Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

ZAJEBISTE TO FORUM

Polecane posty

MOGĘ TU DAĆ UPUST MOJEJ FRUSTRACJI I AGRESJI I W TEN SPOSÓB JESTEM LEPSZA DLA ŻYWYCH LUDZI JESTEM O PÓŁ KROKU OD TEGO ŻEBY MNIE W KOŃCU KTOŚ POLUBIŁ I ZAPISAŁ DO MNIE NA N-K!!! DZIŚ MI JAKIŚ KOLEŚ NA ULICY \"CZEŚĆ\" POWIEDZIAŁ!!!! NO SERIO!!!!!

nooo jestem bardzo ładna! Tylko mam zjebaną osobowość i problemy w kontaktach między ludzkich. No jak to! Przecież pamiętam że mi powiedział cześć. Ale nie wiem kim był, ale wydaje mi się że chodziłam z nim do podstawówki w klasach 1-3 ale po 3 siupnął.

nie musi tak znaczyc ale czasem się zdarza. super , ze w Twoim przypadku tak nie jest.

czy Twoja psyche zryta jak ja nazwalas powoduje , że uzewnetrzniasz to , krzycząc : kochajcie mnie! np. groznym obcesowym sposobem bycia : tatuaze cho Ci wskaze lub siadasz jak chłop na skupie zywca , badz rzucajac grzywa , trzymajac papierosa jak stolarz gwóżdz krzyczysz : no i co ! frrrrrajerze!

A MYŚLAŁAM ŻE POPROSTU JESTEM NIESYMPATYCZNA Z CHAKARKTERU.... ALE PRACUJE NAD SOBĄ! ODPOWIEDZIAŁAM ZWYCZAJNIE "CZEŚĆ" I CHYBA NAWET WYKRZYWIŁAM SIĘ W COŚ W RODZAJU UŚMIECHU, ZAMIAST ZWYCZAJOWO ZJECHAĆ GO I POSTRASZYĆ GIWERĄ

ALEŻ JA NIE MAM TATUAŻU NIE PALĘ NIE PIJĘ I NIE MAM GRZYWKI!!!! POPROSTU MNIE LUDZIE WKURZAJĄ STRASZNIE. MIAŁAM TYLKO JEDNEGO PRZYJACIELA CAŁE ZYCIE ALE SIĘ OBRAZIŁ JAK GO RAZ PRZYPADKIEM POSTRZELIŁAM!!! I JUŻ TYDZIEŃ SIĘ NIE ODZYWA. JA SIĘ PIERWSZA NIE ODEZWE BO SKORO ON SIĘ OBRAZIŁ TO JEGO SPRAWA KURDE JA NIE BĘDE Z NIM LATAĆ MAM W ZYŁACH KREW ROMANOWÓW ON MI POWINIEN DZIĘKOWAĆ ZA TO ŻE RACZĘ SIĘ Z NIM PRZYJAŹNIĆ.

ALE OWSZEM! JA NIE CHCĘ ŻEBY MNIE KTOŚ TAM KOCHAŁ JAKOŚ SPECJALNIE ALE MÓGŁBY MNIE W KOŃCU KTOŚ LUBIĆ!!!! A TAK NA N-K MAM W ZNAJOMYCH TYLKO "NAJPIĘKNIEJSZE KOBIETY ŚWIATA" I HITLERA! EH JAK MNIE CI LUDZIE WKURZAJĄ!

móżliwe , ze Dobra Kobieta z Ciebie ale trudna . i masz strasznego wroga! samą siebie!

TRUDNA? ALEŻ CO WE MNIE TAKIEGO TRUDNEGO? JA POPROSTU MARZĘ O IDEALNYM ŚWIECIE KTÓREMU DOWODZĘ I LUDZIE MNIE NIE WKURZAJĄ

dobrze , że istnieje poped seksualny on zbliza do siebie ludzi nawet najbardziej wyalienowanych. Pozdrawiam. chetnie bym Cie poznal. bo mnie fascynujesz i intrygujesz Niewiasto.

PŁACZE TU NORMALNIE! EJ... CHŁOPIE NIGDY CIĘ NIE POSTRZELE, NIE ZASTRZELE I NIE POBIJĘ! SŁOWO. ALE JAK CI KTOŚ PODSKOCZY TO UDERZAJ DO MNIE, JUŻ JA MU POKAŻE.