Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostu_karolina

Dieta 1000 kcal Chudniemy ROZSĄDNIE cel minimum 10 kg RAZEM DAMY RADE MŻWR

Polecane posty

Hej :) nazywam się Karolina i mam 17 lat, pewnie niektórym z was jestem juz znana odchudzalam sie juz 3 miesiace na diecie 1000 kcal i SCHUDLAM 15 KG . Niestety na wakacjach gdzies zatraciłam sile walki i jadlam wszystko caly wrzesnien minol na podstawie od jutro zaczynam az wkoncu zaczelam kiedy na wadze zobaczylam okropne 70.8 :( nie po to tyle walczylam zeby wrucic do 84. To tylko częsc mojej histori teraz chce schudnąc przedewszystkim do 58 kg. Nie chcę tu dziewczyn które waza 50 pare kg i chca scjudnac 5 Poszukuje ludzi którzy tak jak ja maja minimum 10 kg i beda razem walczyc. Oczywiscie nie tylko dieta ale jeszcze cwiczenia sa wazne ja przewiduje Lodowisko 3 razy w tygodniu Skakanka w miare mozliwosci codziennie od 5 do 20 minut 2 razy w tyodniu bieganie A Niedziela to czas na basen Dziewczyny dołanczajcie :) Jestem przykladem ze jak sie chce to mozna schudnac nawet to 15 kg czy nawet 30 :) Zapraszam

ja sie chetnie przylacze co topik to upada;\\\\ mam nadzieje ze ten nie upadnie tez mam zamiar schudnac 10 kg probuje juz od miesiaca jednak jakos waga stoi w miejscu...

no to siwietnie jest nas juz przynajmiej 2 :) A jestes na diecie 1000 ? to bardzo dziwne ze waga stoi w miejscu a moze wczesniej bylas na innej diecie i to taki rodzaj buntu mi przez pewien okres kg lecialy jak szalone potem byl totalny zastój i potem znów ruszylo :) u Ciebie tez tak moze byc

Gość 112931
hej, taz chcialabym sie przylaczyc, chce schudnac z 10kg ;] tez zaczełam stosowac diete 1000kcal, i wiecie moze ile kalorii ma zwykla bulka? bo na kobieta.wp kalkulator wskazywal ze 41kcal, ale jakos wierzyc mi sie nie che :/

Gość 112931
dzieki ;p a jak sie zaczernia nick?

u mnie brzuch to moja najwieksza zmora :( najbardziej podoba mi sie tyłek bo on zawsze byl w miare mały uff i co za tym idzie na nogi tez nie moge nazekac rozmiar spodni ze Stradivariusa mam 38 to moja najwieksza dumaa :)) nazekam jednak jeszcze na łydki nie wiem jak bedzie w tym roku ale zawsze miałam problem z kozaczkami teraz maja chyba 37 cm ale zmierze je dokladnie wieczorem jednak na nogi polecam skakanke a na brzuch jestem bezradna bo co zaczne np a6w to koncze na 4 dniu buu :(

ja skakalam kiedys pare dni i bylam bardzo zadowolona z efektów w łydkach polecialo mi cos kolo 3cm w pare dni wiec warto tylko trzeba sie dobrze rozcignac A propos nug polecam peeling kawowy swietnie działa na celuit kiedys go robilam w miare regularnie musze to znów wprowadzic w zycie ;) Wieczorem wszystkie sie zmierzymy i podamy swoje obwody :) Mam nadzieje ze jeszcze pare dziewczyn do nas dołączy :)

112931 mysle ze bieganie jest super i sama zamierzam biegac chociaz 2 razy w tyogdniu :D wiem ze mało ale boje sie o biust bo podobno strasznie maleje po bieganiu :D Ja od przyszlego tygodnia zaczynam chodzic na lodowisko to mój ulubiony sport ;) i przy okazji sporo traci sie kcal w ciągu godzinnej jazdy bo cos chyba kolo 600

hej, tez chicialaby, sie przylaczyc, stosuje diete 1000kcal i biegam 3razy w tygodniu:P i chce schudnac min 10kg wieczorem tez podam wymiary ;]

stokrotka skakanka jest rewelacyjna na wszystko tak jak kazda forma ruchu :) tak wiec polecam skakanke bieganie no i hula-hop na biodra ja niestety nie umiem tym krecic :( prubowalam no ale niestety ;| nie udaje sie dobry jest tez basen swietnie rzezbi figure :) Dziewczyny musimy sobie wmuwic ze kazdy ruch pozwoli nam szybciej chudnac

ponoc po 20min biegania spalaja sie kalorie, ale nie wiem ile jest w tym prawdy, bo ja sie poce na sama mysl o bieganiu :P

blablablap Zapraszam i ciesze sie ze topic cieszy sie powodzeniem :) Moze kiedy juz sytulacje sie troche unormuje powysylam sobie nasze zdjecia zeby mozna bylo zobaczyc potem róznice :) ja wam moge wyslac moje jak wazylam 84 i teraz :)

jak wygladaja wasze posiłki?? pozwalacie sobie w ciagu dnia na kawałek ciasta lub czekolady według mnie raz na dzien nie zaszkodzi cos słodkiego bo jesli uda nam sie schudnac to potem rzucimy sie na słodycze i zamiast kawałka czekolady zjemy cała co myslicie na ten temat

masz racje stokrotko, ja np zjadlam dzis dwie kostki gorzkiej czekolady i na dzisiaj juz mi tarczy tych nieprzyswajalnych weglowodanow :P

ja dzisiaj pozwoliłam sobie jeszcze na odrobine szalenstwa ze wzgledu na okres:((do tej pory zjadłam pół kanapki z białym serem i bułke zwykłą z twarozkiem jabłko i koste czekolady a wy

bulke zwykla z twarorzekiem, jablko i 2kostki czekolady :P, zjem jeszcze zupe warzywna i wieczirem moze jakis jogurt