Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostu_karolina

Dieta 1000 kcal Chudniemy ROZSĄDNIE cel minimum 10 kg RAZEM DAMY RADE MŻWR

Polecane posty

hej :) ja zaczelam 29.09.2008 wg zasady jak w tamacie;) MŻWR trzymam sie, dzis juz 15 dzien z 84kg dzisiaj rano bylo 78,2kg. biegne ku 65kg jem 3 (lub niestety tylko 2 razy dziennie) cwicze co drugi dzien 52min aerobiku + rozciaganie (moze od dzis uda sie juz codziennie :) ) nie licze kalorii - nie mam do tego cierpliwosci i tabelek ;) ale i bez liczenia idzie dobrze.

Witam Karola :) mam nadzieje ze przylonczysz sie do nas :) Liczenie kcal wbre pozorom wcale nie jest az takie trudne :) Mimo wszystko zapraszam mam nadzieje ze topic dzieki tobie chociaz troszke odzyje ;) 550 kcal narazie i 40 minut orbiterka a teraz ide skakac bylo by cudownie gdyby znów udalo mi sie poskakac 30 minut Strasznie ciekawa jestem jutrzejszego warzenia bedzie 6 na przodzie czy nie ? :D A i jeszcze Karola zaczynałam tez z tej wagi jak ty okropnie sie cieszylam kiedy zobaczylam 7 na przodzie i to bylo tez wlasnie 78 wtedy :) straszna radocha kiedy przekracza sie tą magiczna granice dziesiatkowa

hej:) dopiero teraz mogłam sie odezwac ! dZIS ZJADLAM śniadanie jajko pół kanapki 1 łyzeczka majonezu 2 śniadanie kawałek sernika obiad pieczone mieso i surówka 2km marszu i 400 razy na skakance dzisiaj postaram sie jeszcze poskakać tak z 400:) jakies ćwiczenia zrobić na brzuch i uda i bieg z psem;) ja juz coraz lepiej bo zauwazyłam że ciuchy na mnie zaczynaja wisiec

dzieki za powitanie, jasne ze bede tu zagladac - razem latwiej :o) jak sie spowiadamy, to u mnie dzis juz w zoladku wyladowalo: 2 kromki ciemnego chleba+ 2 plastry wendliny+ plasterki papryki czerwonej herbata slim 1/2 torebki ryzu+warzywa chinskie(mrozone) popijam te herbatke slim figura spalanie.. zalecane jest 3 razy dziennie, ale przeslam na 2 - nie chce zeby moj zoladek przyzwyczail sie do wspomagaczy, wolalabym zeby sam pracowal.. mysle moze w ogole nie pic tego? jakie macie zdanie? poprostu_karolina masz racje :) przekraczanie \"dziesiatek\" jest magiczne (oczywiscie w dol.. bo w gore, to mala frajda;) )

tak oczywiscie ma sie rozumiec ze w doł :) he Wiesz co ja tez kiedys pilam te cudowna herbatke slim figura NIC kompletnie nic mi nie dała hym poza taka podswiadomoscia ze ona cos pomaga :| tak wiec ja jej nie kupuje bo strata kasy jedyne co popijam to zielona herbatke mm pyszna jest :) Karola moge wiedziec ile masz lat ? ja dzis juz swój przydzial na jedzenie wykorzystalam teraz ide sie wykompac i wychodze ze znajomymi :) orbiterek 40 minut zaliczony skakanka 28 minut zaliczona kalori spalonych 600 wnocy jeszcze moze potancze sobie bo akurat sama jestem w domciu :)

Karolina jak tam twoje tance nocne? ;) A Ty tak wiesz You Can Dance, czy po prostu brykasz sobie? :oD Tez lubie tanczyc... wczoraj pocwiczylam wieczorkiem.. ale tylko 30min - nie szlo mi kompletnie. no ale dzisiaj nowy dzien! A ja jestem ciut starsza ;) 23 latka na karczku 🌼

to nic wiek nie jest wazny :) Wazne ze mamy jeden cel hee przekroczylam magiczna granice :) 69;8 ciagle jestem blizko tej 7 ale nie chce jej juz nigdy wiecej widziec :) Od godziny 11 cagle spacerowalam dzis jeszcze zjem tylko jogurcik i to bedzie na tyle :) skakanka + orbiterek do zaliczenia ehh :D

super! gratuluje zejscia ponizej 7 na wadze :) dlugi spacer masz za soba.. ja od 8rano ciagle w pracy(tj. na praktyce) jeszcze pol godzinki i pedze do domku:) menu dnia dzisiejszego: 3 kromki ryzowe+serek smietankowy+oliwki herbata slim 1/2 torebki ryzu+3 plastry ananasa z puszki po powrocie z pracy aerobik i herbatka slim (jak juz zakupilam to ja wypije do konca;) )

