Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najadłam się czosnku

czy samotne atrakcyjne dziewczyny mogą iść same do klubów

Polecane posty

? help me! :O człowiek może oszaleć od siedzenia w domu:O wszyscy moi znajomi się pohajtali albo mieszkają daleko:(

Gość // //
ile razy sie o to bedziesz jeszcze pytac? robisz ankiete do pracy magisterskiej czy jak?

Gość ja kiedysss
ehh wiem jak to jest, np.teraz tez nie bardzo mam z kim wyjsc, wiesz ja raz bylam sama w barze, chociaz znalam tam kogos, ale zle sie to skonczylo, ale mysle, ze jak jestes z wiekszego miasta to mozesz spokojnie isc, nic nie tracisz, tylko sztywno troche tak samej, ja nie moglabym tak na trzezwo sama wyjsc chyba

to tylko nick;) tak jestem z dużego miasta, nie mogę tak do usranej śmierci zamulać w domu:O

Gość ja kiedysss
wiesz mozesz sprobowac, moze poznasz kogos fajnego, ale idac sama musisz bardziej uwazac na siebie i sie pilnowac

pewno ze mogą :D tylko to kurde tak dziwnie/ głupio isc samemu :o dlatego tez nie chodze na zadne dyskoteki :(

mam wrażenie, że świat jest stworzony dla par, samotni są dyskryminowani:(

Gość ja kiedysss
kabel usb, mylisz sie ze na wlasne zyczenie, bo ja np.chetnie korzystam z kazdej okazji, a jak jej nie mam to co mam zrobic szczegolnie, ze przebywam w malym miasteczku, tu nie ma zadnych klubow, a do baru co pojde sama i usiade przy pustym stoliku....masakra

Gość ani tak ani siak
tak mówisz kabel, a gdzie ma pójśc samotna kobieta? Jeśli znajomi mają rodziny i w domkach siedzą? Ja jadę na urlop np. i też są miejsca w które chętnie bym poszła, no ale! Sama jestem i nie wypada. Do pubu, dyskoteki itp. nie pójdę, bo zaraz się jakiś czepi tak? Co sobie jakiś tam pomysli o takiej samotnej wiadomo. W nocy wracać samej też lipa, kiedyś leciałam sama przez NH z duszą na ramieniu, dziękuję. I ani tak ani siak. Trzeba mieć znajome i już. Chyba że najeść się najpierw tego czosnku.