Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka kapturka

Kocham Cię...

Polecane posty

Gość tylko jedna taka była
gdybyś nie kochała,coś innego zaprzątałoby twoje myśli a nie topik dla kogoś kto jest kochany!a jednak twoj nick,twoje uwagi nasiączone złością pokazują że nadal kochasz i nie możesz zapomnieć.mając nick złośliwa pemereńcza wyrażałam swoje zdanie,tęsknotę,uczucia i nie lubię kiedy ktoś notorycznie mi go zabiera

swoją drogą skąd wiesz Słońce ,że piszesz właśnie ze swoim ukochanym?że to nie jest ktoś,kogo też ktoś szuka?o rany ale namotałam :D

Gość złośliwa pemereńcza
...odpuść sobie..nie widzisz..ze to szczyt tchórzowstwa i cynizmu??? gra na uczuciach??? nie wierz w to co pisze...to zagrywki..unicestwiajace słabe istoty, a Ty gwazdko, niewatpliwie nia jestes..więc spadaj z tego topiku i forum wogóle, tu Cie zgnoją i wydrwią, zresztą robia to cały czas.....nie łudz się..dobrze Ci radzę zzzzzlosliwa jestem ale też mam miękkie serducho! Cześć podszyw 3

Gość Słońce.......
hmmm... nie mam 100% pewnosci, że to nie On. Wszystko moze sie zdarzyc. Jest jedno ale ...Styl pisania mojego Kochanego wszedzie bym poznala, chyba ze celowo zmienil i pisze z duza dokladnoscia ;) Zreszta to nie jest wazne. Pisze to na pewno osoba o wielkim sercu, ktora kocha miloscia bezgraniczna. Moje Slonce wie jak Go kocham i ze bede czekac na Niego. Nie musi czytac literek zeby odczuwac moja milosc. :)

Gość nie kocham Go
..no to już wiem..tyle dobrego, ale warto bo miłe texty, nie wszystkie

kim do cholery jesteś ,że mówisz do mnie "spadaj"???????z tego topiku i forum???????

Gość nie kocham Go
to do zlośliwej..dziekuje za ostrzezenia zaraz spadne

Słońce-nigdy nie rezygnuj!!!walcz o niego!walcz o to uczucie!ja uciekam bo ktoś mnie tu bezpodstawnie wywala a nie mam teraz ochoty na czyjeś złośliwości pa

Gość nie kocham Go
...a wiesz Złosliwa...nie jest juz wazne kto tu kim jest..ludzie widocznie do czegoś tesknią

złośliwa pemereńcza opisała bajkę,w której sama uczestniczyła-reszta to jakiś podszyw.uciekam 3maj się Słońce

Gość nie kocham Go
Nie biore tego do siebie..jesli komus tu przeszkadzam, musi wybaczyc, jeśli miło czyta sie ż ektos kogos bardzo kocha... to zaczyna sie marzyć.. a marzenia...często sie spełniają.. nieprawdaż złosliwa?

Gość Słońce.......
tylko jedna taka była pozdrawiam cieplo 🌻 Nie zrezygnuje nigdy!!! Ta milosc jest silniejsza od moich slabosci. Kochany ❤️

Gość Złosliwa podszywa
No i o to chodzi..trzeba marzyc, a zaraz lepiej na sercu,

Gość nie kocham Go
..wiesz najleoiej jest wierzyc tylko sobie, ile rozczarowań sie uniknie...o miłości lepiej zapomnieć..też zapuka jeśli przyjdzie ta prawdziwa ni eukrywająca się za durnymi nickami... miłość to odwaga ..tez.. akto tu tak piekielnie kocha ..no powiedz mi Złośliwa Podszywo, Ty tu cześciej bywasz..

