Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość up up up 133

dziwna sprawa/ przeczytajcie

Polecane posty

Gość up up up 133

ostatni zauwazylam ze nawet po kapieli moja wagina brzydko pachnie.bylam z tym problemem u lekarza ale ona stwierdzila ze jest ok i nic mi na to nie dala. podczas stosunkow z miom mezem czuje sie glupio i skrepowana,nie mam uplawow i nadzerki wiec dlaczego tak jest? prosze mi nie pisac ze mam sie myc bo robie to dokladnie.

Gość to rzeczywiście niestety
to zabrzmi nieprawdopodobnie, ale może ostatnio jesz potrawy o intensywnym zapachu albo smaku? Czasami to ma znaczenie. Skoro lekarz wykluczył stan zapalny, to nic niepokojacego nie powinno się dziać. Czasem zapach śluzu zależy od fazy cyklu. Jesli bedziesz dalej niespokojna, to wybierz się do innego lekarza.

Gość porady..
przestan kapac sie w wannie,tylko prysznic!!!nie myj sie zadnymi plynami do higieny intymnej,tylko mydelko dla dzieci ma najmniej chemii i nie wysusza,nie nos wkladek,w domu chodz w spodnicy niech twoja piczka poodycha aa i nie nis stringow tylko majtki najlepiej bawelniane i pozbedziesz sie nieprzyjemnego zapachu jak sie dostosujesz do tych porad:)

Gość porady..
jeszcze jedno nie podmywaj sie za czesto bo moze masz zaburzana flore albo jest wyjalowiona

Gość kochana ja mam to samo
i rowniez czuje sie naprawdę bardzo skrępowana:( To juz jest moim tak wielkim kompleksem,ze nie potrafie sobie radzić. Odmawiam nawet wspolzycia mojemu Ukochanemu:( Echhh:(

Gość kocyczek
mam tak samo!!!!! juz mam dosc.

Gość późno już
trzeba zmienić lekarza; bo nieprzyjemny zapach nie jest niczym normalnym. Zróbcie sobie badania, cytologię.

Gość dewolaja
przypomniała mi się historia mojej kuzynki, która jest straszną pedantyczką, wręcz chorobliwą.Wszystko w domu jest nieskazitelne a ona sama ciągle się myje, depiluje, smaruje i spowrotem myje, pieni się cała spłukuje itd W łazience szoruje się ponad godzinę wieczorem.Doszło do tego, że zmyła sobie florę bakteryjną w piczce. Tak sie szorowała ,szorowała i doprowadziło to do tego że zrobił jej się jakiś grzyb czy coś i bardzo jej cuchnęło.Poszła z tym do ginekologa i on jej od razu na początku powiedział : "powinna pani zadbać o higienę osobistą " Strasznie płakała po tym jak jej to powiedział, bardzo to przeżywała aż się trzęsła że jak on mógł tak niesprawiedliwe ją osądzić.

Gość kocyczek
"powinna pani zadbać o higienę osobistą " to ma sie nie myc?

Gość kiss kisss
napiszcie cos wiecej ja od dzis biore cortimazolum i pomoze mi?