Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostu_karolina

Dieta 1000 kcal Chudniemy ROZSĄDNIE cel minimum 10 kg RAZEM DAMY RADE MŻWR

Polecane posty

ja tez mam taka nadzieje bo nie zamierzam sie poddac i trwac w diecie najwazniejsze ze zaczelam :) Chciala bym wierzyc ze 69 ?? bedzie jesze w tym tygodniu jednak nie jestem pewna Musze jeszcze poskakac na skakance dzis 15 minut :) no i cos na Orbiterku

ja dzis juz skakałam narazie 300 razy spociłam sie jak mysz kościelna;p pójde jeszcze na spacer z psem i na skakance jeszcze 200 razy .. co to jest ten orbiterek?

Gość dickk
czesc dziewczyn mam 15lat i chce zrzucic 10kg...moge sie przylaczyc?;)jakie ttriki stosujecie aby schudnac?;) moge sie dołaczyc?

dick a ile wazysz ? Wiesz w twoim wieku dieta nie jest zbyt wskazana dopiero dojrzewasz. I nie stosujemy zadnych trików dieta MZ (mniej zryj) w postaci 1000 kca ;) i WR (wiecej ruchu) Stokrotka ohh gratulacje ;* ja tez musze jeszcze poskakac ale kompletnie nie mam sily przez ten okres zebym 10 minut uskakała Wytrwała musisz sie pozbierac wiadomo bywaja te gorsze dni :) Ja juz po kolacji :) byly platki 20 g i mleczko 0% :) Po podliczeniu wychodzi 880 :) baardzo dobrze :)

Gość dickk
prosze was nie mowcie ze jestem za mloda bo to nie jest prawda...trenuje sportowo taniec towarzyski nie nie moge byc sloniem hehe;D mam 170 i waze 61,5...no nowego roku chce 50...

Witajcie!!!! pierwsze śniadanie-pol jablka drugie sniadanie-mix salaty z jajkiem i sosem czosnkowym obiad - lyzka ryzu z mieskiem mielonym kolacja- serek bieluch z pol pomidora i cebuli plus 2 kromki chleba typu waza wiem,ze napewno przekroczylam 1000:( ale i tak uwazam ze jak na poczatek i tak chyba nie jest zle? :/ Ogolnie powiem iz moim najwielkszym problemem jest coca cola i fast foody. Praowalam 6 lat w Mc.Donalds i sobie dogadzalam w ten spospb przybyly mi te kilologramy. Teraz juz nie moge na siebie patrzec,wiec jestem pelna determinacji!!!!!! Mam tylko prblem z cwiczeniami, pracuje fizycznie ,do tego ciagly stres , dziecko (samotna matka) i wieczorami naprawde nie mam jiuz na nic sily:/

Samanti jest i tak bardzo dobrze na poczatek mzoesz jesc 1200-1300 przeciez :) Jeste bardzo dzielna praca wychowanie dziecka Szacunek :)) dickk w takim razie zapraszam ale mysle ze 10 kg to za duzo moze 5-6 ci wystarczy :D jestes wysoka :)

ale mi wstyd wszystko szlo ladnie az poszlam do kuchni i zucilam sie na chleb zjadlam chyba ze 4 kanapki z szynka to pewnie mialo z 1000 kcal (bez masla!) teraz to musze isc wszystko spalac :( eh zajze potem i powiem jak idzie mi spalanie nieszczesnych kanapek :| Jedno jest pewnie nie powinnam dzis juz nic jesc

u mnie fatalnie ;{ przez cały dzien zjadłam - naleśnik z serkiem waniliowym grześka w czekoladzie 4 wafelki familijne 10 paluszków 1 jabłko i 1 kanapke z serem...słodycze mnie dopadły;(

wiecie co ? mi potrzeba mobilizacji!! waga stoi w miejscu dlatego ze jem za duzo weglowodanow za mało owoców i błonnika ... musze wiecej wprowadzic serów chudych warzyw owocow jajek i ryb ..a po południu bede jesc tylko jabłka ewentualnie jakis inny owoc niskokaloryczny gdy waga mi troche spadnie bede miala wieksza mobilizacje do zgubienia tego 10 kg!!!

