Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k8g

brązowa wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość k8g

2 miesiące temu miałam grzybicę pochwy, pojawiło się swędzenie i biały serek. Leczyłam domowymi sposobami; kremem, przeczyszczałam proszkiem, który dała mi siostra-ona często ma grzybicę. Teraz grzybica znowu się pojawiła-swędzenie i biały serek. Nie wiem czy ma to związek z wydzieliną, która pojawiła się wczoraj-miała czerwone zabarwienie (tak jakby ostatnie dni okresu, nie intensywne) dzisiaj była już jasno brązowa, brudna, jest jej bardzo dużo. Nie wiem czym to jest spowodowane, czytałam, że taki śluz pojawia się przed okresem, jednakże nigdy go nie miałam. Poza tym nic mnie nie boli, nie czuję się źle. Jeśli nie ustanie, co powinnam robić?

Gość torunianka23
idz do ginekologa!!!!!!!!on ci przepisze stosowne globulki

Gość anik...
nie powinno sie samemu kombinowac i leczyc sie na własna reke zawsze w przypadku jakiejkolwiek infekcji powinno sie pojsc do ginekologa. Sa leki dostepne bez recepty jak np. tantum rosa albo rozne globulki ale nawet jesli wczesniej nie było mozliwosci pojscia do gin i dzieki stosowaniu tych leków objawy ustapiły to i tak trzeba isc do lekarza zeby skontrolowac czy wszystko jest ok.

Gość anik...
Idz koniecznie do ginekologa nawet jesli ustanie. Taka wydzielina moze swiadczyc o grzybicy albo jakiejs infekcji albo o zaburzeniach hormonalnych. Nie jest to nic groznego ale nie wolno tego bagatelizowac