Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ixcuina

Czy taka dziewczyna może zainteresować kogoś naprawdę wyjątkowego?

Polecane posty

Gość marianna_mm
jak już się razem wypłaczecie przy Świetlickim (razem z wrażliwcem-intelektualistą), to co będziecie robić?

Gość sdssd
ksiazeta szukaja ksiezniczek , dlaczego maja wiazac sie przecietnymi kobietami za to z duzymi wymaganiami ???

Gość sdssd
"Jeśli chodzi o wygląd, to raczej bardzo normalna - zadbana, szczupła, wysoka, ale twarz raczej przeciętna, choć zadbana" - i wszytko w tym temacie 🖐️

A czy przeciętna twarz wyklucza znalezienie faceta o NIEPRZECIĘTNEJ osobowości...?

Gość sdssd
Myslalem ze pod pojeciem ksiecia z bajki rozumiesz kogos niesamowicie ladnego , moj blad , w takim przypadku masz racje .

Gość fgdgssaee
A sama masz nieprzecietna wybitna osobowosc?????????????

Nie szukam kogoś nieprzeciętnie ładnego. Zależy mi przede wszystkim na wspaniałej osobowości, choć oczywiście przyjemna oku powierzchowność jest jak najbardziej mile widziana. Alle to chyba naturalne- każdy chce czuć pociąg fizyczny, do osoby, z którą się wiąże.

Co do mojej osobowości, to z pewnością zależy od przyjętych kryteriów, ale generalnie - tak, uważam, że nie jestem przeciętna, choć każdy w sumie tak o sobie może powiedzieć.:-) Po prostu zależy to od punktu odniesienia... Powiedzmy, że oceniając siebie obiektywnie - o ile można w ogóle takiej samooceny dokonać - uważam się za inną niż większość np. moich rówieśniczek.:-)