Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernst

baaardzo długa wierność

Polecane posty

Gość ernst

Moją dzisiejszą żone spotkałem 15 lat temu. I od tamtej pory jestesmy razem, a mamy po 3 dychy Sex zaczelismy uprawiac gdy mielismy 18lat. Zawsze było i nadal jest cudownie. Bardzo ja kocham, ale...coraz bardziej mam ochote na sex z kims innym:O Nie chce jej zdradzać, kocham ją, przysięgałem jej wierność przed Bogiem...ale czasami ledwo sie powstrzymuję, zeby czegos głupiego nie zrobić:O Juz kilka razy miałem okazje na 'numerek' ale nie wykorzystałem jej. W niedziele mam nastepną delegacje, znowu bedzie alkohol,atrakcyjne kobiety. Co mam zrobic zeby sie powstrzymać??

Gość mixxx
po prostu to zrob, przekonasz sie, ze seks bez milosci to nic szczegolnego i bedziesz mial spokoj. no, chyba, ze Ci sie spodoba....

Gość hghtg
widac mało co ją kochasz

Gość nn666
a twoja zona jest atrakcyjna kobieta czy juz taka typowa mamuska

Gość ernst
Moja żona jest bardzo atrakcyjna, po tych 15 latach dalej mnie pociąga, w łóżku tez nie jest monotonnie, często coś nowego próbujemy, różne pozycje, miejsca...ale po tylu latach, strasznie bym chciał z jakąś inną kobietą. Co nie znaczy że za mało kocham żone. Gdyby inaczej było juz dawno bym ją zdradził. buldozie - własnie nie chce zdradzic, próbuje opanowac porządanie do innych kobiet. Nie wiem czy powinnyscie mnie zbesztać, tylko dla tego ze mam takie mysli i mam na cos takiego ochote, ale to przezwyciężam.

Gość ernst
?? nikt wiecej sie nie wypowie?

To moze wybiegnij myślami w przyszłosc. Co będzie, jak Ty sie będziesz czuł gdybyś faktycznie ją zdradził na tej czy innej delegacji? Nie będą Cie gryzły wyrzuty sumienia? Będziesz mógł jej spojrzec prosto w oczy? To tak czysto hipotetycznie. Jeśli jest dobrze, to po co to wszystko co razem zbudowaliście psuc w imię swojego widzimisię? :/

Gość kijiji
A te chetne na szybki numerek to tez mezatki?

Gość ernst
powiem Ci tak - coś mi sie wydaje ze jaja sobie robisz, albo masz porządnie poprzekręcane w głowie:P Jestem na 99,9% pewny ze mnie nie zdradziła, a zresztą nawet gdyby, to co z tego?? Gdybym ją zdradził, źle sie bym czuł z samym sobą, bym nie potrafił popatrzeć na siebie w lustro, a tym bardziej spojrzeć jej prosto w oczy i powiedziec 'kocham cie'. Bo przeciez kochająca osoba nie zdradza...tylko powstrzymuje swoją rządze:O kiji - zalezy. Często musze jeździć na wyjazdy z pracy, najczęsniej są to jakies szkolenia, bankiety, bardzo czesto za granice. Spotykam soby z całego świata...ostatnio w Hiszpanii, na plazy, młodziutka pijana dziewczyna, nie wiem, z 19-20lat do mnie podchodzi, łapie mnie za jaja i pyta sie 'u mnie czy u ciebie':O Żona nie moze ze mna jeździc, ze wzgledu na swoją własna prace.

Gość Lesterix
polecam brom

Gość zdradzaj
mam nadzieje ze ona takze cie zdradzi lub to zrobila.

Gość getgtg
ernst, nie prowokuj sam siebie nie zadawaj się z kobietami o mentalności kurew i nie pij w takim towarzystwie alkoholu zeszmacić się jest być może w takich okolicznościach łatwo a cofnąć czasu się nie da

Gość jesienna nostalgia...
zrób to ja zdradzam mojego męza notorycznie i nie mam wyrzutów;-)

Gość szczerze napiszę
To czy będziesz żałowac i miec wyrszuty to jedno a drugie: co będzie czuła żona jak się dowie ? nie wybaczy i nie zapomni nigdy....sam pomyśl czy to jest warte tego orgazmu....chcesz 15 lat związku ot tak przekreślic jednym dupczeniem ? no i z innej beczki: wiesz jak łatwo zarazic się jakąś chorobą ?! HPV(HPV może sprzyjac rakowi szyjki macicy), chlamydia, rzęsistek, grzyby ?! co powiesz małżonce jak jej to przekażesz i u gina zacznie sie zastanawiac skąd się to cholerstwo wizieło ..... jest jeszcze mononukleoza....tym świństwem można się zarazic przez zwykły pocałunek... co powiesz żonie gdy nagle się okaże że jest zarażona czymś czego wcześniej nie miała ....no i jak sie z tym będziesz czuł...

Gość szczerze napiszę
dla przykładu: sama robiłam test na HPV dwa lata temu, wyszedł negatywny, teraz 5 lat po ślubie okazuje się że mam HPV i pytanie w głowie skad się wzieło....ja byłam wierna a mąż....no właśnie....

Przede wszystkim, zanim wypijesz powinines pomyslec czy alkohol nie wzbudza u ciebie wiekszej ochoty na seks ;p;p a jezeli tak to poprostu nie pic ;p;p i pzred tym jak bedziesz chcial ja zdradzic pomysl co by ona poczula jkaby sie dowiedziala o tym.

Gość ERNESCIE
CO MASZ ZROBIC? IDZ DO NIEJ I JA MOCNO PRZYTUL. KOCHACIE SIE, POMYSL O WSZYSTKICH PIEKNYCH WSPOMNIENIACH, O PIERWSZYM RAZIE Z NIA, POMYSL CO BY BYLO GDYBYS JA STRACIL,GDYBY ODESZLA, UMARLA.. ZALAMALBYS SIE, UMIERAL Z BOLU,PRAWDA? WIEC BIERZ NOGI ZA PAS I BIEGNIJ JA PRZYTULIC. POZNIEJ WYBIEGNIJ W PRZYSZLOSC I POMYSL CO ONA BY CZULA GDYBYS JA ZDRADZIL, JAK BARDZO BY CIERPIALA, SERCE BY JEJ PEKLO A TY MIALBYS OCHOTE UMRZEC, POMYSL TEZ CO TY BYS CZUL GDYBY TO ONA TO ZROBILA... IDZ JA PRZYTULIC.. WLASNIE TO MASZ ZROBIC.

Gość upupupupupui67u