Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola27

synek zjadl kuleczke styropianu

Polecane posty

Gość pewnie nic takiego nie bedzie

widzialam jak polknal! taka mala kulke Boze, oby mu nic nie bylo. Ma 9 m+cy w dodatku popsula mi sie klawiatura i mam y zamiast z , jak to naprawic_

Moja buba jakis czas temu zjadła taki spory kawałeczek i bolał ja brzuszek.Bylismy u lekarza i powiedział że trzeba jej dac przepychacz,jakis tam lek żeby jej pomóc,ale uprzedziła że styropianem sie nie otruje.Kisielek,herbatkę na trawienie itp.....

Gość taką małą kulkę
Spokojnie, nic mu nie będzie, wyjdzie z kupką :)

dzięki za rady i pomoc z kalwiaturą styropian sie nie rozpuszcza chyba, nie? jedyne, oby sie mu gdzieś to nie przykleiło... ale taka malutka drobinka... ale z drugiej strony takiemu małemu może byle co zaszkodzić! bylismy u teściowej, i pod akwarium mają położony styropian (po jakiego huja to nie wiem) i on to drapał i przykleiło mu się do paluszka a paluszek dał do buzi! nie zdążyłam mu tego wyciągnąć

mój, jka zaczynałpełzać (ok. 9 mcy) zjadł nie weim nawet co - tylko zobaczyłam jak jakiś paproch wygrzebany spos kanapy znika mu w buzi.... i żyje :D przygotuj się na rózne niespodzianki....

a najśmieszniejsze jest to że obiadkiem to pluje na kilometry a kulkeczkę zeżarł w mgnieniu oka!

Gość no pewnie
zjadł to wysra, a co to strychnina?

Gość ejbisi
Mój chłopak (obecnie 22 lata) jak był mały to zjadł kiedyś kulke rtęci ze stłuczonego termometru i jakos żyje wiec tym bardziej kulka styropianu nie zaszkodzi :P

rtęć przy połknięciu to akurat nie jest toksyczna, szkodliwe są opary rtęci. Na pewno nic dziecku od jednej kuleczki nie będzie

Gość andaKeli
:-) spokojna mozesz byc jak nic. Moja córa (dzis 16 lat) wrabała majac jaies 10 mies. solidna porcje takiego styropianu (spała z taka duza lalka-to jej zawartosc dziecko zjadło). Kompletnie nic jej nie było. Oczywiscie wyszło druga strona... Pozdrawiam:-)

ostatnio ocieplali nasz blok wiec tego dziadostwa styropianu latalo wszedzie,czasem maly zjadl, bo odkurzac nie nadazalam i nic mu nie bylo .