Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanneettaa

Mój pierścionek zaręczynowy - nie wiedziałam, ze to takie trudne... Co sadzicie?

Polecane posty

Gość nieznajaca sie
a ja mam pierscionek za 20 zlotych, srebrny bo jak moj obecny maz mi go dawal to byl klepiacym biede studentem, ktory za 200 zlotych musial przezyc caly miesiac. kupic za to jedzenie i bilet miesieczny. cud po prostu, ze mu sie udalo odlozyc 20 zlotych na pierscionek bo io tak nieraz pod koniec miesiaca jadl kartofle i makaron. za to dzisiaj jestemy szczesliwym malzenstwem. na wesele odlozylismy sami z pierwszej pracy, skromne na 50 osob. w zyciu bym mojego pierscionka nie zamienila na brylant za piec tysiakow. liczy sie to czy dany ze szczerego serca.

Gość bbbbbbbbbbbbbb
Jasssne, jak komuś się podoba droższa biżuteria (albo biżuteria w ogóle), to od razu próżny i głupi. Idźcie się pomodlić lepiej, a nie wypowiadać na forum...

Gość moj pierscionek zareczynowy
ma 13 brylancików, podoba mi sie choc wybierał go tylko moj facet

Zapewniam,ze brylant za piec tysiecy tez moze byc dany z miloscia . Ja bylam kompletnie zaskoczona zareczynami i pierscionek dostalam kompletnie inny niz chcialam, ale jest piekny i bardzo mi sie podoba. Jestem zadowolona,ze narzeczony jednak nie kupil mi tego co chcialam. Zna mnie lepiej niz ja siebie sama ;) Znalazl idealny pierscionek spedzajac godziny w internecie a pozniej wydrukowal kilka, ktore podobaly mu sie najbardziej i skonsultowal sie z moja siostra, ktora tez dala mu moj pierscionek, aby kupil odpowiedni rozmiar.

Gość moj pierscionek zareczynowy
mi tez sie podobały inne, ale to facet ma wybrac pierscionek a nie kobieta

Gość nieznajaca sie
alez nikt nie mowi, ze jak komus sie podoba pierscionek za trzy tysiace to jest prozny a jak za trzysta to jest skromny i porzadny. chodzi jedynie o to, ze niektorymi powoduje jakas dziwna proznosc. ze pierscionek musi byc drogi bo inaczej to tanio sie sprzedala.

Ja generalnie sie ciesze, ze mam jakikolwiek pierscionek na palcu :) Zawsze jak na niego spojrze poprawi mi sie humor :) Z drugiej strony jesli facet duzo zarabia i kupuje kobiecie pierscionek za 100zl a wydaje wiecej na jakies zabawki i gadzety dla siebie, to sorry, ale nie.

Gość sa_renka
Dziewczyny a co powiecie na pierścionek zaręczynowy z tytanu?? wyglądają jak srebro albo białe złoto (zależy od koloru tytanu). Dla bardziej hardcorowców może być i czarny tytan :D

Gość sa_renka
acha i jeszcze jedno - jesli chodzi o cenę to wcale nie jest wygórowana

Gość szcerosctopodstawa
masz widze podobny ust do mojego jesli chodzi o pierscionki, wszystkie sa bardzo ładne i samej ciezko mi tez ybrac;) a jesli chodzi o cene, jesli tobie nie przeszkadza to ze jest dosc tani jak na zareczyonwy pieorscionek to czemu by nie;)

Gość sa_renka
ja mam wlasnie zaręczynowy z tytanu z niebieską kwadratową cyrkonią. Jest naprawde sliczny. Kupilismy nawet obrączki tytanowe - będą niezniszczalne jak nasza miłość :D

Gość paula231
jakbym dostala od faceta pierscionek z cyrkonia to chyba bym sie obrazila!!!!!!!!!! na szczescie moj wydal troszke kaski i kupil z pieknym brylantem. po co sie zareczac jak sie zaluje kase, raz na cale zycie mozna wydac wiecej. zal mi Was dziewczyny. macie pierscionki za 200 zl i udajecie, ze wszystko ok

Gość sa_renka
hmmm.. a co niby mamy udawać?? bo chyba czegoś nie jarzę

Gość gggggggggggggggggg
paula231 jesteś głupia jak but, aż mi ciebie żal głupku! twój facet pewnie zrekompensował tobie wszystkie dni, kiedy to obracał swoją kochankę, buhahahahahahhaha

Gość bye bye baj
...sądzimy, że jesteś głupia i próżna! to tyle...