Gość Słońce.......
o tej bajce ktos pisal wczesniej Dawno, temu, na oceanie istniała wyspa, którą zamieszkiwały emocje, uczucia oraz ludzkie cechy - takie jak: Dobry Humor, Smutek, Mądrość, Duma; a wszystkich razem łączyła Miłość. Pewnego dnia mieszkańcy wyspy dowiedzieli się, że niedługo wyspa zatonie. Przygotowali swoje statki do wypłynięcia w morze, aby na zawsze opuścić wyspę. Tylko Miłość postanowiła poczekać do ostatniej chwili. Gdy pozostał jedynie maleńki skrawek lądu - Miłość poprosiła o pomoc. Pierwsze podpłynęło Bogactwo na swoim luksusowym jachcie. Miłość zapytała: - Bogactwo, czy możesz mnie uratować ? - Niestety nie. Pokład mam pełen złota, srebra i innych kosztowności. Nie ma tam już miejsca dla ciebie. - Odpowiedziało Bogactwo. Druga podpłynęła Duma swoim ogromnym czteromasztowcem. - Dumo, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość. - Niestety nie mogę cię wziąć! Na moim statku wszystko jest uporządkowane, a ty mogłabyś mi to popsuć... - odpowiedziała Duma i z dumą podniosła piękne żagle. Na zbutwiałej lódce podpłynal Smutek. - Smutku, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość. - Och, Miłość, ja jestem tak strasznie smutny, że chcę pozostać sam. - Odrzekł Smutek i smutnie powiosłował w dal. Dobry humor przepłynął obok Miłości nie zauważając jej, bo był tak rozbawiony, że nie usłyszał nawet wołania o pomoc. Wydawało się, że Miłość zginie na zawsze w głębiach oceanu... Nagle Miłość usłyszała: - Chodź! Zabiorę cię ze soba! - powiedział nieznajomy starzec. Miłość była tak szczęśliwa i wdzięczna za uratowanie życia, że zapomniała zapytać kim jest jej wybawca. Miłość bardzo chciała się dowiedzieć kim jest ten tajemniczy starzec. Zwróciła się o poradę do Wiedzy. - Powiedz mi proszę, kto mnie uratował? - To był Czas. - Odpowiedziała Wiedza. - Czas? - Zdziwiła się Miłość. - Dlaczego Czas mi pomógł ? - Tylko Czas rozumie, jak ważnym uczuciem w życiu każdego człowieka jest Miłość. - Odrzekła Wiedza."

Gość Złosliwa podszywa
. jest tu troche tego... nieokreślonego bliżej "elementu"...jak co nie pasi zaczynają sie wyzwiska, krytyka,itp. Dlatego Cie przstrzegam, nie pisz tu więcej i wyjedz z tego..topiku raz na zawsze! Nic nie tracisz ..przeciwnie..unikniesz złudzeń..

Gość Złosliwa podszywa
Słońca nie ma juz.. ale bajkę znamy.. piekna

Gość smutna lulinka
złośliwy podszywie-mówisz do mnie??????????zawsze będę go kochać!!!!!

Gość Nie kocham Go
.. no tak tylko bajki mi zostały...zryczeć sie można i nasmierc zamarzyć

Gość Złosliwa podszywa
Nie wiem o co komus tu chodzi..a kochaj tysiącami słońc, czy ktos Ci zabrania?

Gość Nie kocham Go
nie zwracaj uwagi na zdesperowanych, Złośliwa.. masz racje, trzeba wierzyć tylko sobie..tak myślę po co kochać pielęgnowac jakieś uczucia.... pal je licho!!! niech sobie cierpią ile wlezie nic mnie to juz nie obchodzi. a Pan Czas, niech sie schowa ..a najlepiej niech się nie poswięca dla mnie,

Gość Zlosliwa podszywa
..Tak sie miło zrobiło, ze chetnie sie napije czegoś mocniejszego..też coś sobie strzelisz..niekochająca?

Gość Nie kocham Go
...wiesz..ja nie mogę..faszeruje się ostatnio tabletkami przeciwbólowymi..morfina itp.. cierpie troche..ale za jakis miesiąc może będzie lepiej..kużwa się urzadzilam...

Gość Zlosliwa podszywa
uuuu, coś się narozrabiało?...Ok to innym razem..wiesz co tak myślę to nie jest nasz topik, ja się zmywam...trzymaj sie i nie wracaj tu więcej dobrze Ci radze.

Gość Nie kocham go
OK!, to ja też sobie ide.. wlascicielka sie ucieszy...a propos sorry Kochanko Kapturka i inne kochanki za najscie... dopóki chce się wierzyć że tam gdzies jest moje SŁONECZKO...warto marzyć, tęsknic i kochać. Kochać.....do szaleństwa, Łobuziaku!!!

Gość Słońce.......
Milosc cudm jest. Ten cud nas dosiegnal Kochany ❤️ Kocham Cie wbrew wszystkiemu co jest logiczne, wbrew tym , ktorzy nie rozumieja.

Gość Nie kocham go
..o jak ladnie piszesz,,ja też chce być Słoncem tylko Jego słoneczkiem... eeeeeeh

Gość Kocham...Cię
:)

Gość Słońce.......
On jest moim Słońcem a ja Jego slonkiem :) Wredziolku ;) [serce[

Gość Nie kocham go
Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!! Może kiedyś.. Soneczko otworzy dla mnie nowy topik...?tylko dla mnie i napisze tak cieplutko jak Twoje Sołńce.. i ja bede Jego promykiem?? kto wie?