Gość lelumpolelum... Napisano Październik 3, 2008 Sluchajcie co ja mam o tym myslec?Spotykam się z facetem od 4 miesiecy, od okolo 1,5 uprawiamy seks, z tym, ze nie codziennie, bo widujemy sie 2 razy w tygodniu.I tez nie zawsze nasze spotkania koncza sie seksem.Facet ma 33 lata, jest na mnie napalony, mial przede mna 3 partnerki, ogolnie lubi seks bardziej ode mnie.Chodzi o to, ze jeszcze nigdy nie piescil moich miejsc intymnych ustami, dotyka mnie tam dlonia i na tym sie konczy.Dodam, ze w sprawach seksu jest dosyc niesmiaty, tzn nie mowi czego pragnie itd.Nasz seks jest raczej prosty.Jezeli chodzi o mnie, to od samego poczatku pieszcze go oralnie. Nie chodzi juz nawet o to, ze bardzo tego pragne, bo moge zyc i bez tego.Ale poprostu nurtuje mnie ten fakt, zaczynam myslec, ze moze brzydzi sie mnie.W koncu piszecie, ze wiekszosc facetow za tym przepada, nie rozumiem, dlaczego on nie.Nie jestem zaniedbana.Myje sie i depiluje, wiec nie w tym problem. Jest teraz na delegacji i nie widzielismy sie ponad tydzien.Zaczelismy wysylac sobie troche pikantne smsy.W jednym napisalam mu, ze nie moge doczekac sie kiedy go zobacze, i ze wyobrazam sobie jak mnie tam piesci i ze bardzo to lubie itd...A on pisze tylko o wkladaniu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach