Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

dziewczyny szybko wejdzcie pomozcie

Polecane posty

brzuch mnie napierdala mam okres zjadłam juz 2 nospy i aspirin przeciwbolowy i nurofen forte i dopa...co robic ??

Jak masz termofor,nalej do niego gorącej wody i połóż na brzuchu na chwile,powinno zadziałać rozkurczowo.

Dokladnie tak - termofor :) ja nie mam to radze sobie tak że robię gorąca herbatkę i kladę sobie kubek na brzuch :p

Nie wiem,czy powinnaś brać leki jeden po drugim,skoro wcześniej już zażyłaś Aspirynę i Nurofen.....

Jak nie masz termoforu może być cokolwiek,nawet litrowy słoik z gorąca woda owinięty w ręcznik,połóż się na brzuch coś ciepłego i powinno być gites.

Gość dddddddddddddddd
na mnie dziala tylko pyralgina. ciepla kapiel moze troche pomoc. w najgorszym przypadku idz na pogotowie-dostaniesz zastrzyk

Gość bole brzucha
a ja mialam takie bole,ze az chawtowalam do okolo 12 godzin od rozpoczecia miesiaczki bralam 2 ibupromy,6 nosp,2 tabletki na bole krzyzowe,pozniej jedna tabletke na bole po operacji cesarskiego ciecia i po porodach(na recepte,4 tabletki 35 zl) i nic nie pomagalo,az dostwalam omdlen i zasypialam wykonczona po 12 godzinach wicia sie na lozku i placzu,czesto przyjezdzala pielegniarka i dawala mi zastrzyk w dupsko,ale to tez nie pomagalo,takie mialam skurcze macicy,tylko chawtowalam, bylo tez tak,ze juz nie mialam czym wymiotowac,a odruchy wymiotne mialam co dwie minuty,wiec pilam wode po to,zeby ja zwracac chcialabym miec takie bole jak Wy :( Nikt w pracy mi nie wierzyl,gdy z dnia na dzien nie przyszlam tlumaczac to bolami miesiaczkowymi dzis jestem pod opieka ginekologa musze brac proszki antykoncepcyjne dopoki nie urodze dziecka Podobno nie ja pierwsza borykam sie czyms takim,mimo,ze jestem zdrowa My kobiety to sie z tym mamy

Gość ellomello
o w morde,nie chialabym tak