Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vinnnniiia

czy wy tez ledwo mozecie za penssje przezyc?

Polecane posty

Gość vinnnniiia

bo ja wyplate dostalam 26 wrzesnia i juz nie mam

Gość a ja dostane
11 października i jeszcze mam całe 10 zł! :-)

Gość a ja dostane
Ellinka - mogę się podzielić!

Gość vinnnniiia
kurcze to nie jest smieszne , kazde wikedze zakupy w spozywce jak sie ma rodzine to 100 zl ,a wyplaty 1000 to paranoja

Gość vcbvvc
niestety u mnie jest inaczej.

Gość ja tez dostalalam 26
ma jeszcze 1000 zl ale mnostwo wydatkow wiec na jedzenie jeszcze mi zostalo 300 zl:((((

mysle ze nie ebde zle bo za kilka dni facet dostanie wplyw gotowki ;) no ale poki co nie mamy zadnej kasy :D

Gość a ja dostane
zresztą mogę się podzielić z 9 osobami - każdy dostanie 1 zł!

Gość ggdsdgs
najwyrazniej mozesz sobie na takie szastanie kasa pozwolic skoro tak szybko sie jej wyzbywasz

Gość Sway
Nie możemy:O:O:O gdyby rodzice mi nie pomagali to chyba za tą pensje to pod mostem:O

Gość a ja dostane
a serio: mam 1000 zł ok 500 na opłaty 😠 100 - na jedzenie 200 - na nieprzewidziane wydatki (dentysta np.), a jak nie - to odkładam Ale jestem sama!

Gość vinnnniiia
ja sobie nie moge pozwolic ale mam dzieci to policz ile na jedzenie sie traci a reelacji nie kupuje przeciez

Gość oddam ziemie w dobre ręce
ja mam 200 zł do 5.11:)

Gość lakzer
mam 100 tys zl na koncie , ale jestem kawalerem

a ja dostane jejku starcza Ci 100 zl tylko na jedzenie, na miesiac? Mi tez nie starcza, w zasadzie to juz teraz mi grosze zostaly, ale splacam kredyt, no plus wszystkie oplaty. Moze wymyslmy wspolnie jak sie tanio ale skutecznie utrzymac ;)

Gość Henio ogrodnik
a ja dostane a serio: mam 1000 zł ok 500 na opłaty 100 - na jedzenie 200 - na nieprzewidziane wydatki (dentysta np.), a jak nie - to odkładam Ale jestem sama! 100 zł na jedzenie? Niedożywiasz się, czy prowadzisz sama jakąś chodowlę? To straszne, nie dostarczysz do organizmu najwazniejszych składników. z czasem to da o sobie znać. Straszna bieda i niewolnictwo jest w tym kraju trzeciego świata. a politycy kłócą się miedzy sobą, zakładaja komisje do spraw korupcji i biorą naszą kasę za udział w tych zbednych komisjach. Dla nich wazniejszy jest problem aborcji i jak najwiekszego rodzenia dzieci, zamiast zadbac o to, aby obywatele mieli się za co utrzymać :(

Gość a ja dostane
chleb 1,80 - 3-4 dni smarowanie - ok tygodnia zupa z torebki - ok 0,70 czekolada co drugi dzień! :-) makaron, ryż, kasza - na jakiś czas do tego sos lub trochę warzyw da się - kupuję głównie w Lidlu, choć teraz i tak podrożało

Gość aj tez dostalam 26
naparwde nie wierze ze mozna pzrezyc za 100 zl, masz anemie?? ja wydaje 400 i jestem sama i do tego sie odchudzam...nie wiem jak ty nto robisz...

Gość a co to w tych czasach
te 100 000 zł, to gówno

Gość a ja dostane
nie znosze mięsa ani owoców, mam 170 wzrostu 66 kg i jestem zdrowa jak wół! Naprawdę was to dziwi? :-)

Gość ja tez dostalam 26
naprawde dziwi, ja jetsem w szoku ze mozna za taką kase kupic jedzenie na caly miesiąc...

Gość i ja sie przyłączę
pracuje, zarabiam....a ostatanio jeżdze na gape bo nie mam nawet na bilety..sytuacja ta doprowadza mnie do załamania. wysprzedaje rzeczy na allegro zeby miec jakąs gotówkę.pociesza mnie tylko to ze jestem na okresie próbnym i potem bede miała wiekszą pensje, bo teraz to jest katastrofa. wstyd bo czasem podbieram facetowi z portfela jakies drobniaki zeby mieć na bilet.....

A ja mam takie 2 markety wirtualne, polecane, ale jeszcze nie rozbilam w nich zakupów, co o nich myslicie, moze tutaj mozna jakos tanio zapasy zrobic? http://www.frisco.pl/group,Spozywcze-01010000 http://www.a.pl/OA_HTML/ibeCZzdMinisites.jsp?ref=ibeCCtdMinisites.jsp&prd=fVOmrEfp4xgqwoLIWyA8uxnZ:S&prd_pses=prd%3DfVOmrEfp4xgqwoLIWyA8uxnZ%253AS%7E