Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydal29

Kącik Brzydala

Polecane posty

Będę tu czasami pisywał, jeśli mnie najdzie ochota i będę miał coś do powiedzenia. Może będzie to częste, może wręcz przeciwnie. Zobaczymy. Na początek taki wierszyk napisany przeze mnie dziś. Nie wiem, czy dobry, czy nie. Nieważne, liczy się tylko to, że szczery i pisany z głębi serca. Dedykuje go pewnej osobie. //ERUPCJA// Mrok wczorajszych wydarzeń przesłania świtało dnia, Zasłona utkana z bólu maskuje bogactwo wnętrza. Przenikliwy wzrok nie zdoła dojrzeć istoty cierpienia, Otwarty umysł niełatwo odgadnie co kryje głębia. Wątłe serce nie zlęknie się skomplikowanej natury, Cierpliwość zawalczy z uporem, światło rozjaśni noc. Nadzieja nie umrze, nawet gdy dzień będzie ponury; Słowo przyniesie ulgę, optymizm ukaże wielką moc. Wbrew rozumowi, ponad litanią czarnych wizji – uwierzysz; Wyzbyta złudzeń, bez różowych okularów - zobaczysz; Pomimo bólu, wspomnienia złamanych obietnic - zaufasz; Nie wierząc, na przekór własnym myślom - pokochasz. Niechciana erupcja uczuć, gwałtowne serca bicie, Bezwiedne drżenie ciała , szalona gra zmysłów. Urok rzucony bez trudu , magia prostych słów, Niepohamowane pożądanie uderzające skrycie. MD

Ostatnio praktycznie nie oglądam telewizji, w necie natrafiłem na fragment z dzisiejszego programu "Mam talent". http://teledyski.onet.pl/10172,4018883,teledyski.html Boże, 15 lat, co za głos. Zakochałem się w nim, od pierwszego usłyszenia. To będzie prawdziwa gwiazda, wielka artystka.

Nie będzie to nic "mądrego" co tu napiszę, ale coś z mojego życia. Jutro pierwsza wizyta u ortodonty. Wreszcie się zdecydowałem, ktoś mi kiedyś pomógł w podjęciu takiej decyzji, bez tej pomocy pewnie bym się nie zdecydował. Jutro konsultacje, zdjęcia, wycisk itd. Wkrótce będę pewnie wiedział czy da się z tym coś zrobić. Życzcie mi powodzenia (Ci życzliwi), reszta niech zamilknie, albo niech sobie poużywa, nieważne :P.

Ja nie mam wyboru. Jeśli bym tego nie zrobił, to okazałbym się żałosnym dupkiem. Teraz tez nim jestem, ale przynajmniej nie czuję się takim :P. A co do motywacji, była silna i o dziwo nie straciła na mocy, choć pewne rzeczy się pozmieniały. Ważne jest to, ze będę wiedział, czy się da. A jeśli się da, to oczywiście już się nie cofnę i robię z tym porządek. Chce wyglądać w miarę normalnie. Przystojniakiem nie będę, ale to akurat dla faceta w moim wieku nie jest już tak istotne. Mam być czysty, schludny i normalny. To mi wystarczy. Reszta to charakter plus jakiś image. Nad tym ostatnim popracuję, jeśli będzie się dało naprawić wygląd. A charakter - taki całkiem do dupy nie jest, choć jestem nudny, ale to też nie tak do końca.

kiedys jak bylam u kosmetyczki doszlismy do wniosku - ile sie czlowiek musi naciepriec i powydawac kasy- zeby nie tyle powiedzieli ze ladnie wygaldasz- ale zeby nie powiedzieli ze wygladasz brzydko. cos w tym jest..

"... ale zeby nie powiedzieli ze wygladasz brzydko. cos w tym jest.." Fakt, o to głownie chodzi, żeby nie odpychać. Bo przyciągać można na wiele sposobów, nie tylko wyglądem. Wierzę (naiwnie), że mimo wszystko mogę przyciągnąć czyjąś uwagę, tylko muszę dalej budować pewność siebie, muszę wierzyć, że mogę, że dam radę.

"nie udaje sie tylko tym ktorych dopadl marazm" Tak, to beznadziejny stan, znam to z autopsji. Teraz idealnie nie jest, ale użalać się nad sobą już nie będę (czasami są dołki, jak u każdego).

"ja poznalam idealny sposob na dolka- kiedy sie zbliza- trzeba isc spac" Szkoda, że nie napisałaś mi tego parę dni temu - nie skompromitował bym się przed kimś :).

cudowny wiersz tyle razy juz go przeczytalam ze prawie znam go na pamiec.cudowny, az brak mi słow

Oczywiście, że dam sami. Od paru miesięcy nie myślę inaczej (oprócz bardzo krótkotrwałych dołków). 🌼 dla Ciebie.

"cudowny wiersz tyle razy juz go przeczytalam ze prawie znam go na pamiec.cudowny, az brak mi słow" Raczej nie, ale szczery na pewno :).

ja czesto nawet spie za dnia, bynamniej obowiazkowo po kazdym placzu :) a tak serio to noc zawsze daje inne spojrzenie na sprawę, poza tym rano nie ma zwykle czasu na dola, z duzo roboty :)

to twoje zdanie,moje zdanie jest takie ze cudowny.czytajac go widac jak bardzo bogata jest twoja dusza i osobowosc

"masz już gumki między zębami ????" Krem sieroto, przecież piszę, że to będzie dopiero pierwsza wizyta, czyli wyciski, zdjęcia itd. "Piekny wiersz" Zaraz się ulotnię, bo nie lubię kiedy o mnie dobrze mówią (jeśli na to nie zasługuję). Ale kiedyś napiszę piękny wiersz, na pewno :).