Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam pojecia.............

Co na prezent dla dwu-latki?

Polecane posty

Moze ktos mi doradzi.... Co kupic dla dwuletniej dziewczynk? To corka znajomej, ide w niedziele w odwiedziny....

Gość późno już
opieram się na własnym doswiadczeniu - może jakiś "wypasiony" zestaw lekarski dla dzieci? moja córa uwielbia bawić się w lekarza.

dzieki 🌻 Tak sobie mysle, nie wiem, czym lubia sie bawic dziewczynki w tym wieku, sama nie mam dzieci...

Gość późno już
na pewno jej się spodoba!

Gość ...ola...
tak, tak, dzieciaczki w tym wieku lubią się bawić "na niby" badać miśka, laleczki albo zabawa w gotowanie itp

pewnie już coś wybrałaś, ale może komuś innemu się ten temat przyda:) Moja córeczka uwielbia klocki lego, książeczki, garnuszki do gotowania - super jest ten zestaw metalowy z ikei, lalki przypominające dzidziusie i różne akcesoria - kąpie, przebiera, sadza na nocnik, zakłada pieluchy itp., fajnie się bawi też ciastoliną, lubi też wszystkie te drewniane układanki.

Płyty z muzyką dla dzieci, komplet garów zabawkowych, żelazko zabawkowe, kredki świecowe i kolorowanki, klocki, zestaw koników - kucyków. Możesz kupić też coś bardziej praktycznego, np. jakieś gumki i spineczki do włosów, zestaw skarpetek, czapę na zimę, cieplejszą bluzę itp.