Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bara bara bara

dziewczyny! wyrastają wam włoski na brodawkach?

Polecane posty

Gość no to kuźwa
wyrastają wam te włosy na brodawkach czy nie?

Gość tez mam niestety
tez mam wyrastaly pojedynczo wyciagalam je penseta i jest ich coraz wiecej...a tez jestem blondynka a mimio to niektore z nich sa czarne i twarde a inne dlugie i troche ciemniejsze;/

Gość ja.....-
Pewnie że mam... od zawsze...no może od kiedy dojrzałam;-) ale taka już moja uroda i tyle. Mam dość sporo hormonów... chociaż w normie oczywiście i to sprawia troche bujniejsze owłosienie.. ale jest ich tylko kilka i łatwo się ich pozbyć;-)

Ja mam jasną karnacją i niebieskie oczy,a z moich brodawek wyrastają od jakiegoś czasu czarne włoski,które usuwam pięsętą. To przykre. Biorę tabletki anty. Co robic?

Gość sensuelle
mnie niestety rowniez to dotyczy...mam po okolo 10 na kazdej brodawce i mimo, ze jestem blondynka to sa one czarne i grube, na poczatku usuwalam je maszynka jednorazowa , ale szybkro odrastalu i kluby balam sie , ze moj chlopak to wyczuje..ostatnioi usuwalam je penseta , ale to chyba nie jest najlpeszy pomysl..bo w miejscy usuniecia ,,ychodi nowy wlosek i moze czasem sie tak dziwnacznie zawinac..powoduje bol..i czasem mozna sobie zaszkodzic, bo moze sie pojawic zakazenie..ale jak wyrwe je pensetka to mam spokoj na jakis miesiac..

Ehh ja też mam ten problem, i okropnie się z nim czuję, wyrywam je u góry żeby ze stanika nic nie było widać, a całe tylko czasami. jakoś mnie to specjalnie nie boli bo sie przyzyczaiłam ale nie ukrywam, że jest to strasznie krępujące... zastanawiam się ile kobiet tak procentowo ma ten problem, bo jeszcze jakoś w żadnej rozmowie na żywo nie usłyszałam aby ktokolwiek miał takowy problem... no ale mój niestety tutaj się nie kończy gdyż, zwyczajnie oprócz tego mam jeszcze wciągnięte sutki do środka, tylko jak je dotykam, albo jest mi zimno itp to sobie wychodzą.... kolejny powód żeby czuć się skrępowyanym eh.... :(

Gość Begerowa
a ja mam całą klatę obrośniętą,cyce też.

Gość przyszła_mamusia
witam, chciałam sprostować i pocieszyc dziewczyny starajace sie o dziecko... Pomimo owłosioneogo brzucha, włosków na górnej wardze i na brodzie, jak również z włoskami na sutkach i pomiędzy piersiami ( nie wspominając juz o nogach i pupie :D), udalo mi się zajść w ciążę za I razem! Moje cykle niereularne i baaardzo dlugie ok 50-60dni z krwawieniami pomiędzy... Także dziewczyny nie wmawiajcie sobie, że przez włoski nie bedziecie w przyszłości mamami :) Mysle, ze choć jedną z was pocieszyłam :) trzymajcie sie.

Gość zawstydozna
Ja mam 26 lat i od jakis 5 mam problem z tymi włoskami, są czarne i grube, usuwam je 2 razy w miesiącu. Nie ma ich jakos wybitnie duzo ale widzę, że ta ilość pomału się zwiększa. Wstydzę się iść z tym do lekarza, nawet mój facet i przyjaciółka o tym nie wiedzą. A czy któraś z was była z tym u lekarza? Pomógł Wam?

Gość antymama
Ło żesz kurde! To może ja powiem mojemu, że możemy bez gumek lecieć? :D Nie chcemy dziecia, ja nie chcę tabletek więc od lat gumki. A ja mam właśnie kilka pojedynczych włosków na piersiach, czasami mi jakiś dziad na brodzie też wyrasta i na brzuchu pod pępkiem ze dwa-trzy. Golę to całe dziadostwo normalnie, maszynką jednorazową. A do tego cykle mam 25 - 35 dni! A i lat już sporo. W sumie gdybym nie mogła zajść w ciążę, to by się nawet nieźle składało :P :P :P

Gość begiebe
ja mam kilka i normalnie wyrywam te wieksze pęsetą. nic strasznego, naprawde... ja mam ciemne wlosy i oczy, ale nie mam wąsa czy tez owlosionych rąk. jest ok

Gość śliczna agniesia
ja tez mam ten problem przeszlam badania hormonalne i okazalo sie ze mam prawidlowy testosteron i nie mam pcos i moge usunac je tylko laserem

Gość śliczna agniesia
powiedzcie dziewczyny czy to mozliwe az nie moge uwierzyc ze jest wszystko w porzadku a zreszta mam je wszedzie na udach na brodawkach pod pepkiem masakra a choc jestem ladna pomozcie prosze

Gość vjgvkjb lhblblhbl
Włosy w tych okolicach to w miarę częsta przypadłość i trzeba z tym się udać do lekarza. Facet musi to zaakceptować a jak nie to znaczy, że nie jest zbyt inteligentny. Jednak sporadyczne ich skracanie czy usuwanie sprawia większy komfort i lepsze samopoczucie obojga partnerów, chyba że ktoś ma fetysz na tym pkt. O oczy wiekszość umie dbać więc o piersi też by wypadało;) Z mojego doświadczenia wynika, że mało który mężczyzna lubi u kobiet włosy wokół brodawek chociaz potrafią to zaakceptować.