Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszkanoszka

Czy to wariactwo ? studia

Polecane posty

Gość kokoszkanoszka

Zaczelam filologie polska (specj. komunikacja spoleczna, oczekiwana praca w redakcji, gazecie, gazetce ...) No wlasnie ... ale kocham rowniez nauki o przyrodzie i na 3 roku jesli zapal bedzie aktywny chcialabym ... rozpoczac drugi kierunek BIOLOGIE (specj. prawdopodobnie ochrona srodowiska) Ma sie to nijak do siebie, a ja uwazam, ze moglabym postarac sie o prace w gazecie na dziale naukowym (biologia). I spelnic sie niehumanistycznie Jest to realne ?

Gość kokoszkanoszka
o to czy uwazacie, ze studiowanie tak odmiennych kierunkow jednoczesnie jest realne.

Gość nie wiem czego sie spodziewasz
ze ktos tu podejmie decyzje za Ciebie? :O ja skonczylam, biotechnologie, robie doktorat z biologii molekularnej, i w przyszlosci planuje jeszcze studiowac wieczorowo albo zaocznie psychologie, ale o to, czy mam to zrobic, czy nie, na pewno nie zapytam na kafe.

studia to koszta. To dlatego tak się ludzie zastanawiają co wybrać:) polska to tak głupi kraj, że raczje studiuj co możesz:)

Gość kokoszkanoszka
ale obydwa kierunki dziennie i na nieplatnych studiach, prawdopodobnie nawet ta sama uczelnia. chciclabym spytac, czy da sie studiowac dwa kierunki dziennie ? na 3 roku zaczac nowy kierunek

Gość po jedym i drugim pracy
praktycznie nie ma....

jedyna rzecz, ktora mi tu nie pasuje, to twoja naiwnosc - praca w "przyjaciolce" w dziale o zwierzatkach domowych? :D:D:D aaaaale bedziesz miala pracy :D:D:D

wcale nie naiwnowść. lepiej czytać to niż jakieś bzdurne pisanie "pajacyków" medialnych:O.. którzy mają zawód pajac.. a piszą w gazetach:O Powinna pisać do 2-3 gazet. Zwierzątka domowe to ciekawy temat:)

Gość lepiej jeden kierunek..
..po którym jest praca...

Gość kokoszkanoszka
" po jednym i drugim praktycznie pracy nie ma" Nie sugeruj sie soba ;)