nigdy zadne nie było w różu ,duperelkach i cekinkach

Gość ellleen
nie wiem gdzie mieszkasz autorko, ale w zarze np w arkadii w warszawie są nawet plaszczyki " z wyzszych sfer" dla dziweczynek, bardzo ladne. jest duzo fajnych rzecz, ale trzeba poszukac

Gość autooorkaa
no niestety nie mieszkam w warszawie

Gość Edmund mały
a po co dzieciom fajne ciuchy?

Gość co za matka
zamiast martwic sie o zdrowie dzieci, zeby sie rozwijaly psychicznie to ona sie martwi zeby byly ladnie ubrane. SZOK

Gość vicka