UUU widze ze zostałam sama na fronie walki z kg ! trudno bede prowadzic monolog. Dzis cały czas sie zastanawiam co moge robic zeby zrzucic ten okropny brzuch to sadło mi strasznie przeszkadza dół ok góry bleee ! PooooMocy jakies aeroby na te górne bartie ? cooo ? robic

koszmar zjadlam cala czekolade ! 512 kcal czuje sie okropnie wyszlo wiec ze dzis zjadlam ok 1300 -1200 kcal ehh ide na lodowisko to spalac :| potem i tak skakanka albo bieganie przy takich wpadkach to ja chyba nigdy nie schudne !

u mnie niezbyt dobrze;\\\\\\ cały tydzien sie trzymałam ale dzisiaj...hmm chyba poczułam weekend:( zjadłam batona co prawda miał 260 kcal a nie 600 ale zawsze to słodycz:( mała porcje frytek(niewiem co mnie naszło frytek nie jadłaqm juz prawie 2 lata! wiec sumujac wszystko co zjadlam wychodzi koło 2000kcal:((((((((((((załamka:{

a wiec sama dzis nie bylam :( ehh czuje juz teraz ze ten weekend bedzie ciezki przechodzac kolo kazdego sklepu chcialam wstapic i kupic jakies ciastka ;| do tej pory mam na nie ochote ;(

ja juz mam dosyc:( w ciagu tygodnia soe trzymam ale co z tego jak przychodzi weekend albo okres i wychodze poza limit kaloryczny i dlatego nie chudne:( moja waga z 68 spadła tylko do 67,5 :( do 60 chyba nigdy nie zejde dzisiaj znowu sobie nie radze od dwoch dni jak nigdy mogłabym zjeśc wszystko:(

poprostu karolina- nie poddawajmy sie zróbmy sobie weekend luzu bo moj metabolizm i tak strajkuje! zacznijmy od poniedziałku zdrowo i z energią co ty na to?

to od jutra sie bierzemy tak juz na poważnie tylko do 1000 kcal i staramy sie ruszac:)dzisiaj dzien luzu i lepiej sie czuje heh na obiad jadłam spaghetti teraz wcinam michałki a co tam ostatni dzien luzu:)

gruba nie jestem:) mamy tylko pare kilo do zrzucenia niektórzy maja nawet po 50 kg;p a ja tylko 7 które niemoge zrzucic:)ale sie tym nie załamuje;p bedzie dobrze ale od jutra naprawde sie biore za siebie i nie wychodze poza 1000kcal

nie załamujmy sie my mamy pare kilo do zrzucenia co maja powiedziec te które maja do zrzucenia ok 50 kg :( współczuje.. ale ja np mam 7kg to nie jest dużo chociaz trudno mi jest schudnac gruba nie jestem ale to pare kilko chce zrzucic szczególnie z ud i brzuchawiec karolina od jutra sie bierzemy:)

hej ja jak narazie zjadłam 2parówki jedynki z serem-ok 200 kcal pół kromki chleba-ok 60 kcal jeden michałek w szkole-70kcal obiad troche makaroni-ok 400 kcal lub mniej??? sumujac 730 kcal aktywności fizyczne jak narazie tylko w-f i 2km marszu a jak tam u ciebie??

czesc dziewuszki :oD widze ze male luzowanko bylo na weekend, ale od dzisiaj znowu gotowe na wszyskto ;o) ja milczalam, bo sie pochorowalam. ale juz jest dobrze. dieta i przez weekend zachowana (zwalszcza w trakcie choroby) choc musze sie przyznac, na niedziele mama upiekla kruche ciasto i zrobila golabki... hmy skusilam sie na 2 golabeczki i 1 kawalek tego ciasta ze sliwkami :o) nie jest zle. dzisiaj 3kromki ciemnego chleba z pasta sandwiczowa 1 banan 1 jogurt z ryzem no i przede mna jakis obiadek maly jeszcze (kurcze, strasznie mi chodza po glowie frytasy ;o) ale moze sie opanuje) no to pozdrowionka! :)

dziewczyny damy rade Stokrotka radzila bym zrezygnowac z tych słodkich wód bo w 100 to moze i one maja malo kacal ale powinno sie pic 2 l albo chociaz 1,5 wody na diecie i ogónie wiec takie kcal w 100 ml pomnozyc razy 10 albo 20 i mamy ładna sumke hym... tak mi sie przynajmiej wydaje Ja dzis zrobiłam sobie 1 dzien bez jedzienia tylko ciekawe czy mi sie uda wytrwac jako tako głodna nie jestem ale psychicznie mam ochote cos jesc narazie sie trzymam o 19 wychodze z domu jak dam rade do 19 a bardzo bym tego chciala to bede z siebie duuumna :))) no i nowe zasady musi byc 1 kg na tydzien ! Zero podjadania !

poprostu karolina wiesz co ja nie moge pic zwykłej wody bo mnie na wymioty zbiera niewiem czemu ja robie tak 3/4 owocowej mieszam ze zwykła i wtedy jest posmak owocowej mały ale jest;) skakanka 276- noga mi sie podwineła i strasznie boli 10 min biegu rozciaganie wieczorem jeszcze poćwicze nożyce brzuszki przysiady i inne ćwiczenia;p