Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostu_karolina

Dieta 1000 kcal Chudniemy ROZSĄDNIE cel minimum 10 kg RAZEM DAMY RADE MŻWR

Polecane posty

ale nie pojde dzis biegac, bo w tym tygodniu chora bylam i praktycznie zadnego ruchu nie mialam a jadlam tyle co zawsze ;/ i chyba mi poszlo w szerokosci troszeczke,,,

Ja oczywiscie postanowilam sero slodyczy ale tak sie nigdy nie da i czasem trzeba sobie zjesc 3 kosteczki czekolady tak wiec kiedy zjem cos slodkiego nie uwazam tego za porazke tylko ide dalej A dzis zjadlam platki czekoladowe ok 15 gr (pisalo ze 30 g ma 117 kcal) i 200 ml mleka 0,5 % czyli sniadanie ok 140 kcal i o 12 zjem sobie jogurcik z Bakomy 7 zbóz ok 150 kca obiad warzywa na patelnie z ryba albo rybka z ryzem przwiduje 350 kcal potem jakies jabuszko 100 kolacja 2 wasy z pasztecikiem ok 100 kcal

i wlasnie czekolada jest lepsza niz jakies tam ciacha kaloryczne, 3kostki mlecznej to ok 100kcal wiec nie ma sie czym przejmowac, od czsu do czasu :P

co do A6W to dziala! mam miesnie pod tluszczykiem ale to sie wytnie :P i 10cm w talii mi ubylo no ale teraz znowu 3mi przybylo ;/

ja na obiad zjem talerz zupy ogórkowej(tylko 108 kcal:) pozniej do konca dnia owoce(jabłko brzoskwinia)a to a6w ci pomaga? chciałabym zgubic w talii ale niewiem czy to tylko miesnie wyrobi czy tłuszczyk tez zniknie?

i tluszczyk spali i miesnie nabiezesz:P ale musisz wytrwac mnie bolało jak diabli ;/ ale jakos poszlo, teraz juz nie robie szostki, ale robie 200brzuszkow na dzien, mam je tak wycwiczone, ze na wf goroje w nich

bla kaszy ja jeszcze nie jadlam nigdy dobre to ? ja ziemniaki zastapilam ryzem miesko smazone miesem gotowanym chelb bialy na wasa hym półki co jestem najgrubsza :D ale dam rade tez kiedys wazylam 66 kg czujam sie wtedy dobrze ale bylo mi malo ah te wakacje i polecialo do 71 moja najwieksza waga do 86 wyobrazacie to sobie to byl koszmar istny Teraz delektuje sie moim jogurcikiem ;) wieczorem bedzie skakanka a moze uda mi sie isc bigac ale nie wiem bo jestem lekko chora i do szkoly nie poszlam :D Mile pani ile maja lat ?

bede ćwiczyc to a6w ale wałsnym sposobem 3 ćwiczenia ale za to wiecej powtórzeń skakanka ok 500 skoków dziennie i bieganie 10 min plus jakies cwiczonko na nogi

a to fajnie prawie ze w tym samym wieku ja biegam na wałach nad rzekom :D prosta droga asfaltowa ;) w miare ciemno i nikt nie widzi ogólnie jak na taka mala miescine to duzo osób biega

tylko dziewczyny skaczcie tak na rowerek albo konika nie na zabke bo narobicie wiecje szkody niz pozytku ja bym dzis chciala skoczyc ok 700 podskoków byl czas co robilam po 1500 albo skakalam cala godzine ale powoli do wszyskitego dojdziemy Moze ustalimy jakis dzien wazenia no i co ile sie bedziemy wazyc raz w miesiacu tyodniu co 2 tygodnie ?

u mnie nikt :) moze sie domyslaja jak czasami nie chce jesc ze znowu sie odchudzam ale nie dociekaja zbytnio:) ja skacze z nogi na noge i jest ok ... ja bede wazyć sie co 2 dni zeby kontrolowac wage i miec motywacje a gdy znowu stanie to co tydzień a mierzyc sie bede tez co tydzien

u mnie wiedza ze sie odchudzam mama odpoczatku wiedziała i bardzo dobrze dzieki temu wspierala mnie i wspiera :) to zaden wstyd przeciez Codziennie kupuje mi jogurty, warzywa na patelnie gotuje mi miesko i kupuje chleb :) Poczatkow nikt ze znajomych nie wiedzial ale jak schudlam 8 kg to wszyscy zaczeli juz widziec i pojawily sie komentarze ze schudlam co robilam a gdy bylo 15 kg to juz woogule ;) Ludzie nieznajomi na schodach mówili mi swietnie wygladasz co robiłas ? Chceli przepisy jadłospisy i wogule ;) Najbardziej rozbawilo mnie jak 2 dziewczyny z osiedla przy kasie w Biedronce mnie obgadywaly i myslaly ze tego nie slysze "oo jak ona schudla no wes byla taka gruba" bylo dziwnie ale i tak szlam z usmiechem do domu :)

heh ... pewnie zazdrościły...ja zwlekam z tym 10 kg i nie moge zejsc ponizej 63kg!jeszcze nigdy nie ujrzałam na wadze 62 kg;\ mam nadzieje ze teraz mi sie uda...i mam nadzieje ze ten topik nie upadnie

ja bede wchodzic na ten topic codzinnie wieczorem, bo w dzioen nie mam czasu, a dzis nie jestem w szkole bo choruje... ;]

moge wam obiecac ze z mojej strony mozecie liczyc ze nie upadnie reszta zalezy od Was :) najtrudniejze beda pierwsze 2 tygodnie a potem juz poleci ja półki co chce zejsc do 6 z przodu o zgrozo nienawidze tej 7 ale juz za tydzien bedzie 69 mmm mi sie mazy tez 62 A co was najbardziej motywuje do odchudzania ? Bo ja zawsze chcialam sie ubirec w młodziezowych sklepach ale niestety w sklepach typu H&m Bershka Stradivarius Pull&bear nie moglam znalezc na siebie ciuchów Teraz miesciłam się w M :) To był koszmar jak szlam na bazarek i mówilam ma pani jakies spodnie na mnie ? potrzebowalam gigantycznych rozmiarów

bedzie dobrze ja tym razem sie nie poddam bee tu zagladac :) codziennie ok mozemy sie zmierzyc w biodrach łydke udo pod biustem i w talii:)

A i ile przwidujecie chudnac miesiecznie ? bo ja 5 kg i do swiat Bozego Narodzenia chce wazyc 58 kg :) Niech wszystkim ciotką z zazdrosci oczy zbieleja Jak bylam mala to co pojechalam do jednej ciotki to mi powtarzala jak to przytylam grr nienawidzilam jej za to