Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już niedługo mama

Czy to ładne imię

Polecane posty

Gość Już niedługo mama

Wiem, że urodzę dziewczynkę. Jak myślicie czy Michalina to ładne imię? Nie chcę skrzywdzić dziecka, mi się podoba ale nie chcę by mała miała kiedyś do mnie żal.

Michalina średnio mi się podoba, ale zdrobnienie misia, Miśka jest bardzo ładne :)

Gość no pewnie ze nie koniczność
Miśka mi się nie podoba- ale to zdrobnmienie, którego nie trzeba używać przecież. Samo imię Michalina , Michasia, Michaśka bardzo ładnie.

imie nie najgorsze tylko czy dziecko nie bedzie miec do ciebie pretensji ....... bo to jednak dosc zadko nadawane imie , mam znajoma michaśke i za nic jej sie to imie nie podoba

Gość no pewnie ze nie koniczność
a ja mam dwie znajome michaśki i są zadowolone z imienia. W ogóle fajne, wesołe, przebojowe dziewczyny.

Gość ja pierdykam
imie dla dziewczynki nie jest zle, powiedzialabym, ze nawet fajne, ale wydaje mi sie, ze bedzie dziwnie brzmialo, kiedy mala dorosnie i bedzie juz kobieta - Michalina Kowalska?

Gość Już niedługo mama
Zawsze myślałam, że wybór imienia to prosta sprawa jak się okazuje, nie bardzo. Podoba mi się też imię Jula ale tyle już ich jest. No nic przemyślę jeszcze sprawę. Dziękuję wszystkim za odzew. Pozdrawiam.

ja mam córkę dwumiesięczną Michalinkę .Bardzo mi się podoba to imię i wszystkim,którzy je słyszą.Jak ją chrzciliśmy to na 10 chrztów były 3 natalie i 2 oliwie to już lekka przesada.To jest takie słodkie,ciepłe imię.A u mojej córki w przedszkolu jest Stefania i Klara.W ogóle sporo jest imion nieoklepanych chociaż jak rzucisz kamieniem w piaskownicy to na pewno jakąś Natalię albo Oliwię trafisz:-) jakbyś chciała to mam do sprzedania 2 pary body-jedno białe z napisem \"Moja mama jest ładniejsza od twojej-Michalinka\",a drugie różowe:\"Mój tatuś jest silniejszy od twojego_Michalinka\"

Gość shdfuehrrdby fbidhChJV
ja mam siostrzenice michaline i to piekne imie !!!!1 <3 :)