ja dzis jak stanelam to bylo 70.7 wiec zaledwie 100 gram mniej niz waga wyjsciowa :| bezsensu troche mam nadzieje ze to przez ten okres jutro sie nawet nie waze bo po tych kanapkach to pewnie mi skoczy :| bylo tak ladnie gdyby nie te kanapki to bylo by 690 + jakas kolacja i bym spokojnie zmiescila sie w 1000 ! a tak obliczylam ze te kanapki mnie wyniosly 600 -700 kcal z czego 250 dopiero spalone na skakance 25 minut cwiczylam ile sie tylko dalo teraz ide na Orbiterka i musze jezdzic 40 minut to bedzie pewnie ok 300 Na wieczur pasuje wykrzesac resztki sil i isc pobiegac zebym miala naucze ! Mało tego ja chcialam isc do sklepu po cos slodkiego pewnie skonczylo by sie na małej paczce Hitów ! a tłumaczylam sobie ze to przez okres gł*wno prawda ! to jakies nie normalne jak mam napad to zachowuje sie jak nie ja i mam calkiem inne myslenie a potem ogromne wyrzuty sumienia !

dobra 40 minut na Orbiterku zaliczone :) 25 minut na sksknce zaliczone 450 kcal spalone zostaje mi jeszcze 150 ! moze wieczorem pujde pobiegac i Zrobie 1 dzien a6w nie wiem czy jutro bedzie 2 ale jak nie zaczne to sie nie przekonam :)

Dziewczyny co tu tak cicho ? Ja narazie trzymam sie dobrze sniadanie platki z melkiem 150 w szkole 2 jablka 200 kcal obiadek rosolek z makaronem nie wiem ile ma to kcal ale z tego co prawdzalam wyszlo max 300 kcal a to i tak pewnie za duzo na kolacje zjem sobie ryz z jogurcikiem :) 250 aktywnosc to 40 minut orbiterek ale chciala bym dzis pojezdzic dłuzej i skakanka oczywiscie 25 minut 2 dzien A6W :)

Gość storkotka3333
hej! ja dzisiaj śniadanie kanapka z serem białym i pomidorem=ok 260 kcal obiad 2 smażone kanie plus twarożek ok 400 kcal po południu jabłko brzoskwinia ok 100 kcal na kolcaje jabłko aktywności fizyczne brak! uraz kostki:(

Gość storkotka3333
w weekend robie sobie oczyszczanie organizmu w ciagu dnia bede jeść tylko warzywa owoce wafle ryżowe i chudy ser jogurt naturalny coś z tych rzeczy

stokrotka a jakiej wielkosci bylo jablko ? bo 100 g to 50 kcal przecietnie jablka maja 150-200 g + brzoskwinia h=chyba troche wiecej niz 100 ci wydzie no chyba ze jabuszko bylo malutkie ;) ja niestety dzis przekroczylam bo 1100 wyszlo mi no trudno :( ale za to 550 spaliłam bo 25 minut skakanki i 40 minut orbiterka ale mam ochote jeszcze cos pocwiczyc moze jeszcze poskacze z 10 minut i pokrece hula hop ? teraz lece robic a6w i cdn cwiczonek :D zaczelo mi sie to podobac :D i zle sie czuje jak nie pocwicze :)

Gość Paula_a
Ja mam 15 lat i waze 65kg przy wzroscie 175...tez chcialabym schudnac 10kg...mysle ze moze mi sie to udac:Dniedlugo zapisuje sie na taniec nowoczesny i bede skakala na skakance...i oczywiscie dieta 1000kcal

karola gratuluje :) u mnie porazka na kazdym stopniu ;//// dzisiaj mam impreze wiec znowu obzarstwo bedzie;// juz mi sie odechciewa wszystkiego..

Gość dickk
na sniadanie 2szklanki maslanki;)

Gość pudełko13
pisałam tu już kiedyś tylko zapomniałam hasla:P byłam na diecie 1000kcal, ale za krotko .... potrzebuje bardzo prostego jadlospisu, bo na studiach nie za bardzo mam czas i możliwości, żeby gotować.....pomózcie, prosze

jadłospis hym; ja nie mam konkretnego poprostu licze kalorie i i staram sie nie przekraczac i nie jest tłusto obiad np ryz z jogurtem warzywa na patelnie albo jakas zupka piers z kurczaka gotowana sniadanie to ; wasa z szyneczka ogurkiem i pomidorem platki z mlekiem jajecznica na lyzeczce masla

jestem zalamana napchalam sie ciastek (Hity) nie wiem ile to moze miec kcal zapewne ich nawet nie spale narazie 45 minut orbiterka zaraz skakanka oh gdyby udalo mi sie poskakc 40 minut ale to raczej nie mozliwe ale bede prubowala skakac najdłuzej jak tylko dam radee o 21 pujde pobiegac chociaz 20 minut mam nadzieje ze jeszcze wykrzesam z siebie resztki sił jakos musze odpokutowac te nieszczesne ciastka