Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy takiej nie widziałem ...

Czy to możliwe, żeby 40-stka była aż tak piękna? Nie chce mi się wierzyć...

Polecane posty

http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/10845 Abstrahując od zawodu wykonywanego przez tę panią, jej figura jest perfekcyjna bez względu na to jaki przedział wiekowy bierzemy pod uwagę; nawet nastolatki nie mają takiego ciała. Czy naprawdę w tym kraju tylko prostytutki o siebie dbają? Przeciętna 40-stka wygląda u nas tak: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2007/04_01/AnnaVarePA1004_228x314.jpg

Żadne Trojany, mam Google Desktop, Avast Antivirus i Spybot Search & Destroy, ale żadnych alarmów. Strony są w porządku. Za to zazdrość Kometki jest widoczna :P A co do miasta... Tak w całej Polsce jest! Takich 40-stek nie ma nigdzie, ona wygląda jak 20-letnia modelka (przynajmniej z figury). Większość czterdziestolatek z ulicy ma figurę odległą od 20-latki o kilkanaście do kilkudziesięciu kilogramów :-O I takie są fakty... Kobiety spoza branż takich jak prostytucja czy showbusiness w ogóle o siebie nie dbają.

Walę pod Tomasza Sianeckiego ze Szkła Kontaktowego :classic_cool:

przesadzasz..baba z pierwszego zdjecia wyglada normalnie sa i lepsze ...w tym wieku...a jesli ty na takie nie trafiasz to pewnie za wysoka polka dla ciebie...nie ma nad czym myslec ciekawe jak ty wygladasz na swoj wiek?????????? :O

Jak dotąd nie widziałem nawet 30-stki o takiej urodzie... Przegrałem? ;) Chyba jednak nie przegrałem, bo w Polsce takich lasek jest na tyle mało, że łatwiej w totka trafić szóstkę niż taką spotkać... Albo po prostu nie wiedziałem, że to 40-stka i uznałem podobną dziewczynę za 20-stkę na przykład, ale w to bym raczej nie uwierzył, bo po twarzy wiek raczej widać. Chodzi o figurę, która u Polek po 30-stce jest generalnie beznadziejna, a po 40-stce to już no comment... :-O

Gość podbiję bo prawdziwe
i smutne zarazem :-O🖐️

Gość Lesterix
eeeehhh, jak ta pierwsza ma 40 lat to ja jestem sorry J. Glemp

Gość cudowna laseczka ...